Βασίλης Λεφάκης; Άστρα και Όραμα.
Cryptocurrency
Re: Cryptocurrency
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Ερμής όχι ακόμα 
Cardano and Bitcoin Join Forces: How Zero-Knowledge Cryptography Ensures Privacy Without Tradeoffs
Cardano Set to Unlock Bitcoin’s $1.4 Trillion Market Through New Partnership

Cardano and Bitcoin Join Forces: How Zero-Knowledge Cryptography Ensures Privacy Without Tradeoffs
Cardano Set to Unlock Bitcoin’s $1.4 Trillion Market Through New Partnership

Γιαυτό διπλασίασε μέσα σε τρεις μέρες... Αντε να ανασανουμε λίγο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τώρα αράζουμε και απολαμβάνουμε .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Ρε παδιά, μια ερώτηση, που ίσως έχει απαντηθεί, αλλά άντε να ψάχνω τώρα σε 150 σελίδες... 
Έχω 10 bitcoins. Έχω και έναν λογαριασμό στην Alpha bank.
Μπορώ να πουλήσω τα 10 bitcoins (που και σε ποιον;) και τα χρήματα από την πώληση να μεταφερθούν στον λογαριασμό μου στην Άλφα;
Δεν τρολλάρω...

Μπορώ να πουλήσω τα 10 bitcoins (που και σε ποιον;) και τα χρήματα από την πώληση να μεταφερθούν στον λογαριασμό μου στην Άλφα;
Δεν τρολλάρω...
Πρέπει να το κάνεις μέσω πλατφόρμας που έχεις τα νομισματα σου. Οταν κάνεις την πώληση(σε κάποιον που θα τα αγοράσει, όπως και τις μετοχές) μπορεις να μεταφέρεις το fiat στον συνδεδεμένο λογαριασμό.Λοξίας έγραψε: ↑11 Νοέμ 2024, 11:20Ρε παδιά, μια ερώτηση, που ίσως έχει απαντηθεί, αλλά άντε να ψάχνω τώρα σε 150 σελίδες...
Δεν τρολλάρω...
Σε πορτοφόλι τα έχεις η ανταλλακτήριο; Πρέπει να μπεις σε ανταλλακτήριο να μεταφέρεις τα νομίσματα σου εκεί να τα πουλήσεις και μετά μπορείς να τα μεταφέρεςι Φυσικά μιλάμε για αρκετά λεφτά πρέπει και αν δηλωθούν στην εφορίαΛοξίας έγραψε: ↑11 Νοέμ 2024, 11:20Ρε παδιά, μια ερώτηση, που ίσως έχει απαντηθεί, αλλά άντε να ψάχνω τώρα σε 150 σελίδες...
Δεν τρολλάρω...
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Θα έλεγα να μην κάνεις τίποτα μέχρι να φτιάξουν νόμο για τα κρυπτο . Για τέτοια ποσά , ένας , τα πούλησε στο ανταλλακτηριο , τα έφερε σε ελληνική τράπεζα, πλήρωσε φόρο έμβασμα εξωτερικού , αγόρασε σπίτι και του λέει το κράτος που τα βρήκες τα λεφτά ; Πρόστιμο .Λοξίας έγραψε: ↑11 Νοέμ 2024, 11:20Ρε παδιά, μια ερώτηση, που ίσως έχει απαντηθεί, αλλά άντε να ψάχνω τώρα σε 150 σελίδες...
Δεν τρολλάρω...
Aς ρωτήσει και λογιστή αλλά αν τα δηλώση στην δήλωση πληρώνει φλατ 15% και τελείωσε Πάντως μπορείς να τα πουλήσεις στο ανταλλακτήριο για να πάρει την τιμή που θελει μια και είναι πολύ πάνω και μετά βλεπει πως τα μεταφέρειenterprise-psi έγραψε: ↑11 Νοέμ 2024, 12:03Θα έλεγα να μην κάνεις τίποτα μέχρι να φτιάξουν νόμο για τα κρυπτο . Για τέτοια ποσά , ένας , τα πούλησε στο ανταλλακτηριο , τα έφερε σε ελληνική τράπεζα, πλήρωσε φόρο έμβασμα εξωτερικού , αγόρασε σπίτι και του λέει το κράτος που τα βρήκες τα λεφτά ; Πρόστιμο .Λοξίας έγραψε: ↑11 Νοέμ 2024, 11:20Ρε παδιά, μια ερώτηση, που ίσως έχει απαντηθεί, αλλά άντε να ψάχνω τώρα σε 150 σελίδες...
Δεν τρολλάρω...
Ερμής & hades & enterprise-psi, δεν εκφράστηκα καλά.
My bad, που λέμε και στα ανταλλακτήρια...
Το δεν τρολλάρω, δεν πήγαινε στο "έχω 10 bitcoin" (που δεν έχω), αλλά στο ότι ρωτάω πραγματικά μιας και δεν ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα.
Και από διάφορα που έχω ακούσει/διαβάσει, κατέληξα πως η μεταφορά σε τραπεζικό χρήμα είναι πολύ δύσκολη και κάπως "μη νόμιμη".
Αλλά από τις απαντήσεις σας, φαίνεται πως είχα καταλάβει λάθος ή, έστω, ήταν παλαιότερα πολύ δύσκολη η μεταφορά.
My bad, που λέμε και στα ανταλλακτήρια...

Το δεν τρολλάρω, δεν πήγαινε στο "έχω 10 bitcoin" (που δεν έχω), αλλά στο ότι ρωτάω πραγματικά μιας και δεν ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα.
Και από διάφορα που έχω ακούσει/διαβάσει, κατέληξα πως η μεταφορά σε τραπεζικό χρήμα είναι πολύ δύσκολη και κάπως "μη νόμιμη".
Αλλά από τις απαντήσεις σας, φαίνεται πως είχα καταλάβει λάθος ή, έστω, ήταν παλαιότερα πολύ δύσκολη η μεταφορά.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
$82,260 , 124.873% σε δυο χρόνια δεν είναι κακό

Επίσης :
Τεράστιο πρόστιμο πάνω από 96.000 ευρώ επέβαλε η ΑΑΔΕ σε ζευγάρι φορολογουμένων
Ο λόγος που η εφορία δεν δέχτηκε το κέρδος από τα crypto, είναι επειδή, όπως αναφέρει τα συγκεκριμένα ποσά δεν αναγνωρίζονται από την ισχύουσα φορολογική νομοθεσία.

το mining, εξακολουθει να εχει νοημα;
θα δω πως θα παει και ο χειμωνας, αλλα βλεπω οτι πιθανον θα εχω περισσευμα σε ηλεκτρικη ενεργεια απο τα φωτοβολταικα. αν δεν την καταναλωσω, καποια στιγμη θα παει χαμενη. λετε μπορω να την αξιοποιησω;
θα δω πως θα παει και ο χειμωνας, αλλα βλεπω οτι πιθανον θα εχω περισσευμα σε ηλεκτρικη ενεργεια απο τα φωτοβολταικα. αν δεν την καταναλωσω, καποια στιγμη θα παει χαμενη. λετε μπορω να την αξιοποιησω;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://cryptoslate.com/no-capital-tax- ... mp-rumors/enterprise-psi έγραψε: ↑11 Νοέμ 2024, 16:58$82,260 , 124.873% σε δυο χρόνια δεν είναι κακό
Επίσης :
Τεράστιο πρόστιμο πάνω από 96.000 ευρώ επέβαλε η ΑΑΔΕ σε ζευγάρι φορολογουμένωνΟ λόγος που η εφορία δεν δέχτηκε το κέρδος από τα crypto, είναι επειδή, όπως αναφέρει τα συγκεκριμένα ποσά δεν αναγνωρίζονται από την ισχύουσα φορολογική νομοθεσία.