Κραχ στα ακίνητα!
Re: Κραχ στα ακίνητα!
Εδω που ειμαι εγω ειχε αδειασει η πολυκατοικια και φετος γεμισε. 2 διαμ στους πανω οροφους φοιτητες, 1 ΟΗΕ, 2 κινεζοι, 1 γρια.
Πιάσε βρε φιλίες με τους Κινέζους.Ορέστης 35 έγραψε: ↑23 Απρ 2019, 12:56Εδω που ειμαι εγω ειχε αδειασει η πολυκατοικια και φετος γεμισε. 2 διαμ στους πανω οροφους φοιτητες, 1 ΟΗΕ, 2 κινεζοι, 1 γρια.
Ισως δεν προσεξες οταν το εγραψα: Οι κινεζοι μου επιδεινωσαν μονιμα ενα προβλημα ακοης και μου εχουν κανει τη ζωη κολαση. Αλλοι ανθρωποι στη θεση μου θα ειχαν αυτοκτονησει ηδη. Αν μπορουσα θα τους εκδικουμουν, οχι να τους πιασω φιλους.Μηχανικός έγραψε: ↑23 Απρ 2019, 12:59Πιάσε βρε φιλίες με τους Κινέζους.Ορέστης 35 έγραψε: ↑23 Απρ 2019, 12:56Εδω που ειμαι εγω ειχε αδειασει η πολυκατοικια και φετος γεμισε. 2 διαμ στους πανω οροφους φοιτητες, 1 ΟΗΕ, 2 κινεζοι, 1 γρια.
Εγώ πιστεύω ότι δεν το κάνουν επίτηδες όπως νομίζεις.
Άμα πιάσεις φιλία θα τα βρείτε.
Άμα πιάσεις φιλία θα τα βρείτε.
-
τι εννοεις; αυτο το εχω ακομα
Γιατι μπορει να το κανουν; Δεν το εκαναν απο την αρχη, στην αρχη ηταν ησυχοι. Οπως και να εχει, εστω απο απολυτη γαιδουρια να δημιουργησαν ολο αυτο το προβλημα στην πολυκατοικια, εμενα μού δημιουργησαν ανηκεστο βλαβη στην υγεια (και ακομα δεν εχει σταματησει το ντομινο) και αυτο δεν συγχωρειται. Ουτε εσυ θα το συγχωρουσες, ειναι ευκολο να εισαι ηπιος οταν μιλας για τα προβληματα των αλλων.
Αν το έκαναν επίτηδες, εγώ τα τους έβαζα στην θέση τους, χωρίς αστυνομίες και καταγγελίες.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Ορέστης 35 χρειάζεται να ηρεμήσεις και να ζητήσεις και να δεχτείς βοήθεια από τους δικούς σου, ίσως να πάτε μαζί σε γιατρό για να δείτε τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία σου
Εχω παει σε πολλους γιατρους, δεν υπαρχει θεραπεια για το προβλημα μου, μονο το υπερβαρικο που δεν εκανα ισως να βοηθουσε. Ειναι στα χερια του Θεου η μοιρα μου.dna replication έγραψε: ↑23 Απρ 2019, 13:27Ορέστης 35 χρειάζεται να ηρεμήσεις και να ζητήσεις και να δεχτείς βοήθεια από τους δικούς σου, ίσως να πάτε μαζί σε γιατρό για να δείτε τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία σου
Σε 150.000 κατοικίες προς ενοικίαση στην Αττική, οι 12.000 έγιναν Airbnb, δηλαδή μόλις το 5,3% των ενοικιαζομένων κατοικιών.
https://www.michanikos.gr/index.html/ar ... bnb-r8074/
https://www.michanikos.gr/index.html/ar ... bnb-r8074/
Ορέστη 35 ορίστε διαμέρισμα για σένα. https://www.xe.gr/property/enoikiaseis% ... 08100.htmlΟρέστης 35 έγραψε: ↑23 Απρ 2019, 13:04Ισως δεν προσεξες οταν το εγραψα: Οι κινεζοι μου επιδεινωσαν μονιμα ενα προβλημα ακοης και μου εχουν κανει τη ζωη κολαση. Αλλοι ανθρωποι στη θεση μου θα ειχαν αυτοκτονησει ηδη. Αν μπορουσα θα τους εκδικουμουν, οχι να τους πιασω φιλους.
Δεν ξέρω αν θα φαίνεται η αγγελία αφού αποσυρθεί. Συγκάτοικος στην Μαρίνα Φλοίσβου, 100 τ.μ. με ενοίκιο 220 ευρώ και τους μισούς λογαριασμούς, 2 σαλόνια, 2 μπάνια, 2 δωμάτια.
Αν το συνολικό ενοίκιο είναι 440 ευρώ είναι αρκετά φθηνό πάντως.
Κάπου βρωμάει η φάση.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αυτό σκέφτηκα και εγώ. Πάντως στις βόρειες χώρες η συγκατοίκηση ήταν και είναι πολύ διαδεδομένη αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός. Βέβαια υπάρχουν και τηρούνται αυστηροί νόμοι. Στην Ελλάδα μόνο με κάποιον/κάποια που γνωρίζεις δουλεύει.
Υποπτα φτηνο.Antares έγραψε: ↑15 Μάιος 2019, 22:40Ορέστη 35 ορίστε διαμέρισμα για σένα. https://www.xe.gr/property/enoikiaseis% ... 08100.htmlΟρέστης 35 έγραψε: ↑23 Απρ 2019, 13:04Ισως δεν προσεξες οταν το εγραψα: Οι κινεζοι μου επιδεινωσαν μονιμα ενα προβλημα ακοης και μου εχουν κανει τη ζωη κολαση. Αλλοι ανθρωποι στη θεση μου θα ειχαν αυτοκτονησει ηδη. Αν μπορουσα θα τους εκδικουμουν, οχι να τους πιασω φιλους.
Δεν ξέρω αν θα φαίνεται η αγγελία αφού αποσυρθεί. Συγκάτοικος στην Μαρίνα Φλοίσβου, 100 τ.μ. με ενοίκιο 220 ευρώ και τους μισούς λογαριασμούς, 2 σαλόνια, 2 μπάνια, 2 δωμάτια.
Αν το συνολικό ενοίκιο είναι 440 ευρώ είναι αρκετά φθηνό πάντως.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 853 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
06 Σεπ 2023, 18:28
-
- 0 Απαντήσεις
- 410 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
31 Ιούλ 2024, 19:09
-
-
Νέα δημοσίευση 2025 : Υποχρεωτική ασφάλιση σε Ι.Χ. (και ακίνητα; ) από φυσικές καταστροφές
από georgebi » 31 Οκτ 2024, 15:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 331 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
31 Οκτ 2024, 15:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τούρκοι αγοράζουν μαζικά ακίνητα στην Θράκη και τα νησιά του Β. Αιγαίου
από Vardos » 30 Μαρ 2025, 08:46 » σε Εθνικά Θέματα - 33 Απαντήσεις
- 663 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
31 Μαρ 2025, 13:38
-