Cryptocurrency
Re: Cryptocurrency
ειχα βάλει stop loss και ετσι δεν έχασα τίποτα, αλλά θα μπορούσα να πουλήσω όταν πλησίαζε το 1 $.
δεν βαριέσαι τι είχαμε τι χάσαμε.
Επιστρέφω στο Cardano που γενικά το πιστεύω και ως project.
δεν βαριέσαι τι είχαμε τι χάσαμε.
Επιστρέφω στο Cardano που γενικά το πιστεύω και ως project.
Ναι, αλλά νομίζω δεν ασχολούνται ούτε αυτοί που το ξεκίνησαν

Μη κάνεις το λάθος να προσπαθείς να διαβάσεις την αγορά και ειδικά την αγορά των cryptos.
βαλε ένα πλάνο και να πεις οτι απο αυτο το ποσό και πάνω πουλάω, απο αυτο και κάτω αγοράζω. Μόνο έτσι μπορεί να βγεις κερδισμένος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
E αυτό κάνω αλλά κάνοντας αυτό στην ουσία προσπαθείς να διαβάσεις την αγορά. Αν πεις απο το ποσό αυτό και πάνω πουλάω, σημαίνει οτι πιστεύεις οτι θα φτάσει αυτό το ποσό, δηλαδή κάνεις μια εκτίμηση.
στην προκειμένη είχα πει οτι θα πουλήσω στο 1,2 αλλά δεν το έφτασε ποτέ.
Πιστευω οτι ο ποιο ενδεδειγμένος τρόπος για όποιος δεν σκαμπάζει απο trading όπως εγω, είναι να διαλέξει ένα καλό πρότζεκτ που οι δημιουργοί του είναι ενεργοί και να κάνει hold.
Δε χρειάζεται να διαβάζεις την αγορά ιδιαίτερα. Κοιτάς λίγο ιστορικά χαμηλά, ιστορικά υψηλά, τιμή τη συγκεκριμένη περίοδο και μπαίνεις. για παράδειγμα μπαίνεις οταν έχει 0,30 λεπτά και έχεις στο μυαλό σου οτι θα βγείς οταν πάει 0,80 ή 1€. Απο εκεί και πέρα δε σε ενδιαφέρει τι γίνεται, ουτε αγγίζεις οταν εισαι στο ενδιαμεσο, ούτε κλαις αν πουλήσεις ακόμη και αν φτάσει 100€gassim έγραψε: ↑01 Φεβ 2021, 16:06E αυτό κάνω αλλά κάνοντας αυτό στην ουσία προσπαθείς να διαβάσεις την αγορά. Αν πεις απο το ποσό αυτό και πάνω πουλάω, σημαίνει οτι πιστεύεις οτι θα φτάσει αυτό το ποσό, δηλαδή κάνεις μια εκτίμηση.
στην προκειμένη είχα πει οτι θα πουλήσω στο 1,2 αλλά δεν το έφτασε ποτέ.
Πιστευω οτι ο ποιο ενδεδειγμένος τρόπος για όποιος δεν σκαμπάζει απο trading όπως εγω, είναι να διαλέξει ένα καλό πρότζεκτ που οι δημιουργοί του είναι ενεργοί και να κάνει hold.
- omg kai 3 lol
Αυριο μπαίνουν σε λειτουργία τα νέα features του αιθέρα.
https://www.capital.gr/diethni/3524233/ ... ionton-tis
δε ξερω αν με αυτη τη φάση άνοιξε ο δρόμος για εδραίωση, αλλα ΄σιγουρα είναι βήμα.
Και αυτό έρχεται σε συμφωνία με την παραπάνω δημοσίευση που έκανα χθές σχετικά με τη νέα φάση που έρχεται με το Eth και τα features του μεχρι να πάμε στο ETH2.
Επιμένω όμως να μη ξεγράφουμε και το XRP, κάτι μου λέει οτι και εκεί θα έχουμε εξελίξεις.
δε ξερω αν με αυτη τη φάση άνοιξε ο δρόμος για εδραίωση, αλλα ΄σιγουρα είναι βήμα.
Και αυτό έρχεται σε συμφωνία με την παραπάνω δημοσίευση που έκανα χθές σχετικά με τη νέα φάση που έρχεται με το Eth και τα features του μεχρι να πάμε στο ETH2.
Επιμένω όμως να μη ξεγράφουμε και το XRP, κάτι μου λέει οτι και εκεί θα έχουμε εξελίξεις.
- omg kai 3 lol
απο προχθες εχω βαλει την RTX 2070 Super να σκαβει με undervolt απο 220W στα 128W πιανει max 45MH, τη στιγμη που ετσι κι αλλιως οταν καθεται idle ολη μερα καταναλωνει 50W
not bad at all... για αρχη..

not bad at all... για αρχη..

Έχεις κάποιο πρόγραμμα που το κάνει αυτό;
Εχει κανεις αποψη για το Ελληνικο Κρυπτονομισμα;
Ειναι καπου 6 χρονια στην αγορα
Ειναι καπου 6 χρονια στην αγορα
- omg kai 3 lol
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Αν είχα ακόμα το mining rig , θα μάζευα σαν τρελός ETC .
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- omg kai 3 lol
ηδη βγαζω ενα κατοσταρικο το μηνα και περιμενω να πεσουν οι τιμες σε gpu να στησω rig
Γιατί ειδικά ETC ;