Ρε ευχαριστώ πολύ, το ξέρω ότι έτσι συμβαίνει. Την αιτία την έχεις εντοπίσει όμως; γιατί συμβαίνει;Πτολεμαίος έγραψε: ↑05 Ιαν 2024, 21:24Αυτό μου έχει δείξει η εμπειρία μου.
Και έχω αλλάξει πααααρα πολλές δουλειές/αφεντικά.
Γιατί ο εργοδότης σου είναι τοξικός; | Spyros Andrianos
Re: Γιατί ο εργοδότης σου είναι τοξικός; | Spyros Andrianos
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Μόνο που αυτά είναι απλώς social engineering για να χρυσώσουν το χάπι της παράχωρησης της ελευθερίας (σωματικής και ψυχικής) σε μια μισθωτή σύμβαση και της ψυχοσωματικής επίδρασης που αυτή επιφέρει ως η κύρια δύναμη ανθρώπινης διαμόρφωσης.Chilloutbuddy έγραψε: ↑05 Ιαν 2024, 05:15
1. Mastery
2. Autonomy
3. Purpose.
Αυτά μπορούν να μάθουν οι Έλληνες εργοδότες και να φροντίσουν να τα προσφέρουν όσο γίνεται στους εργαζόμενούς τους. Γιατί όντως στην Ελλάδα δεν έχουν πάρει χαμπάρι τίποτα.
Όποιος μικρομεσαίος μισθωτός πιστεύει όντως σε αυτό το τρίπτυχο, είναι άξιος της μοίρας του.
Από την άλλη, όλα τα ζώα μέσα σε μια φάρμα, πρέπει να κάνουν και μια δουλειά.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Η πίστη είναι για τους χριστιανούς και τους κομμουνιστέςThe Age of Aquarius έγραψε: ↑06 Ιαν 2024, 10:48Όποιος μικρομεσαίος μισθωτός πιστεύει όντως σε αυτό το τρίπτυχο, είναι άξιος της μοίρας του.
Από την άλλη, όλα τα ζώα μέσα σε μια φάρμα, πρέπει να κάνουν και μια δουλειά.
Εγώ λέω τι βρήκαν οι έρευνες (χάρβαρντ αν θυμάμαι καλά)
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Τι να πω; Κόμπλεξ και μουνοπανιαση; Εκεινο που με εκνευρίζει είναι ότι οσο περισσοτερο γκρίνιαζαν για "εργασιακές συνθηκες" και όσο περισσότερο άχρηστοι ή λουφαδοροι ηταν στη δουλειά τους, τόσο περισσοτερο μουνοπανα έγιναν μετά.Ερμής έγραψε: ↑06 Ιαν 2024, 09:33Ρε ευχαριστώ πολύ, το ξέρω ότι έτσι συμβαίνει. Την αιτία την έχεις εντοπίσει όμως; γιατί συμβαίνει;Πτολεμαίος έγραψε: ↑05 Ιαν 2024, 21:24Αυτό μου έχει δείξει η εμπειρία μου.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Ενίοτε και στα γραφεία συμβαίνουν αυτά...student έγραψε: ↑05 Ιαν 2024, 13:56
Διότι ως γνωστόν, οι ελληνικές επιχειρήσεις εστίασης/τουρισμού και μάλιστα οικογενειακού χαρακτήρα κυριαρχούνται εξ ορισμού από τη νοοτροπία "μα πόσο μάγκας επιχειρηματίας είμαι", "σου κάνω χάρη που σου δίνω δουλειά" και "γαμώ την ανάγκη μου να προσλάβω αχάριστα κόστη που δεν με ευχαριστούν όλη μέρα και θέλουν και ρεπό".
Προφανώς λοιπόν δεν υπάρχει πεδίο εφαρμογής των παραπάνω και ως αποτέλεσμα δεν βρίσκουν πλέον στοιχειωδώς ικανό εργαζόμενο και παρακαλάνε για εποχιακούς πακιστανούς.
Εμένα ρε παληκάρια πως και δεν με έχετε αναφέρει στην Κνιτοομάδα;plouf έγραψε: ↑05 Ιαν 2024, 14:54Ο μπλε μπουμπης ειναι ο φραπεζιτης και ο Fluffy ειναι ο Ληστοσυμοριτης γενικα τα συγκεκριμενα κνιτομποτακια πλυμμηριζουν τοChilloutbuddy έγραψε: ↑05 Ιαν 2024, 14:49Μάλλον με μπερδεύεις με κάποιον που παρακολουθεί πολιτικά και άρα υποθέτεις ότι θα ξέρω ποιός είναι ο μπούμπης και ο φλούφλης.
φορουμ με διαφορα τουϊ παπαρολογιες και ανοιγουν παμπολλα νηματα το ενα μετα το αλλο για αυτο οι μοντς του δινουν περμαμπαν
κι αυτοι φτιαχνουν προφιλ με αλλο νικ ειναι τοσο απλο.
Επειδή μήπως παλαιότερα εξαπέλυσα μύδρους κατά του ολοκληρωτισμού;
Από ένα σημείο και μετά όμως όπως θα έχετε διαπιστώσει ,τάσσομαι υπέρ του ΠΑΜΕ.
Κόμπλεξ όχι.Πτολεμαίος έγραψε: ↑06 Ιαν 2024, 14:23Τι να πω; Κόμπλεξ και μουνοπανιαση; Εκεινο που με εκνευρίζει είναι ότι οσο περισσοτερο γκρίνιαζαν για "εργασιακές συνθηκες" και όσο περισσότερο άχρηστοι ή λουφαδοροι ηταν στη δουλειά τους, τόσο περισσοτερο μουνοπανα έγιναν μετά.Ερμής έγραψε: ↑06 Ιαν 2024, 09:33Ρε ευχαριστώ πολύ, το ξέρω ότι έτσι συμβαίνει. Την αιτία την έχεις εντοπίσει όμως; γιατί συμβαίνει;Πτολεμαίος έγραψε: ↑05 Ιαν 2024, 21:24
Αυτό μου έχει δείξει η εμπειρία μου.
Το γιατί απαντάει η τελευταία σου φράση.
Γιατί νομίζουν ότι όλοι οι εργαζόμενοι είναι όπως ήταν αυτοί.
Ο προηγούμενος μου εργοδότης ,στο γραφείο που δούλευα μου έκανε ένα καλό. Το μεγαλύτερο καλό που θα μπορούσε να μου κάνει.
Διέκοψε την συνεργασία μας. Πήγα και δούλεψα σαιζόν σε νησί και πήρα καλά λεφτά από εκεί συν ότι με είπαν να ξαναπάω. Τον ευχαριστώ που διέκοψε την συνεργασία μας. Ο μισθός που έπαιρνα στην σαιζόν ,αμφιβάλλω αν εδώ στη πόλη που μένω ,θα μπορούσα να τον φτάσω έστω και σε πέντε χρόνια. Αυτά που έπαιρνα πρώτο εξάμηνο σαιζόν με μηδέν προϋπηρεσία σε ξενοδοχεία ,στο γραφείο οι υπόλοιποι τα πήραν μετά από πέντε χρόνια προϋπηρεσίας το λιγότερο.
Διέκοψε την συνεργασία μας. Πήγα και δούλεψα σαιζόν σε νησί και πήρα καλά λεφτά από εκεί συν ότι με είπαν να ξαναπάω. Τον ευχαριστώ που διέκοψε την συνεργασία μας. Ο μισθός που έπαιρνα στην σαιζόν ,αμφιβάλλω αν εδώ στη πόλη που μένω ,θα μπορούσα να τον φτάσω έστω και σε πέντε χρόνια. Αυτά που έπαιρνα πρώτο εξάμηνο σαιζόν με μηδέν προϋπηρεσία σε ξενοδοχεία ,στο γραφείο οι υπόλοιποι τα πήραν μετά από πέντε χρόνια προϋπηρεσίας το λιγότερο.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Άρα είχαν επίγνωση ότι ήταν για τον πουτσο;Ερμής έγραψε: ↑06 Ιαν 2024, 14:46Κόμπλεξ όχι.Πτολεμαίος έγραψε: ↑06 Ιαν 2024, 14:23Τι να πω; Κόμπλεξ και μουνοπανιαση; Εκεινο που με εκνευρίζει είναι ότι οσο περισσοτερο γκρίνιαζαν για "εργασιακές συνθηκες" και όσο περισσότερο άχρηστοι ή λουφαδοροι ηταν στη δουλειά τους, τόσο περισσοτερο μουνοπανα έγιναν μετά.
Αν ναι, τότε έχουν κόμπλεξ.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Όχι δεν έχουν επίγνωση νομίζω. Πιστεύουν πως αυτοί ήταν οι ξύπνιοι που δε τους πήρε τότε πρέφα ο επιχειρηματίας κια ξανά ξύπνιοι που δε θα τους γελάσει ο εργαζόμενος. Δλδ δύο φορές κουκιά με λάδι.Πτολεμαίος έγραψε: ↑06 Ιαν 2024, 14:51Άρα είχαν επίγνωση ότι ήταν για τον πουτσο;Ερμής έγραψε: ↑06 Ιαν 2024, 14:46Κόμπλεξ όχι.Πτολεμαίος έγραψε: ↑06 Ιαν 2024, 14:23
Τι να πω; Κόμπλεξ και μουνοπανιαση; Εκεινο που με εκνευρίζει είναι ότι οσο περισσοτερο γκρίνιαζαν για "εργασιακές συνθηκες" και όσο περισσότερο άχρηστοι ή λουφαδοροι ηταν στη δουλειά τους, τόσο περισσοτερο μουνοπανα έγιναν μετά.
Αν ναι, τότε έχουν κόμπλεξ.
Είναι τυχαίο σε μια επιχείρηση κάθε δυο τρεις μήνες να αποχωρεί προσωπικό και μέσα σε ένα χρόνο να φεύγουν οχτώ άτομα;
Και όπως το ίδιο το αφεντικό έλεγε ότι από το γραφείο έχουν περάσει πεντακόσια άτομα αλλά μόνο δύο στέριωσαν;
Πάντως στην πιάτσα που ρώτησα και έμαθα ο συγκεκριμένος δεν έχει καλή φήμη.
Και όπως το ίδιο το αφεντικό έλεγε ότι από το γραφείο έχουν περάσει πεντακόσια άτομα αλλά μόνο δύο στέριωσαν;
Πάντως στην πιάτσα που ρώτησα και έμαθα ο συγκεκριμένος δεν έχει καλή φήμη.
Επίσης ,εκεί που δούλευα ήθελα ρουφιάνους επειδή μια παλαιότερη συνεργάτισσα του με την οποία είχαν κουμπαριά , του πήρε τους μισούς πελάτες και έφυγε ,άνοιξε δικό της γραφείο. Οπότε είχε πάθει ψύχωση και νόμιζε ότι οργανώνουμε συνωμοσία κάθε φορά που συζητούσαμε για το οτιδήποτε , είτε ήταν για την Ρωσία ,είτε για το ΚΚΕ, είτε για τα αυτόματα αυτοκίνητα κ.τ.λ.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ω καλά, ούτε που τους ξεχωρίζω μεταξύ τους αυτούςplouf έγραψε: ↑05 Ιαν 2024, 14:54Ο μπλε μπουμπης ειναι ο φραπεζιτης και ο Fluffy ειναι ο Ληστοσυμοριτης γενικα τα συγκεκριμενα κνιτομποτακια πλυμμηριζουν τοChilloutbuddy έγραψε: ↑05 Ιαν 2024, 14:49Μάλλον με μπερδεύεις με κάποιον που παρακολουθεί πολιτικά και άρα υποθέτεις ότι θα ξέρω ποιός είναι ο μπούμπης και ο φλούφλης.
φορουμ με διαφορα τουϊ παπαρολογιες και ανοιγουν παμπολλα νηματα το ενα μετα το αλλο για αυτο οι μοντς του δινουν περμαμπαν
κι αυτοι φτιαχνουν προφιλ με αλλο νικ ειναι τοσο απλο.

Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 1444 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
15 Ιαν 2024, 15:15