Για τον ίδιο ηλίθιο λόγο που δεν κάνουμε εμείς θυριδα για τα κοσμήματα. Είμαστε ηλίθιες.
Για ποιον λόγο κάποιος που δεν είναι βλάκας κρατά στο σπίτι 30-35 χιλιάδες ευρώ;
- Cecily Anne
Re: Για ποιον λόγο κάποιος που δεν είναι βλάκας κρατά στο σπίτι 30-35 χιλιάδες ευρώ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Re: Για ποιον λόγο κάποιος που δεν είναι βλάκας κρατά στο σπίτι 30-35 χιλιάδες ευρώ;
Για ποιο λόγο;Cecily Anne έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 13:37Για τον ίδιο ηλίθιο λόγο που δεν κάνουμε εμείς θυριδα για τα κοσμήματα. Είμαστε ηλίθιες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Απ' ό,τι κατάλαβα πρέπει να τα βάζεις σε θυρίδα για να είσαι πολιτικώς και ιδεολογικώς σωστή.Cecily Anne έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 13:37Για τον ίδιο ηλίθιο λόγο που δεν κάνουμε εμείς θυριδα για τα κοσμήματα. Είμαστε ηλίθιες.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
Δε νομίζω πως μπορεί να γίνει συσχέτιση ενός κοσμήματος με ένα ποσό χρημάτων ακόμα και όμοιας αξίας να είναι.Cecily Anne έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 13:37Για τον ίδιο ηλίθιο λόγο που δεν κάνουμε εμείς θυριδα για τα κοσμήματα. Είμαστε ηλίθιες.
-
για άπειρους λόγους μπορεί να χρρειάζεσαι 30κ σε μετρητά αν έχεις εστιατόριο που έχει ο συγκεκριμμένους. Από προμηθευτές που τα θέλουν μετρητά, εργαζόμενους που τα θέλουν μετρητά κτλ
Βέβαια είναι παράνομο γιατί πλεόν οτιδήποτε θέλεις να πληρώσεις με πάνω από 500ε πρέπει να το κάνεις μέσω τράπεζας.
Βέβαια είναι παράνομο γιατί πλεόν οτιδήποτε θέλεις να πληρώσεις με πάνω από 500ε πρέπει να το κάνεις μέσω τράπεζας.
- Cecily Anne
Για ποιο λόγο είμαστε ηλίθιες; Άμα ξέραμε δε θα ημασταν.Ερμής έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 13:39Για ποιο λόγο;Cecily Anne έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 13:37Για τον ίδιο ηλίθιο λόγο που δεν κάνουμε εμείς θυριδα για τα κοσμήματα. Είμαστε ηλίθιες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Κατά τα άλλα, γουστάρω τρελλά την υποστήριξη των τραπεζικών υπηρεσιών από τους ίδιους που θεωρούν ότι πίνουν το αίμα και το βιος του λαού, οι τράπεζες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 23 Φεβ 2024, 13:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
- Cecily Anne
Από ένα ρόλεξ να έχει το ζευγάρι, το μονοπετρο και ένα κολιε-βραχιολι και τα περάσαμε. Γι αυτό σας λέω, δεν είναι θέμα "κλεψίματος" κλπ.Maspoli έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 13:40Δε νομίζω πως μπορεί να γίνει συσχέτιση ενός κοσμήματος με ένα ποσό χρημάτων ακόμα και όμοιας αξίας να είναι.Cecily Anne έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 13:37Για τον ίδιο ηλίθιο λόγο που δεν κάνουμε εμείς θυριδα για τα κοσμήματα. Είμαστε ηλίθιες.
- Dwarven Blacksmith
Καταρχας να πω ότι "σαφή" την έκανα εγώ την ερώτηση μαντέυοντας λάθος 2 φορές και επαναδιατυπώνοντας και ζητώντας feedback αν κατάλαβα καλά. Μόνο "σαφής" δεν ήταν η αρχική σου ερώτηση.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 13:30Ναι. Και δικαιώματα δίνεις όταν δεν απαντάς σε σαφείς ερωτήσεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 13:25Τι αυτό ρωταγες τόση ώρα, αν καταδικάζω τους κλέφτες η τους θεωρώ εργατιά;
Σοβαρέψου, δεν έχω δώσει τέτοια δικαιώματα.
Δώσε πρώτα και άσε τα φληναφήματα για σοβαρότητα και δικαιώματα.
Τα... "δικαιώματα" του κάθε χρήστη, τα έχω εμπεδώσει μην ανησυχείς.
Εγώ θέλω ο εργαζόμενος να απολαμβάνει τους καρπούς της συνεισφοράς του στην κοινωνία. Ο κλέφτης δεν συνεισφέρει κάτι στην κοινωνία, παράσιτο είναι, όπως και ο καπιταλιστής. Πολύ ενοχλητικός όταν κλέβει το μισθό του εργαζόμενου. Στην καλύτερη περίπτωση ας πούμε ότι κλέβει από ένα καπιταλιστή ή ένα καζίνο, τότε απλά το ένα παράσιτο κλέβει το άλλο, πάλι δεν είναι κάτι για να επιδοκιμάσει κανείς.
Άμα δεν θεωρείς ακόμα σαφή την απάντηση, ας συνοψίσω, κλέφτες κακοί. Οκ;
There are decades where you fuck around and days where you find out
Κλέφτης είναι αυτός που τα έχει πληρώσει ή κληρονομήσει.Cecily Anne έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 13:43Από ένα ρόλεξ να έχει το ζευγάρι, το μονοπετρο και ένα κολιε-βραχιολι και τα περάσαμε. Γι αυτό σας λέω, δεν είναι θέμα "κλεψίματος" κλπ.Maspoli έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 13:40Δε νομίζω πως μπορεί να γίνει συσχέτιση ενός κοσμήματος με ένα ποσό χρημάτων ακόμα και όμοιας αξίας να είναι.Cecily Anne έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 13:37
Για τον ίδιο ηλίθιο λόγο που δεν κάνουμε εμείς θυριδα για τα κοσμήματα. Είμαστε ηλίθιες.
Όσοι τα κλέβουν ή τα ληστεύουν είναι κοινωνικοί αγωνιστές, ρε Σέσι.
Πότε θα το καταλάβεις;
Ένα κόσμημα και ακριβό να είναι, (υποτίθεται πως) το έχεις για να το φοράς-θες επομένως άμεση πρόσβαση. Δεν είναι το ίδιο με ένα μεγάλο ποσό.Cecily Anne έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 13:43Από ένα ρόλεξ να έχει το ζευγάρι, το μονοπετρο και ένα κολιε-βραχιολι και τα περάσαμε. Γι αυτό σας λέω, δεν είναι θέμα "κλεψίματος" κλπ.Maspoli έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 13:40Δε νομίζω πως μπορεί να γίνει συσχέτιση ενός κοσμήματος με ένα ποσό χρημάτων ακόμα και όμοιας αξίας να είναι.Cecily Anne έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 13:37
Εξάλλου στην είδηση και στα link που ανέβασα γίνεται λόγος για ρολόι μεγάλης αξίας που εκλάπη αλλά το προσπέρασα ως μη ιδαίτερου ενδιαφέροντος λεπτομέρεια.
τώρα που το σκέφτηκα μήπως ήταν εισπράξεις από κανά μαγαζί του και δεν τα έβαλε στην τράπεζα απλώς
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Cecily Anne
Ναι οκ μαζί σου απλά αντικειμενικά μπορώ να σκεφτώ πολλούς να έχουν τέτοιο ποσό σπίτι τους με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Θες κόσμημα; Θες μετρητο; Θες ένα έργο τέχνης; Θες τη συλλογή με τα Μίκυ Μαο? Ε δε θα δίνουμε αναφορά τώρα στον καθένα. Προφανώς αν μας κλεψουν, μας κλέψανε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 13:47Κλέφτης είναι αυτός που τα έχει πληρώσει ή κληρονομήσει.Cecily Anne έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 13:43Από ένα ρόλεξ να έχει το ζευγάρι, το μονοπετρο και ένα κολιε-βραχιολι και τα περάσαμε. Γι αυτό σας λέω, δεν είναι θέμα "κλεψίματος" κλπ.
Όσοι τα κλέβουν ή τα ληστεύουν είναι κοινωνικοί αγωνιστές, ρε Σέσι.
Πότε θα το καταλάβεις;
- Cecily Anne
Εγώ πριν χρόνια θυμάμαι να έχει μπει μεγάλο ποσό στο πατρικό μου από πληρωμές δουλειάς μαζεμένης και δεν μου κάνει εντύπωση. Το κατέθεσαν οι δικοί μου στην τράπεζα αλλά για ένα ΣΚ έμεινε σπίτι. Κι εμείς να το φυλάμε.Maspoli έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 13:49Ένα κόσμημα και ακριβό να είναι, (υποτίθεται πως) το έχεις για να το φοράς-θες επομένως άμεση πρόσβαση. Δεν είναι το ίδιο με ένα μεγάλο ποσό.Cecily Anne έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 13:43Από ένα ρόλεξ να έχει το ζευγάρι, το μονοπετρο και ένα κολιε-βραχιολι και τα περάσαμε. Γι αυτό σας λέω, δεν είναι θέμα "κλεψίματος" κλπ.
Εξάλλου στην είδηση και στα link που ανέβασα γίνεται λόγος για ρολόι μεγάλης αξίας που εκλάπη αλλά το προσπέρασα ως μη ιδαίτερου ενδιαφέροντος λεπτομέρεια.
Τα συνήθη νιανιανια της διαφοράς μεταξύ του "εγώ και οι ιδέες ή τα θέλω μου" σε πχορουμική εφαρμογή και της υπαρκτής/θεσμικής εξωπχορουμικής πραγματικότητας εφαρμογής των ιδεών και των θέλω.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 13:45Καταρχας να πω ότι "σαφή" την έκανα εγώ την ερώτηση μαντέυοντας λάθος 2 φορές και επαναδιατυπώνοντας και ζητώντας feedback αν κατάλαβα καλά. Μόνο "σαφής" δεν ήταν η αρχική σου ερώτηση.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 13:30Ναι. Και δικαιώματα δίνεις όταν δεν απαντάς σε σαφείς ερωτήσεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 13:25
Τι αυτό ρωταγες τόση ώρα, αν καταδικάζω τους κλέφτες η τους θεωρώ εργατιά;
Σοβαρέψου, δεν έχω δώσει τέτοια δικαιώματα.
Δώσε πρώτα και άσε τα φληναφήματα για σοβαρότητα και δικαιώματα.
Τα... "δικαιώματα" του κάθε χρήστη, τα έχω εμπεδώσει μην ανησυχείς.
Εγώ θέλω ο εργαζόμενος να απολαμβάνει τους καρπούς της συνεισφοράς του στην κοινωνία. Ο κλέφτης δεν συνεισφέρει κάτι στην κοινωνία, παράσιτο είναι, όπως και ο καπιταλιστής. Πολύ ενοχλητικός όταν κλέβει το μισθό του εργαζόμενου. Στην καλύτερη περίπτωση ας πούμε ότι κλέβει από ένα καπιταλιστή ή ένα καζίνο, τότε απλά το ένα παράσιτο κλέβει το άλλο, πάλι δεν είναι κάτι για να επιδοκιμάσει κανείς.
Άμα δεν θεωρείς ακόμα σαφή την απάντηση, ας συνοψίσω, κλέφτες κακοί. Οκ;
Οκ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καταλαβατε απο την δηλωση Ανδρουλακη για ποιον λογο κανει προταση δυσπιστιας;
από Alex Amsterdam » 24 Μαρ 2024, 22:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 750 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
25 Μαρ 2024, 02:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κώστας Φραγκολιάς: «Για τη λευχαιμία πριν 6 χρόνια, χρειάστηκα 200 χιλιάδες ευρώ»
από Frappezitis » 02 Φεβ 2023, 17:26 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 455 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
04 Φεβ 2023, 19:39
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 654 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
15 Σεπ 2023, 13:56