Βλακάκο να πεις τον πατέρα σου που σε άφησε να καταντήσεις λεκανατζού του Κασσελάκη ,άεργε κλόουν. Οταν λέω αχρησιμοποίητοι ενννώ με 200-500 ευρώ υπόλοιπο.Οσοι είμαστε 30-40 χρόνια στην αγορά έχουμε τουλάχιστον 2-3 λογαριασμούς στις 4 μεγάλες τράπεζες με μικρουπόλοιπα και δουλεύουμε 1-2. Αν είσαι πάντα άεργος λογικό είναι να μην το ξέρεις. Αν θες χρήματα στον λογαριασμό σου ,ψάχνω να μου καθαρίσουν τον κήπο στο σπίτι μου. 6 ευρώ την ώρα επειδή είμαι κιμπάρης ενώ ξέρω ότι είσαι αργός ,δηλαδή τα 10πλάσια απ όσα έπαιρνες απ τον ΣΥΡΙΖΑ για κάθε πόστ. Τι λες;Συμβουλή για όσους θέλουν να έχουν χρήματα οι λογαριασμοί τους. Πρέπει να δουλέψετε. Ο τσάμπας πέθανε. Ο Μητσοτάκης κυβερνάει ακριβώς γιατί δεν σας μοιράζει χρήμα απ τους φόρους μας.Μαδουραίος έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 11:59Σε 2 χρονια γινονται αδρανεις βλακακο.Δεν τους μετρανε αυτους.
Aδειοι 7 στους 10 λογαριασμοί καταθέσεων!
Re: Aδειοι 7 στους 10 λογαριασμοί καταθέσεων!
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μολις ξαναμπηκα σε Gov και Εθνικη και Πιστεως.stergiosbik έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 11:48Δες π.χ. εδώ...George_V έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 11:46Και στις δύο συνδέθηκα προ ολίγου και χρησιμοποίησα τις κάρτες και έκανα και πληρωμές με ε-μπανκινγκstergiosbik έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 11:45Βαριέμαι να ανοίγω καινούργιο νήμα.
Από το πρωί δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα στην Εθνική κ στην Άλφα.
Το ίδιο και στο gov.gr.
Τηλεφωνησα σε φίλο,και αυτός τα ίδια.
Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο θέμα;![]()
Μπαινω ΟΚ
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Μαδουραίος
BOOMER έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 12:04Βλακάκο να πεις τον πατέρα σου που σε άφησε να καταντήσεις λεκανατζού του Κασσελάκη ,άεργε κλόουν. Οταν λέω αχρησιμοποίητοι ενννώ με 200-500 ευρώ υπόλοιπο.Οσοι είμαστε 30-40 χρόνια στην αγορά έχουμε τουλάχιστον 2-3 λογαριασμούς στις 4 μεγάλες τράπεζες με μικρουπόλοιπα και δουλεύουμε 1-2. Αν είσαι πάντα άεργος λογικό είναι να μην το ξέρεις. Αν θες χρήματα στον λογαριασμό σου ,ψάχνω να μου καθαρίσουν τον κήπο στο σπίτι μου. 6 ευρώ την ώρα επειδή είμαι κιμπάρης ενώ ξέρω ότι είσαι αργός ,δηλαδή τα 10πλάσια απ όσα έπαιρνες απ τον ΣΥΡΙΖΑ για κάθε πόστ. Τι λες;Συμβουλή για όσους θέλουν να έχουν χρήματα οι λογαριασμοί τους. Πρέπει να δουλέψετε. Ο τσάμπας πέθανε. Ο Μητσοτάκης κυβερνάει ακριβώς γιατί δεν σας μοιράζει χρήμα απ τους φόρους μας.Μαδουραίος έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 11:59Σε 2 χρονια γινονται αδρανεις βλακακο.Δεν τους μετρανε αυτους.

To ξεφτιλισα το ηλιθιο υποτακτικο γιδι του Κουλη και ψαχνει δικαιολογιες της πουτσας μετα.

Ο Μητσοτάκης κυβερνάει ακριβώς γιατί δεν σας μοιράζει χρήμα απ τους φόρους μας.
H κυβερνηση του υπερπλεομασματος απο φορους των pass και των voucher
-
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 12:03επικοινωνήστε λέει με τον διαχειριστή
ότι και καλά θα βγάλεις άκρη

Επαναλανβάνω ότι το μόνο που εξεφτελίζεις είναι οι γονείς σου. Εγώ , λεκανατζού του Τάύλερ ,ως ανυπότακτος εισοδηματίας που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ένα σταθερό οικονομικό περιβάλλον σου έδωσα ευκαιρία ώστε να μην είναι άδειος ο λογαριασμός σου και να εξαρτάσαι από την ελεημοσύνη της οικογενίας σου. Ομως ως άεργος τεμπέλης ,απέρριψες την προσφορά μου. Τα pass και τα voucher είναι ελεημοσύνη της κυβέρνησης σε πειναλέους σαν εσένα που κανονικά έπρεπε να στοχεύουν αποκλειστικά σε επιβεβαιωμένα ανίκανους για εργασία και γέροντες. Απ ότι γνωρίζω αυτό έχει δρομολογηθεί να διορθωθεί σύντομα. Ο Κος Κασσελάκης είπε ότι τα πιο υποτακτικά του σκυλιά ,μπορούν να γεφτούν τα αποφάγια του Τάυλερ που θα είναι πεταμένα στον παρακείμενο του κέντρου δεξιώσεων καφέ κάδο. Καλή όρεξη.Μαδουραίος έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 12:17BOOMER έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 12:04Βλακάκο να πεις τον πατέρα σου που σε άφησε να καταντήσεις λεκανατζού του Κασσελάκη ,άεργε κλόουν. Οταν λέω αχρησιμοποίητοι ενννώ με 200-500 ευρώ υπόλοιπο.Οσοι είμαστε 30-40 χρόνια στην αγορά έχουμε τουλάχιστον 2-3 λογαριασμούς στις 4 μεγάλες τράπεζες με μικρουπόλοιπα και δουλεύουμε 1-2. Αν είσαι πάντα άεργος λογικό είναι να μην το ξέρεις. Αν θες χρήματα στον λογαριασμό σου ,ψάχνω να μου καθαρίσουν τον κήπο στο σπίτι μου. 6 ευρώ την ώρα επειδή είμαι κιμπάρης ενώ ξέρω ότι είσαι αργός ,δηλαδή τα 10πλάσια απ όσα έπαιρνες απ τον ΣΥΡΙΖΑ για κάθε πόστ. Τι λες;Συμβουλή για όσους θέλουν να έχουν χρήματα οι λογαριασμοί τους. Πρέπει να δουλέψετε. Ο τσάμπας πέθανε. Ο Μητσοτάκης κυβερνάει ακριβώς γιατί δεν σας μοιράζει χρήμα απ τους φόρους μας.Μαδουραίος έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 11:59
Σε 2 χρονια γινονται αδρανεις βλακακο.Δεν τους μετρανε αυτους.
To ξεφτιλισα το ηλιθιο υποτακτικο γιδι του Κουλη και ψαχνει δικαιολογιες της πουτσας μετα.
Ο Μητσοτάκης κυβερνάει ακριβώς γιατί δεν σας μοιράζει χρήμα απ τους φόρους μας.
H κυβερνηση του υπερπλεομασματος απο φορους των pass και των voucher
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ την 30 Αύγ 2024, 12:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
N26 και Revolut φυσικά για να μήν τα παιρνουν οι σοσιαλιστές του νοδουσόκ και τα μοιράζουν στους κοπριτες της αδεδυ.
Το τι μαύρο χρήμα υπάρχει στην αγορά δε λέγεται. Φέτος ειδικά υπήρξαν μαρτυρίες ότι ο τζίρος ανέβηκε μέχρι και 10%
Το τι μαύρο χρήμα υπάρχει στην αγορά δε λέγεται. Φέτος ειδικά υπήρξαν μαρτυρίες ότι ο τζίρος ανέβηκε μέχρι και 10%
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ακυρο μολις επεσε και σε μενα.stergiosbik έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 12:18ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 12:03επικοινωνήστε λέει με τον διαχειριστή
ότι και καλά θα βγάλεις άκρη
Πηγα να βαλω λεφτα στη προπληρωμενη της γυναικας μου και λεει "αναπαντεχο λαθος".
Και εχει πεσει και το τηλεφωνικο κεντρο της Εθνικης.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
εγώ είχα έναν ευροβανκ γιατί τον ήθελε για τη μισθοδοσία η εταιρεία που δούλεψα 3 μήνες το '14. Δεν ασχολιόμουν καθόλου γιατί νόμιζα ότι είχε 0. Το Μάιο με καλωσορίσανε στο πρόγραμμα συνδρομής 0.60/μήνα οπότε τσακίστηκα και τον έκλεισα. Για τεράστια έκπληξή μου δεν είχε 0 αλλά 7 ευρώ και κάτι.
Έχω φιλο, μισθωτός σε μεγάλη εταιρεία, όπου ο μισθός μπαίνει στάνταρ μέρα στον λογαριασμό του στην Εθνική. Πέρσι με το που πληρωνόταν μετέφερε τα λεφτά του στην Revolut για να μην του τα τρώνε σε μαλακίες όπως λες. Ε, αρχές Ιουλίου του ήρθε πρόστιμο από την εφορία ένα χιλιάρικο γιατί δεν έκανε αγορές με κάρτα από τις τράπεζες καρτέλ.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
άλλη μια κατάφορη παραβίαση της ελευθερίας του πολίτηGoBzi έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 13:11Έχω φιλο, μισθωτός σε μεγάλη εταιρεία, όπου ο μισθός μπαίνει στάνταρ μέρα στον λογαριασμό του στην Εθνική. Πέρσι με το που πληρωνόταν μετέφερε τα λεφτά του στην Revolut για να μην του τα τρώνε σε μαλακίες όπως λες. Ε, αρχές Ιουλίου του ήρθε πρόστιμο από την εφορία ένα χιλιάρικο γιατί δεν έκανε αγορές με κάρτα από της τράπεζες καρτέλ.
με το ζόρι να ξοδεύει το 30% του εισοδήματός του μέσω τράπεζας
άμα δηλαδή εγώ θέλω να το αποταμιεύσω (λέμε τώρα) και να ζήσω με το 29% του εισοδήματός μου; απαγορεύεται. θα ξοδέψεις (μέσω τράπεζας εννοείται) θες δε θες
αν κάποιος έχει έσοδα 100.000 ευρώ πρέπει τα 30.000 να τα ξοδέψει μέσω τράπεζας σώνει και καλά. αν θέλει να ζήσει με τα 20.000 και τα υπόλοιπα να τα αποταμιεύσει, δε μπορεί, θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο
αλλά αυτά δε τα θίγει κανείς
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
αυτό με το πρόγραμμα σύνδεσης δεν το έχω καταλάβει .Ολοι μπορεί να έχουμε παλιούς ανενεργούς λογαριασμούς και πολύ από αυτούς άδειοι και ξεχασμένοι Τι θα κάνουν δλδ αντί να τους κλείνουν θα σε χρεώνουν ;foscilis έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 13:08εγώ είχα έναν ευροβανκ γιατί τον ήθελε για τη μισθοδοσία η εταιρεία που δούλεψα 3 μήνες το '14. Δεν ασχολιόμουν καθόλου γιατί νόμιζα ότι είχε 0. Το Μάιο με καλωσορίσανε στο πρόγραμμα συνδρομής 0.60/μήνα οπότε τσακίστηκα και τον έκλεισα. Για τεράστια έκπληξή μου δεν είχε 0 αλλά 7 ευρώ και κάτι.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Frappezitis
Νομιζω υπαρχει ανωνατο οριο εισοδηματος του ποσου που πρεπει να ξοδευεις μεσω τραπεζης .... μετα απο αυτο το οριο νομιζω το ποσο μενει σταθεροΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 13:19άλλη μια κατάφορη παραβίαση της ελευθερίας του πολίτηGoBzi έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 13:11Έχω φιλο, μισθωτός σε μεγάλη εταιρεία, όπου ο μισθός μπαίνει στάνταρ μέρα στον λογαριασμό του στην Εθνική. Πέρσι με το που πληρωνόταν μετέφερε τα λεφτά του στην Revolut για να μην του τα τρώνε σε μαλακίες όπως λες. Ε, αρχές Ιουλίου του ήρθε πρόστιμο από την εφορία ένα χιλιάρικο γιατί δεν έκανε αγορές με κάρτα από της τράπεζες καρτέλ.
άμα δηλαδή εγώ θέλω να το αποταμιεύσω (λέμε τώρα) και να ζήσω με το 29% του εισοδήματός μου; απαγορεύεται. θα ξοδέψεις (μέσω τράπεζας εννοείται) θες δε θες
αν κάποιος έχει έσοδα 100.000 ευρώ πρέπει τα 30.000 να τα ξοδέψει μέσω τράπεζας σώνει και καλά. αν θέλει να ζήσει με τα 20.000 και τα υπόλοιπα να τα αποταμιεύσει, δε μπορεί, θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
α, οκ δε το ήξεραFrappezitis έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 13:23Νομιζω υπαρχει ανωνατο οριο εισοδηματος του ποσου που πρεπει να ξοδευεις μεσω τραπεζης .... μετα απο αυτο το οριο νομιζω το ποσο μενει σταθεροΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 13:19άλλη μια κατάφορη παραβίαση της ελευθερίας του πολίτηGoBzi έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 13:11
Έχω φιλο, μισθωτός σε μεγάλη εταιρεία, όπου ο μισθός μπαίνει στάνταρ μέρα στον λογαριασμό του στην Εθνική. Πέρσι με το που πληρωνόταν μετέφερε τα λεφτά του στην Revolut για να μην του τα τρώνε σε μαλακίες όπως λες. Ε, αρχές Ιουλίου του ήρθε πρόστιμο από την εφορία ένα χιλιάρικο γιατί δεν έκανε αγορές με κάρτα από της τράπεζες καρτέλ.
και πάλι όμως το επιχείρημα παραμένει. έστω ότι εγώ βγάζω 15k το χρόνο. σημαίνει ότι υποχρεούμαι να ξοδέψω τουλάχιστον 4,5k μέσω τράπεζας. στη περίπτωση που εγώ ζω με τους γονείς μου πχ και δεν έχω σχεδόν καθόλου έξοδα, παρόλα αυτά θα πρέπει να ξοδεψω 4,5k με το στανιό υπό την απειλή πρόστιμου
αυτά δε νομίζω να συμβαίνουν ούτε στην Ουγκάντα
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Frappezitis
Ας μας το διευκρινισει καποιος αρμοδιος .......ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 13:40α, οκ δε το ήξεραFrappezitis έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 13:23Νομιζω υπαρχει ανωνατο οριο εισοδηματος του ποσου που πρεπει να ξοδευεις μεσω τραπεζης .... μετα απο αυτο το οριο νομιζω το ποσο μενει σταθεροΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 13:19
άλλη μια κατάφορη παραβίαση της ελευθερίας του πολίτη
και πάλι όμως το επιχείρημα παραμένει. έστω ότι εγώ βγάζω 15k το χρόνο. σημαίνει ότι υποχρεούμαι να ξοδέψω τουλάχιστον 4,5k μέσω τράπεζας. στη περίπτωση που εγώ ζω με τους γονείς μου πχ και δεν έχω σχεδόν καθόλου έξοδα, παρόλα αυτά θα πρέπει να ξοδεψω 4,5k με το στανιό υπό την απειλή πρόστιμου
αυτά δε νομίζω να συμβαίνουν ούτε στην Ουγκάντα

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 47 Απαντήσεις
- 1033 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
29 Νοέμ 2024, 22:14
-
- 8 Απαντήσεις
- 619 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
01 Μάιος 2024, 10:01
-
-
Νέα δημοσίευση πρέπει ο λαός να χρηματοδοτήσει τις τράπεζες μέσω φορολογία ή μέσω καταθέσεων;
από Ληστοσυμμορίτης » 26 Ιούλ 2024, 10:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 495 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
26 Ιούλ 2024, 21:31
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 425 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
18 Μαρ 2024, 21:09