δεν ξέρω, εγώ τουρίστας είμαι, απλά πληρώνω. Πάντως δεν είναι διαμέρισμα, ενοικιαζόμενες βίλες είναι.Unique έγραψε: ↑23 Απρ 2025, 16:27Και η σύνδεση του Ντουμπάι με το διαμέρισμα στην Κέρκυρα πως δικαιολογείται?Chilloutbuddy έγραψε: ↑23 Απρ 2025, 16:25δεν ξέρω πάντως τώρα που έκλεισα διακοπές Ελλάδα οι Κερκυραίοι μου είπαν να στείλω προκαταβολή σε λογ/σμό στην Κύπρο και οι Λευκαδίτες στο Ντουμπάϊ.
Πώς μπορεί κάποιος που εισπράττει έσοδα από Airbnb να αποφύγει την φορολογία του ελληνικού κράτους;
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Πώς μπορεί κάποιος που εισπράττει έσοδα από Airbnb να αποφύγει την φορολογία του ελληνικού κράτους;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Re: Πώς μπορεί κάποιος που εισπράττει έσοδα από Airbnb να αποφύγει την φορολογία του ελληνικού κράτους;
Είσάγουν σοκολάτα απο το ντουμπάι για να κερνάνε τους τουρίστες.Unique έγραψε: ↑23 Απρ 2025, 16:27Και η σύνδεση του Ντουμπάι με το διαμέρισμα στην Κέρκυρα πως δικαιολογείται?Chilloutbuddy έγραψε: ↑23 Απρ 2025, 16:25δεν ξέρω πάντως τώρα που έκλεισα διακοπές Ελλάδα οι Κερκυραίοι μου είπαν να στείλω προκαταβολή σε λογ/σμό στην Κύπρο και οι Λευκαδίτες στο Ντουμπάϊ.
-
η εταιρία στην Κύπρο ή στο ντουμπάη έχει νοικιάσει το ακίνητο. Γιατί δεν ρωτάς έναν λογιστή ρε άνθρωπε;Unique έγραψε: ↑23 Απρ 2025, 16:27Και η σύνδεση του Ντουμπάι με το διαμέρισμα στην Κέρκυρα πως δικαιολογείται?Chilloutbuddy έγραψε: ↑23 Απρ 2025, 16:25δεν ξέρω πάντως τώρα που έκλεισα διακοπές Ελλάδα οι Κερκυραίοι μου είπαν να στείλω προκαταβολή σε λογ/σμό στην Κύπρο και οι Λευκαδίτες στο Ντουμπάϊ.
Το να αποφύγεις να πληρώσεις και λογιστή δεν παίζει
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
είναι που οι επενδυτές φέρνουν έσοδα στην ελλάδαChilloutbuddy έγραψε: ↑23 Απρ 2025, 16:25δεν ξέρω πάντως τώρα που έκλεισα διακοπές Ελλάδα οι Κερκυραίοι μου είπαν να στείλω προκαταβολή σε λογ/σμό στην Κύπρο και οι Λευκαδίτες στο Ντουμπάϊ.
κατά τα άλλα οι εε είναι το πρόβλημα για τα μειωμένα κρατικά έσοδα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να βάλεις κάποιον και καλά για τουρίστα. Λες στο Ελ κράτος οτι ο μπάμπης νοίκιασε την βίλα για το καλοκαίρι για 30 ευρώ την μέρα και πληρώνεις φόρο για τα 30 ευρώ την μέρα. Ο τουρίστας όμως πχ έχει σκάσει 150 την μέρα στον λογαριασμό στο ντουμπάι. Σκας και ενα 20άρι στον μπάμπη για την εξυπηρέτηση και τσεπώνεις τα 100 + οτι μένει μετά τις κρατήσεις απο τα 30.Chilloutbuddy έγραψε: ↑23 Απρ 2025, 16:31δεν ξέρω, εγώ τουρίστας είμαι, απλά πληρώνω. Πάντως δεν είναι διαμέρισμα, ενοικιαζόμενες βίλες είναι.Unique έγραψε: ↑23 Απρ 2025, 16:27Και η σύνδεση του Ντουμπάι με το διαμέρισμα στην Κέρκυρα πως δικαιολογείται?Chilloutbuddy έγραψε: ↑23 Απρ 2025, 16:25δεν ξέρω πάντως τώρα που έκλεισα διακοπές Ελλάδα οι Κερκυραίοι μου είπαν να στείλω προκαταβολή σε λογ/σμό στην Κύπρο και οι Λευκαδίτες στο Ντουμπάϊ.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ναι αλλά ο τυροπιτάς δεν έκοψε απόδειξη για τα 80 λεπτάGoBzi έγραψε: ↑23 Απρ 2025, 16:39Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να βάλεις κάποιον και καλά για τουρίστα. Λες στο Ελ κράτος οτι ο μπάμπης νοίκιασε την βίλα για το καλοκαίρι για 30 ευρώ την μέρα και πληρώνεις φόρο για τα 30 ευρώ την μέρα. Ο τουρίστας όμως πχ έχει σκάσει 150 την μέρα στον λογαριασμό στο ντουμπάι. Σκας και ενα 20άρι στον μπάμπη για την εξυπηρέτηση και τσεπώνεις τα 100 + οτι μένει μετά τις κρατήσεις απο τα 30.Chilloutbuddy έγραψε: ↑23 Απρ 2025, 16:31δεν ξέρω, εγώ τουρίστας είμαι, απλά πληρώνω. Πάντως δεν είναι διαμέρισμα, ενοικιαζόμενες βίλες είναι.
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Δηλαδή διπλονοικιασμα? Εγώ το νοικιάζω σε μία εταιρεία στην Κύπρο για 10 δραχμές και μετά η εταιρεία στον τουρίστα για 100 δραμχμές? Κάποως έτσι?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Τύπε αν μπορούσαμε θα μεταφέραμε το δωμάτια μας στο εξωτερικο, σε άλλη τουριστική χώρα της Μεσογείου. Τώρα το ότι το ελληνικό κράτος είναι ληστρικό και φορομπηχτικό και αλλάζει το καθεστώς λειτουργίας συνεχώς ισχύει απόλυτα, για αυτό άλλωστε δεν έρχεται κανείς μεγάλος να επενδύσει σοβαρά σε αυτή τη χώρα, απο το να μπλέξει με τρελούς και ψυχοπαθής κυβερνώντες προτιμάει να έχει το κεφάλι του ήσυχο.Unique έγραψε: ↑23 Απρ 2025, 15:00Επειδή είναι και των ημερών, νομίζω ήρθε η ώρα να δωθεί μια απάντηση σε μια κοινή ερώτηση πολλών συμφορουμιτων
Πώς μπορεί κάποιος που εισπράττει έσοδα από Airbnb να αποφύγει την εκδικητική φορολογία του ελληνικού κράτους;
Μιλάμε για ένα κράτος που βλέπει κάθε προσπάθεια ατομικής προκοπής ως ευκαιρία για φοροεπιδρομή. Αν κάποιος νοικιάζει το ακίνητό του μέσω Airbnb και δεν επιθυμεί τα χρήματά του να καταλήγουν σε επιδόματα τεμπελιάς και “ευάλωτων”, τι νόμιμους ή πρακτικούς τρόπους έχει για να προστατεύσει το εισόδημά του;
Μιλάμε για επιβίωση, όχι φοροδιαφυγή.
Για ιδέες και απόψεις, είμαι όλος αυτιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 23 Απρ 2025, 16:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
να ανοιξεις εταιρεία και να φορολογηθείς αναλόγως όπως κάνουμε ολοι οι μη μισθωτοί.
Κάνουν τέτοια πράματα οι εισοδηματίες;Chilloutbuddy έγραψε: ↑23 Απρ 2025, 16:25δεν ξέρω πάντως τώρα που έκλεισα διακοπές Ελλάδα οι Κερκυραίοι μου είπαν να στείλω προκαταβολή σε λογ/σμό στην Κύπρο και οι Λευκαδίτες στο Ντουμπάϊ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Η μάνα μου που ηταν ελεύθερος επαγγελματιας και πλέον συνταξιούχος περυσι της ήρθε φόρος 1000 περίπου ευρώ και φέτος κοντά δύο χιλιάρικα για το ίδιο πάνω κάτω εισόδημα, μόλις το είδα έμεινα μαλάκας.Ίακχος έγραψε: ↑23 Απρ 2025, 15:55Εχω ένα φίλο Πολ/κο Μηχ/κο που ζει απο τα ενοίκια κάνει διδακτορικό ως βιολόγος και δηλώνει μηχανικός μόνο για να πάρει σύνταξη από το ΤΣΜΕΔΕ ΕΦΚΑ.
Ε λοιπον φετος του ήρθε ραβασάκι 3000 Ευρώ εφορία για ασκηση ελευθέρου επαγγέλματος (με 0 εισόδημα) που του ανέβασε τη φορολογία των ενοικίων σε συντελεστή 40% και συνολικό ποσό εφορίας 12.000 Ευρώ. Ειναι αγανακτισμένος και θα ψηφίσει Νίκη
τωρα το είδα αυτό.Ίακχος έγραψε: ↑23 Απρ 2025, 15:55Εχω ένα φίλο Πολ/κο Μηχ/κο που ζει απο τα ενοίκια κάνει διδακτορικό ως βιολόγος και δηλώνει μηχανικός μόνο για να πάρει σύνταξη από το ΤΣΜΕΔΕ ΕΦΚΑ.
Ε λοιπον φετος του ήρθε ραβασάκι 3000 Ευρώ εφορία για ασκηση ελευθέρου επαγγέλματος (με 0 εισόδημα) που του ανέβασε τη φορολογία των ενοικίων σε συντελεστή 40% και συνολικό ποσό εφορίας 12.000 Ευρώ. Ειναι αγανακτισμένος και θα ψηφίσει Νίκη
Πολύ καλός λόγος για να ξαναψηφίσω ΝΔ.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Ερμής έγραψε: ↑23 Απρ 2025, 17:01τωρα το είδα αυτό.Ίακχος έγραψε: ↑23 Απρ 2025, 15:55Εχω ένα φίλο Πολ/κο Μηχ/κο που ζει απο τα ενοίκια κάνει διδακτορικό ως βιολόγος και δηλώνει μηχανικός μόνο για να πάρει σύνταξη από το ΤΣΜΕΔΕ ΕΦΚΑ.

Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Δεν έχω ιδέα, υποθέτω κάπως έτσι πάει. Μπορείς να προσπεράσεις και τον Μπάμπη αλλά εάν πέσει έλεγχος και δουν μέσα κόσμο ενώ εσύ και καλά δεν νοικιάζεις θα πέσει πουτσα.
Δε θεωρείς οτι υπερφορολογείται?Ερμής έγραψε: ↑23 Απρ 2025, 17:01τωρα το είδα αυτό.Ίακχος έγραψε: ↑23 Απρ 2025, 15:55Εχω ένα φίλο Πολ/κο Μηχ/κο που ζει απο τα ενοίκια κάνει διδακτορικό ως βιολόγος και δηλώνει μηχανικός μόνο για να πάρει σύνταξη από το ΤΣΜΕΔΕ ΕΦΚΑ.
Ο άνθρωπος ασχολείται με την επιστήμη και κάνει αιτήσεις για καθηγητής σε ΑΕΙ με 2 διδακτορικά και δημοσιεύσεις αλλά δεν τον παίρνουν γιατί δεν έχει βύσμα.
Καθόλου. Το παρασιτικο κεφάλαιο πρέπει να φορολογείται παραδείγματικα.Ίακχος έγραψε: ↑23 Απρ 2025, 17:09Δε θεωρείς οτι υπερφορολογείται?Ερμής έγραψε: ↑23 Απρ 2025, 17:01τωρα το είδα αυτό.Ίακχος έγραψε: ↑23 Απρ 2025, 15:55Εχω ένα φίλο Πολ/κο Μηχ/κο που ζει απο τα ενοίκια κάνει διδακτορικό ως βιολόγος και δηλώνει μηχανικός μόνο για να πάρει σύνταξη από το ΤΣΜΕΔΕ ΕΦΚΑ.
Ο άνθρωπος ασχολείται με την επιστήμη και κάνει αιτήσεις για καθηγητής σε ΑΕΙ με 2 διδακτορικά και δημοσιεύσεις αλλά δεν τον παίρνουν γιατί δεν έχει βύσμα.
Αν θέλει ας φτιάξει εταιρεία για να φορολογείται λιγότερο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση POLL - Καλύτεροι κυβερνήτες στην ιστορία του νέου ελληνικού κράτους.
από έργο_μακέτο » 06 Νοέμ 2024, 15:53 » σε Εθνικά Θέματα - 3 Απαντήσεις
- 193 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
06 Νοέμ 2024, 15:58
-
-
- 315 Απαντήσεις
- 6522 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
07 Μαρ 2025, 06:23
-
- 9 Απαντήσεις
- 172 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
15 Απρ 2025, 14:22
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο θα μειωθεί η φορολογία των μισθωτών από το τσεκούρωμα των αυτοαπασχολουμενων;
από Ληστοσυμμορίτης » 04 Νοέμ 2023, 18:06 » σε Οικονομία - 43 Απαντήσεις
- 1097 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
06 Νοέμ 2023, 15:14
-