Εγω εγραψα απλα μια αληθεια.Οτι βοηθησε πολλους να παρουν οικονομικη ανασα.Τωρα εαν θελετε να μονωποληθει η αγορα ειναι επιλογη σας.Μην εχεται αυταπατες απλα πολλα ακινητα θα περασουν στα χερια των εταιριων real estate για ενα κομματι ψωμι και αυτες θα φτιαξουν τις δικες τους πλατφορμες.
Τέλος το Airbnb σε έναν από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς
Re: Τέλος το Airbnb σε έναν από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ο ΟΕΚ ουδέποτε υπήρξε υποστηρικτής του ενοικιαστή, μιας και αυτό συζητάμε εδώ
Υπήρξε (με αρκετές επιφυλάξεις*) βοηθητικός στην αγορά στέγης από εργαζομένους
*Τα τελευταία χρόνια πριν κλείσει έπαιζε τον ρόλο του λαγού των τραπεζών.
-
Δώσε στα φιλαράκια ένα από τα δικά σου λοιπόν,μοιράσου μαζί τους την τύχη σου και πάρε λίγο από το βάρος της ατυχίας τους.Ερμής έγραψε: ↑17 Ιούλ 2018, 12:20Η άποψη μου είναι με τη μεριά του ενοικιαστή, βλέπω πολλά φιλαράκια που δεν έτυχαν να έχουν οι γονείς τους ακίνητα και βολοδέρνουν στο έλεος του κάθε ιδιοκτήτη. Βγάζουν πολύ καλά χρήματα για την εποχή και ένα τεράστιο μέρος τους το τρώει το ακίνητο. Ειδικά στα νότια προάστια έχει παραγίνει το κακό, δε βρίσκεις νορμαλ σπίτι σε τιμές κάτω των 9-10€ το τετραγωνικό και θεωρώ οτι πολύ μεγάλο ρόλο έχει παίξει το αιρβνβ
Με τον κώλο των άλλων, χορτάσαμε ανθρωπισμό.
Δεν έχω ακίνητα φίλος. Ένα ποσοστό απο το πατρικό σπιτάκι μόνο.Heritage86 έγραψε: ↑17 Ιούλ 2018, 15:00Δώσε στα φιλαράκια ένα από τα δικά σου λοιπόν,μοιράσου μαζί τους την τύχη σου και πάρε λίγο από το βάρος της ατυχίας τους.Ερμής έγραψε: ↑17 Ιούλ 2018, 12:20Η άποψη μου είναι με τη μεριά του ενοικιαστή, βλέπω πολλά φιλαράκια που δεν έτυχαν να έχουν οι γονείς τους ακίνητα και βολοδέρνουν στο έλεος του κάθε ιδιοκτήτη. Βγάζουν πολύ καλά χρήματα για την εποχή και ένα τεράστιο μέρος τους το τρώει το ακίνητο. Ειδικά στα νότια προάστια έχει παραγίνει το κακό, δε βρίσκεις νορμαλ σπίτι σε τιμές κάτω των 9-10€ το τετραγωνικό και θεωρώ οτι πολύ μεγάλο ρόλο έχει παίξει το αιρβνβ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
Καλό θα ήταν τότε,κουμάντο στο % που σου αναλογεί εκεί.Ερμής έγραψε: ↑17 Ιούλ 2018, 15:07Δεν έχω ακίνητα φίλος. Ένα ποσοστό απο το πατρικό σπιτάκι μόνο.Heritage86 έγραψε: ↑17 Ιούλ 2018, 15:00Δώσε στα φιλαράκια ένα από τα δικά σου λοιπόν,μοιράσου μαζί τους την τύχη σου και πάρε λίγο από το βάρος της ατυχίας τους.Ερμής έγραψε: ↑17 Ιούλ 2018, 12:20Η άποψη μου είναι με τη μεριά του ενοικιαστή, βλέπω πολλά φιλαράκια που δεν έτυχαν να έχουν οι γονείς τους ακίνητα και βολοδέρνουν στο έλεος του κάθε ιδιοκτήτη. Βγάζουν πολύ καλά χρήματα για την εποχή και ένα τεράστιο μέρος τους το τρώει το ακίνητο. Ειδικά στα νότια προάστια έχει παραγίνει το κακό, δε βρίσκεις νορμαλ σπίτι σε τιμές κάτω των 9-10€ το τετραγωνικό και θεωρώ οτι πολύ μεγάλο ρόλο έχει παίξει το αιρβνβ
Το τι θα κάνουν ΑΛΛΟΙ,σε ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ακίνητα,που ΔΕΝ είναι δικά σου δε σε αφορά.
Αυτά από έναν που δεν έχει ούτε καν αυτό το μικρό επί τοις εκατό επί κάποιας ιδιοκτησίας.
Ηταν ενας οργανισμος που μπορουσε να κατασκευασει φτηνα σπιτια με χαμηλα ενοικια για τους εργαζομενους.Απαξιωθηκε και εκλεισε απο οπορτουνιστες και σοσσιαλοκρατες πραιτωριανους των εργολαβων.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δημιουργηθηκε προβλημα οχι απο την airbnb οσο απο την δογματικη λειτουργια του καπιταλισμου.επρεπε απο την αρχη να υπαρχει κρατικος παρεμβατισμος και να καθοριζει ποια σπιτια θα νοικιαστουν ετσι και ποια αλλιως.Heritage86 έγραψε: ↑17 Ιούλ 2018, 15:09Καλό θα ήταν τότε,κουμάντο στο % που σου αναλογεί εκεί.Ερμής έγραψε: ↑17 Ιούλ 2018, 15:07Δεν έχω ακίνητα φίλος. Ένα ποσοστό απο το πατρικό σπιτάκι μόνο.Heritage86 έγραψε: ↑17 Ιούλ 2018, 15:00
Δώσε στα φιλαράκια ένα από τα δικά σου λοιπόν,μοιράσου μαζί τους την τύχη σου και πάρε λίγο από το βάρος της ατυχίας τους.
Αυτά από έναν που δεν έχει ούτε καν αυτό το μικρό επί τοις εκατό επί κάποιας ιδιοκτησίας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Με λένε Τσακαλώτο μήπως και δε το ξέρω;Heritage86 έγραψε: ↑17 Ιούλ 2018, 15:09
Καλό θα ήταν τότε,κουμάντο στο % που σου αναλογεί εκεί.
Ο ΟΕΚ φτιάχτηκε από το μετεμφυλιακό κράτος για να στεγάσει τους προλετάριους που σωρρεύονταν στις πόλεις, ακολουθώντας τα πρότυπα των σοσιαλδημοκρατιών της Δύσης.zteo έγραψε: ↑17 Ιούλ 2018, 15:15Ηταν ενας οργανισμος που μπορουσε να κατασκευασει φτηνα σπιτια με χαμηλα ενοικια για τους εργαζομενους.Απαξιωθηκε και εκλεισε απο οπορτουνιστες και σοσσιαλοκρατες πραιτωριανους των εργολαβων.
Εργατικές πολυκατοικίες έφτιαχνε.
Από το 60 και μετά -που κανείς πια δεν ήθελε να μένει σε Εργατικές πολυκατοικίες- έγινε εργαλείο για την διευκόλυνση των στεγαστικών δανείων και στην εποχή της φούσκας έγινε το παραπαίδι των τραπεζών.
Παιδιά δε ζούμε σε κάποιου είδους ομπτζεκτιβιστική ουτοπία.Heritage86 έγραψε: ↑17 Ιούλ 2018, 15:09
Φυσικά και μας αφορά.
-
Δεν έχει να κάνει με ουτοπίες ούτε με τους μηχανισμούς του κεφαλαιοκρατικού συστήματος.Εδώ έχουμε ξεκάθαρα έναν τύπο που παριστάνει τον δήθεν και τον τάχα,παρουσιάζεται υπερασπιστής των φτωχών(παρά το ότι έχουν καλές δουλειές) που οι κακόμοιροι δε μπορούν να νοικιάσουν(θέλουν ένα σπιτάκι στο φάληρο,γλυφάδα μεριά) και άλλα πολλά...υπάρχουν και περιοχές που ζούν οι πραγματικοί φτωχοί,εγώ τα ξέρω πολύ καλά.Απλά ήθελα να καυτηριάσω το ψευδο-ενδιαφέρον ενός βολεμένου εξυπνάκια για κάποιους δήθεν αδικημένους από τη ζωή που τα βγάζουν δύσκολα πέρα με 4 χιλ το μήνα και δε μπορούν οι έρμοι να νοικιάσουν μια φωλίτσα στη βουλιαγμένη λόγω των κακών ιδιοκτητών.Με λίγα λόγια οι κολασμένοι της σύγχρονης ελλάδας είναι όλοι όσοι δε γεννήθηκαν με ακίνητο σε ΒΠ/Αθηναϊκή ριβιέρα και τάφερε η ζωή έτσι ώστε να τους εκμεταλλεύονται κάποιοι κακοί που κληρονόμησαν και τη βγάζουν "καλύτερα".
Ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω.
Ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω.
-
Χαιρέκακος και Δήθεν-Τάχας.Ερμής έγραψε: ↑17 Ιούλ 2018, 15:24Με λένε Τσακαλώτο μήπως και δε το ξέρω;Heritage86 έγραψε: ↑17 Ιούλ 2018, 15:09
Καλό θα ήταν τότε,κουμάντο στο % που σου αναλογεί εκεί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ως και 100% η πληρότητα στους δημοφιλείς εγχώριους χειμερινούς προορισμούς τα Χριστούγεννα..
από Parrot » 25 Δεκ 2024, 17:29 » σε Κοινωνικά θέματα - 58 Απαντήσεις
- 1339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
03 Ιαν 2025, 18:50
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 201 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
15 Σεπ 2024, 18:42
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους τέλος στη νοοτροπία των Επιδομάτων. Ο Κυριάκος βάζει τέλος στις επιδοτήσεις στην Ενέργεια
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 01:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 1069 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-
-
- 343 Απαντήσεις
- 7237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
17 Σεπ 2024, 09:52