Cryptocurrency
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Cryptocurrency
εισερχόμαστε σε νέα εποχή του fiat currency: ο καθένας θα εκδίδει το νόμισμά του και θα αυτοχρηματοδοτείται ανάλογα με τη δημοφιλία του
Το έχω ξαναπεί. Να βγάλουμε ένα phorumcoin

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- omg kai 3 lol
Και στη δουλειά όλο τέτοιες βλακείες λένε.
Μόλις καταρρεύσει και αυτή η μόδα, είμαι περίεργη πόσοι θα μου ζητούν δανεικά.
Τα κρυπτονομίσματα χρησιμεύουν σε δύο πράγματα:
- να τα αρπάξουν οι επιτήδειοι από τους ηλίθιους
- να μας φέρουν με το μαλακό το ηλεκτρονικό νόμισμα, υποχρεωτικά για όλους και για τα πάντα. Μόλις γίνει αυτό, το σύστημα θα τελειώσει τους κρυπτονομισματάδες με τη μία.
- να μας φέρουν με το μαλακό το ηλεκτρονικό νόμισμα, υποχρεωτικά για όλους και για τα πάντα. Μόλις γίνει αυτό, το σύστημα θα τελειώσει τους κρυπτονομισματάδες με τη μία.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Για εμένα το λες αυτό;
3) buy drugs, guns, untraceable VPS, etc etc.Juno έγραψε: ↑21 Φεβ 2021, 16:18Και στη δουλειά όλο τέτοιες βλακείες λένε.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Ποια άλλη μόδα κατέρρευσε;Juno έγραψε: ↑21 Φεβ 2021, 16:18Και στη δουλειά όλο τέτοιες βλακείες λένε.
Το μαλλί φράχτης, τύπεgassim έγραψε: ↑21 Φεβ 2021, 17:17Ποια άλλη μόδα κατέρρευσε;Juno έγραψε: ↑21 Φεβ 2021, 16:18Και στη δουλειά όλο τέτοιες βλακείες λένε.

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Δύο ερωτήσεις.Juno έγραψε: ↑21 Φεβ 2021, 16:18Και στη δουλειά όλο τέτοιες βλακείες λένε.
-Ποιοι είναι αυτοί που θα τα αρπάξουν;
-Αν γίνει το πρώτο που λες, δε θα γίνει το δεύτερο, δλδ αν είναι υποχρεωτικό το ηλεκτρονικό νόμισμα για όλους και για όλα τότε οι κρυπτονομισματάδες όπως λες, θα είναι ήδη πλούσιοι και θα γίνουν πλουσιότεροι. Σκέψου για παράδειγμα οτι έχεις μετοχές Apple και αύριο το πρωί βγαίνει ένας νόμος που σου επιβάλει να έχεις iOS και iPhone, τότε πιστεύεις θα αυξηθούν οι μετοχές της εταιρείας ή όχι;
βασικά δεν είναι μόδα, μπορεί να είναι η καλύτερα στημένη απάτη στην ιστορία της παγκόσμιας οικονομίας, αλλά μόδα δεν είναι. Μη ξεχνάς πως όλη αυτή η κατάσταση είχε το ίδιο και μεγαλύτερο ίσως peak στο 2017. Ρίσκο είναι. Μπορεί να κονομήσουν, κανείς δε ξέρει. Όπως έχω πει και παραπάνω, αν παίζεις όλο σου το asset σε κρύπτο, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Σε καμία επένδυση(όσο ασφαλής ή ρισκαδόρα είναι) δεν βάζεις πάνω απο το 50% του συνολικού σου αποθέματος.
Δεν υπάρχει επένδυση που δεν εμπεριέχει ρίσκο, να σου θυμίσω το 99(η ΑΠΑΤΗ) αλλά και το 2001-2002 κατα την περίοδο της Αρκούδας στη Wall Street. Τα πράγματα έρχονται και παρέρχονται. Δηλαδή ένα παράδειγμα. Αυτή τη στιγμή η Wall Street διανύει απίστευτα ανθηρή περίοδο (Bull στη γλωσσα των χρηματιστών), το λογικό είναι οτι μέσα στο 2021-2022 θα έχουμε δυνατή πτώση και αυτό είναι λογικό.
btw Στον δικό μου επαγγελματικό περίγυρο δεν ασχολείται κανείς με κρύπτο. Καμία σχέση δηλαδή με τη φάση του 99 που δεν υπήρχε παρέα που να μην ακούσεις περι χρηματιστηρίου.
Αν γίνει υποχρεωτικό το κρυπτονόμισμα για όλους, θα το ελέγχουν οι κυβερνήσεις, όχι ο κάθε κρυτονομισματάς, θα τον έχουν ακυρώσει.Ερμής έγραψε: ↑21 Φεβ 2021, 18:43Δύο ερωτήσεις.Juno έγραψε: ↑21 Φεβ 2021, 16:18Και στη δουλειά όλο τέτοιες βλακείες λένε.
-Αν γίνει το πρώτο που λες, δε θα γίνει το δεύτερο, δλδ αν είναι υποχρεωτικό το ηλεκτρονικό νόμισμα για όλους και για όλα τότε οι κρυπτονομισματάδες όπως λες, θα είναι ήδη πλούσιοι και θα γίνουν πλουσιότεροι. Σκέψου για παράδειγμα οτι έχεις μετοχές Apple και αύριο το πρωί βγαίνει ένας νόμος που σου επιβάλει να έχεις iOS και iPhone, τότε πιστεύεις θα αυξηθούν οι μετοχές της εταιρείας ή όχι;
Το πρώτο μπορεί να γίνει αρχικά και να ακολουθήσει το δεύτερο.
Το ότι κάποιος μικρός είχε πρώτος την ιδέα, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να ανοίξει η όρεξη κάποιου ισχυρού για να του την πάρει.
Το '99 ήταν απάτη όπως το λες, όχι ρίσκο.Ερμής έγραψε: ↑21 Φεβ 2021, 18:43βασικά δεν είναι μόδα, μπορεί να είναι η καλύτερα στημένη απάτη στην ιστορία της παγκόσμιας οικονομίας, αλλά μόδα δεν είναι. Μη ξεχνάς πως όλη αυτή η κατάσταση είχε το ίδιο και μεγαλύτερο ίσως peak στο 2017. Ρίσκο είναι. Μπορεί να κονομήσουν, κανείς δε ξέρει. Όπως έχω πει και παραπάνω, αν παίζεις όλο σου το asset σε κρύπτο, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Σε καμία επένδυση(όσο ασφαλής ή ρισκαδόρα είναι) δεν βάζεις πάνω απο το 50% του συνολικού σου αποθέματος.
Δεν υπάρχει επένδυση που δεν εμπεριέχει ρίσκο, να σου θυμίσω το 99(η ΑΠΑΤΗ) αλλά και το 2001-2002 κατα την περίοδο της Αρκούδας στη Wall Street. Τα πράγματα έρχονται και παρέρχονται. Δηλαδή ένα παράδειγμα. Αυτή τη στιγμή η Wall Street διανύει απίστευτα ανθηρή περίοδο (Bull στη γλωσσα των χρηματιστών), το λογικό είναι οτι μέσα στο 2021-2022 θα έχουμε δυνατή πτώση και αυτό είναι λογικό.
btw Στον δικό μου επαγγελματικό περίγυρο δεν ασχολείται κανείς με κρύπτο. Καμία σχέση δηλαδή με τη φάση του 99 που δεν υπήρχε παρέα που να μην ακούσεις περι χρηματιστηρίου.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Αφού δεν έχεις καταλάβει τι είναι , γιατί γράφεις ;
Κανείς δεν το ελέγχει αυτό είναι το νόημα .
Το bitcoin είναι αποκεντρωμένο , κανείς δεν το ελέγχει . Ομοίως και τα άλλα. Ποιος είναι ο κρυπτονοσμιτας ;
Το bitcoin είναι αποκεντρωμένο , κανείς δεν το ελέγχει . Ομοίως και τα άλλα. Ποιος είναι ο κρυπτονοσμιτας ;
The business man whose master plan controls the world each day,
Ο Τάκης Μπιτκοινςenterprise-psi έγραψε: ↑21 Φεβ 2021, 19:24Αφού δεν έχεις καταλάβει τι είναι , γιατί γράφεις ;
Προφανώς και εννοεί τον κάτοχο κρυπτονομισματος. Προφανώς και αν τα κράτη αρχίζουν και υιοθετούν τα κρυπτονομισματα τότε ο κάτοχος τους θα είναι μπροστά, εκτός και σαν κρυπτονομισματά εννοεί τον Νακαμοτο. Ίσως είναι απατη, δε το ξερω, απλά έχει ανοίξει παρά πολύ το πράγμα, ήδη η Αθήνα μέτρα περίπου στα 30 crypto Atm's.
Juno αυτό σου εξηγώ, το 99 ήταν απάτη(οχι επειδη επεσε μετα, αλλα για αλλους λογους) αλλά η περίοδος ανόδου και πτώσης της wall street δεν είναι, είναι απλή λογική ότι μετά από μια ανθηρή περίοδο θα έρθει η πτώση και το αντίθετο. Δε σημαίνει λοιπόν ότι κάθε άνοδος είναι απαραίτητα και απάτη. Σου είπα και πάλι ότι μέσα στο 21 ή στο 22 θα δεις πτώση στον DJ. Μάντης ειμαι; φυσικά και όχι, είναι απλή λογική. Τα έχει αναφέρει ο B.Graham 50 χρόνια πριν. Δεν είναι κάτι νέο.
Τα cryptos είναι κάτι νέο γι'αυτό και δε μπορώ να σου πω, δε ξέρω κιόλας, τι θα γίνει, με βάση τη λογική των μετοχων σου λέω ότι θα υπάρξει διόρθωση. Είναι όμως λάθος εξαρχής να συγκρίνουμε κάτι νέο με κάτι που υπάρχει εδώ και 150 χρόνια.
Juno αυτό σου εξηγώ, το 99 ήταν απάτη(οχι επειδη επεσε μετα, αλλα για αλλους λογους) αλλά η περίοδος ανόδου και πτώσης της wall street δεν είναι, είναι απλή λογική ότι μετά από μια ανθηρή περίοδο θα έρθει η πτώση και το αντίθετο. Δε σημαίνει λοιπόν ότι κάθε άνοδος είναι απαραίτητα και απάτη. Σου είπα και πάλι ότι μέσα στο 21 ή στο 22 θα δεις πτώση στον DJ. Μάντης ειμαι; φυσικά και όχι, είναι απλή λογική. Τα έχει αναφέρει ο B.Graham 50 χρόνια πριν. Δεν είναι κάτι νέο.
Τα cryptos είναι κάτι νέο γι'αυτό και δε μπορώ να σου πω, δε ξέρω κιόλας, τι θα γίνει, με βάση τη λογική των μετοχων σου λέω ότι θα υπάρξει διόρθωση. Είναι όμως λάθος εξαρχής να συγκρίνουμε κάτι νέο με κάτι που υπάρχει εδώ και 150 χρόνια.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
1. o Σατόσι Νακαμότο που κατέχει τα μισά bitcoin που πρόκειται να υπάρξουνΕρμής έγραψε: ↑21 Φεβ 2021, 18:43Δύο ερωτήσεις.
2. έχεις μετοχές apple και αύριο βγαίνει νόμος που λέει οτι θα είναι υποχρεωτικό ένα άλλο, διαφορετικό λειτουργικό σύστημα για τα κινητά