Σε οποιονδήποτε απευθύνεται. Το αν συμφέρει, άλλη κουβέντα.Δημοκρατικός έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 17:03Σε επαγγελματίες προφανώς.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 17:02Απευθύνεται σε επαγγελματίες αγρότες η ετεροαγροτες ;Δημοκρατικός έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 16:59https://www.nbg.gr/el/business/liquidit ... ng/program
https://www.piraeusbank.gr/el/agrotes/s ... ki-gewrgia
H Συμβολαιακή Γεωργία συμφέρει ή είναι απάτη;
Γινε Αγροτης
Re: Γινε Αγροτης
Δεν ισχύουν αυτά.Δημοκρατικός έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 17:08Κλειστό επάγγελμα οι αγρότες, μαφία κανονική. Αίσχος.
ΚοίταξεΔημοκρατικός έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 17:08Κλειστό επάγγελμα οι αγρότες, μαφία κανονική. Αίσχος.

Το να παιρνω εγώ ο ΑΙΝΕΙΑΝ αγροτικές επιδοτήσεις για τα κτήματα μου στο χωριό ενώ είμαι στρατιωτικός στο επάγγελμα και να αγοράζω σπίτι και αυτοκίνητο στην Αθήνα είναι ένα ζήτημα
Το ίδιο ζήτημα ανακύπτει και με τι να έχω δικαίωμα ψήφου σε αγροτικό συνεταιρισμό και να ψηφίζω με τον ίδιο τρόπο που ψηφίζει κάποιος κατά επάγγελμα αγρότης για την δημιουργία ενός έργου που ενώ μεν τους επαγγελματίες αγρότες τους αφορά εκατό τοις εκατό ενώ εμένα όχι
Και για να μην συμβάλω κι εγώ στην χρηματοδότηση να το σαμποταρω
Τρέχω να πάρω χρήματα !!

Σαν απόστρατος θα βρω ευκαιρία να αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο , με χρήματα που απευθύνονται για αγροτική παραγωγή !!
(Την οποία μεν τα παραγω και θα την πουλήσω εικονικά στα χαρτιά

Δε βγάζω νόημα. Τι θες να πεις;
Αν έχεις χωράφια, τα δηλώνεις στο ΟΣΔΕ και στο Ε3 σου-ενταγμένος στο κανονικό ή στο ειδικό καθεστώς ΦΠΑ- εμφανίζεις έσοδα-έξοδα, τότε ασφαλώς δικαιούσαι να έχεις αγροτικό όχημα.
Πρέπει να είσαι κατά επάγγελμα αγρότης για να τα κάνεις όλα αυτά
Εγώ είμαι με τον ΓΓ.
Σε φάση που ψήνομαι να επενδύσω πάνω του, αν το επιθυμεί και ο ίδιος.
Ο ΑΙΝΕΙΑΝ είναι πρώην δημόσιος υπάλληλος, με το συμπάθειο δλδ αλλά καμμένο χαρτί πλέον.
Οι αγρότες είναι ο κατιμας της Ελ κοινωνίας, ο ανταγωνιστής που εύχεσαι να εχεις
Σε φάση που ψήνομαι να επενδύσω πάνω του, αν το επιθυμεί και ο ίδιος.
Ο ΑΙΝΕΙΑΝ είναι πρώην δημόσιος υπάλληλος, με το συμπάθειο δλδ αλλά καμμένο χαρτί πλέον.
Οι αγρότες είναι ο κατιμας της Ελ κοινωνίας, ο ανταγωνιστής που εύχεσαι να εχεις
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Οι ΑΙΝΕΙΑΝ κυριαρχούν πάντοτε !!!

Επιβιώνουν με κάθε καθεστώς

Σαφώς. Αλλά μέχρι εκεί.
Εδώ νομίζω η συζήτηση αφορά κάτι πέρα από αυτο
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
θα βαλει την γυναικα του ρε ,εκει κολλησες.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 17:05Άρα , εάν δεν είσαι κατά επάγγελμα αγρότης δεν έχεις πρόσβαση σε τέτοια προγράμματα
Αλλιώς ..τρέχω κι εγώ σαν απόστρατος του ναυτικού να πάρω χρήματα για κάτι κτήματα που έχω στο χωριό ..!!
-
Αμα του γραψω τωρα οτι μπορει πχ να ειναι ΙΚΕ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ θα βαρεσει tilt
Εχει φαει κολλημα μιλαμε
Θα δουμε ποια εταιρικη μορφη θα ειναι δεν ειναι ακομη η ωρα της
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
25 σελίδες νήμα για να καταλάβουν ορισμένοι πως ο ΓΓ επιχειρεί με το δικό του, μοναδικό και πλάγιο στύλ, να αποδείξει
πως οι αγρότες μπορούν να επιβιώσουν μετατρεπόμενοι σε επιχειρηματίες, δίχως να νοιάζονται για τις πολιτικές της ΕΕ
αλλά δε τους το επιτρέπει η «οπισθοδρομική» τους νοοτροπία. Είπαμε, πίσω από κάθε νήμα του ΓΓ υπάρχει ένα κρυφό νόημα
και μία παγίδα στην οποία φιλοδοξεί να σύρει τους συνομιλητές του. Πάμε παρακάτω.
πως οι αγρότες μπορούν να επιβιώσουν μετατρεπόμενοι σε επιχειρηματίες, δίχως να νοιάζονται για τις πολιτικές της ΕΕ
αλλά δε τους το επιτρέπει η «οπισθοδρομική» τους νοοτροπία. Είπαμε, πίσω από κάθε νήμα του ΓΓ υπάρχει ένα κρυφό νόημα
και μία παγίδα στην οποία φιλοδοξεί να σύρει τους συνομιλητές του. Πάμε παρακάτω.
Αυτό γίνεταιperseus έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 18:03θα βαλει την γυναικα του ρε ,εκει κολλησες.

Θα επιβιώσουν οι μεγάλο αγρότες με τα πολλά κεφάλαια και τα πολλά κτήματα και τον αγροτικό εξοπλισμόΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 18:2925 σελίδες νήμα για να καταλάβουν ορισμένοι πως ο ΓΓ επιχειρεί με το δικό του, μοναδικό και πλάγιο στύλ, να αποδείξει
Οι μικροί αγρότες θα σβήσουν
Οι αγρότες ήταν το είκοσι τοις εκατό του πληθυσμού πριν μπούμε στην ΕΟΚ και σήμερα έχουν πέσει κάτω από το πέντε τοις εκατό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπακάλης, μπογιατζής, αγρότης, φαρμακοτρίφτης κλπ
από AlienWay » 25 Απρ 2025, 13:34 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 46 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
26 Απρ 2025, 20:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γίνε τραβεστί, και το κράτος θα σου επιδοτεί το μισθό
από southern » 21 Ιαν 2025, 09:29 » σε Κοινωνικά θέματα - 21 Απαντήσεις
- 596 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum