Ναι, αλλά είδαμε παραπάνω στη λίστα, ότι η επιδότηση αυτή δεν αφορά το Καστελόριζο που θα ήταν εύλογο. Τελικά αφορά τη μισή χώρα γιατί είναι μέτρο οικοδόμησης πελατειακού κράτους.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 13:27Αν αφήσουμε τις παραμεθόριες περιοχές στο έλεος της ελευθερης αγοράς ως προσφορά και ζήτηση , αυτές θα γίνουν ακατοίκητες η μάλλον θα κατοικήσουν εκεί άτομα από γειτονικές χώρες ..pal έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 12:40Πρέπει να σταματήσουν κάποια στιγμή οι έλληνες να θέλουν να είναι οι πελάτες σε ένα πελατειακό κράτος. Όσο υπάρχει ζήτηση, τόσο θα υπάρχει και προσφορά.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 12:28
.
Δέ μάς φτάνει πού γαμήσαμε τίς 4 επόμενες γενιές πάμε νά τίς κανουμε 14.....
Δέ φτάνει που τούς πληρώνουμε τούς μισθούς γιά νά ζούν.... τά τρελλά εφάπαξ...
θέλουνε νά τούς χτίσουμε καί τό σπίτι τους....
Υπενθυμίζω στατιστικά μία οικογένεια στίς δύο έχει μέσα της έναν δημόσιο υπαλληλο....
Στό πούτσο τους η Χώρα καί τα παιδιά τους.... ο μισθός καί η σύνταξη νά πέφτει....
Από τήν άλλη καλά λέω οτι τα σπίτια στό μέλλον πρέπει νά γίνονται κινητά....
.
images (5) (2).jpg
.
Άμα ζω στο Καστελόριζο και δεν έχω γιατρό η δάσκαλο μπορεί να προσφερθεί το ..τουρκικό κράτος να μου στείλει !!!
Επιδότηση αγοράς/ανέγερσης κατοικίας ΔΥ σε προβληματική περιοχή
Re: Επιδότηση αγοράς/ανέγερσης κατοικίας ΔΥ σε προβληματική περιοχή
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
Πόσοι δημόσιοι υπάλληλοι επωφελήθηκαν από αυτό το μέτρο ;
- Ηράκλειτος
- †
Αφορά και το Καστελόριζο, αν πρόσεξες στη λίστα συμπεριλαμβάνονται όλα τα Δωδεκάνησα.
God.exe is missing. Universe will restart.
- Ηράκλειτος
- †
Για γιατρούς και εκπαιδευτικούς βασικά που θα ζητήσουν και θα πάρουν οργανική σε αυτά τα μέρη και θα μείνουν εκεί εσαεί.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 13:14Και κάτι άλλο
Τι κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων αφορα το μέτρο
Ένστολους πάντως ΔΕΝ αφορα
Οι περισσότεροι γιατροί κάνουν το αγροτικό σε μια παραμεθόρια περιοχή και μετά φεύγουν αρον αρον ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω τους
Δάσκαλοι η καθηγητές κάνουν ένα δύο χρόνια σε τέτοιες περιοχές και μετά πηγαίνουν στον τόπο που επιθυμούν κοντά στο σπίτι τους ..
Για ποια κατηγορία δημοσίων υπαλλήλων συζητάμε ;
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Εγω δεν εχω παρει αλα το 70% του τζιρου μου γινεται με πελατολογιο που μπαινει σε Αναπτυξιακο-Μπαλτατζης-Leader-Eσπα κτλ
Οποτε πες οτι πηρα καιπαμε παρακατω
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Οι περισσότεροι γιατροί αφού κάνουν το αγροτικό τους φευγουν αλλωστε κανεναν γιατρό δεν συμφέρει από επαγγελματικής πλευράς να μείνει επί μονίμου σε τέτοια περιοχήΗράκλειτος έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 17:02Για γιατρούς και εκπαιδευτικούς βασικά που θα ζητήσουν και θα πάρουν οργανική σε αυτά τα μέρη και θα μείνουν εκεί εσαεί.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 13:14Και κάτι άλλο
Τι κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων αφορα το μέτρο
Ένστολους πάντως ΔΕΝ αφορα
Οι περισσότεροι γιατροί κάνουν το αγροτικό σε μια παραμεθόρια περιοχή και μετά φεύγουν αρον αρον ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω τους
Δάσκαλοι η καθηγητές κάνουν ένα δύο χρόνια σε τέτοιες περιοχές και μετά πηγαίνουν στον τόπο που επιθυμούν κοντά στο σπίτι τους ..
Για ποια κατηγορία δημοσίων υπαλλήλων συζητάμε ;
Το ίδιο και οι εκπαιδευτικοί , προτιμουν να κάνουν τον χρόνο που τους αναλογεί σε τέτοιες περιοχές και μετά να πάνε σε περιοχή κοντά στο σπίτι τους
- Ηράκλειτος
- †
Μα γι' αυτό ακριβώς προσπαθούν να τους δελεάσουν.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 17:45Οι περισσότεροι γιατροί αφού κάνουν το αγροτικό τους φευγουν αλλωστε κανεναν γιατρό δεν συμφέρει από επαγγελματικής πλευράς να μείνει επί μονίμου σε τέτοια περιοχή
Το ίδιο και οι εκπαιδευτικοί , προτιμουν να κάνουν τον χρόνο που τους αναλογεί σε τέτοιες περιοχές και μετά να πάνε σε περιοχή κοντά στο σπίτι τους
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
το ιδιο δεν ειναι ? γιατι να παρουν εσπα καποιοι ,εσυ δεν νιωθεις αδικημενος?ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 17:11Εγω δεν εχω παρει αλα το 70% του τζιρου μου γινεται με πελατολογιο που μπαινει σε Αναπτυξιακο-Μπαλτατζης-Leader-Eσπα κτλ
Οποτε πες οτι πηρα καιπαμε παρακατω
- Northern Spirit
οχι αλλα φιλος μου αγγλος διαθετει μαζονετα εκει...Μια χαρα περναει..Χτισιμο σε τετοια περιοχη ειναι επενδυση...Οπως ειπα θελω κι εγω κρατικη επιδοτηση για να χτισω σπιτι σε ενα απο αυτα τα χωρια που δεν εχουνε ψυχη το χειμωνα..ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 12:42Έχεις πάει να ζήσεις ΧΕΙΜΏΝΑ εκεί ;Northern Spirit έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 12:35Πολυ "προβληματικη"
περιοχη η Ιθακη στην Κεφαλλονια...Δραμα η ζωη εκει..Θελω κι εγω κρατικη επιδοτηση για να αγορασω γη και να χτισω σπιτι εκει...Θα θυσιαστω για να αναβαθμιστει η...προβληματικη αυτη περιοχη..ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ (Ιθάκη).
Και όταν λέμε Ιθάκη η Κεφαλονιά , μέσα στη πόλη η σε απόμερα χωριά αυτων των νησιών;

Υ.Γ. Για την ιστορια οι Δημοσιες υπηρεσιες δεν πανε σε απομακρυσμενα χωρα...σε κεντρικα σημεια βρισκονται..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Στοιχεία για τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων που έχουν κάνει χρήση αυτού του δικαιώματος έχεις ;Northern Spirit έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 20:01οχι αλλα φιλος μου αγγλος διαθετει μαζονετα εκει...Μια χαρα περναει..Χτισιμο σε τετοια περιοχη ειναι επενδυση...Οπως ειπα θελω κι εγω κρατικη επιδοτηση για να χτισω σπιτι σε ενα απο αυτα τα χωρια που δεν εχουνε ψυχη το χειμωνα..ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 12:42Έχεις πάει να ζήσεις ΧΕΙΜΏΝΑ εκεί ;Northern Spirit έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 12:35Πολυ "προβληματικη"
περιοχη η Ιθακη στην Κεφαλλονια...Δραμα η ζωη εκει..Θελω κι εγω κρατικη επιδοτηση για να αγορασω γη και να χτισω σπιτι εκει...Θα θυσιαστω για να αναβαθμιστει η...προβληματικη αυτη περιοχη..
Και όταν λέμε Ιθάκη η Κεφαλονιά , μέσα στη πόλη η σε απόμερα χωριά αυτων των νησιών;
Υ.Γ. Για την ιστορια οι Δημοσιες υπηρεσιες δεν πανε σε απομακρυσμενα χωρα...σε κεντρικα σημεια βρισκονται..
- Ηράκλειτος
- †
Δημόσιες υπηρεσίες είναι και τα σχολεία. Γυμνάσια και ειδικά δημοτικά σχολεία υπάρχουν σχεδόν σε κάθε χωριό.Northern Spirit έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 20:01...Υ.Γ. Για την ιστορια οι Δημοσιες υπηρεσιες δεν πανε σε απομακρυσμενα χωρα...σε κεντρικα σημεια βρισκονται..
- Northern Spirit
Oχι αλλα ειμαι βεβαιος οτι επειδη το μετρο ειναι παλιο καποιοι ΔΥ φτιαξανε περιουσιες χτιζοντας με επιδοτηση του κρατους σε "προβληματικες" τουριστικες περιοχες..ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 20:04Στοιχεία για τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων που έχουν κάνει χρήση αυτού του δικαιώματος έχεις ;Northern Spirit έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 20:01οχι αλλα φιλος μου αγγλος διαθετει μαζονετα εκει...Μια χαρα περναει..Χτισιμο σε τετοια περιοχη ειναι επενδυση...Οπως ειπα θελω κι εγω κρατικη επιδοτηση για να χτισω σπιτι σε ενα απο αυτα τα χωρια που δεν εχουνε ψυχη το χειμωνα..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
ναι μονο που ο καθε δασκαλος που στελνεται σε απομακρυσμενο χωριο δεν σκοπευει να χρτισει σπιτι εκει...εκτος ισως κι αν προκειται για την "προβληματικη" Ιθακη..Ηράκλειτος έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 20:12Δημόσιες υπηρεσίες είναι και τα σχολεία. Γυμνάσια και ειδικά δημοτικά σχολεία υπάρχουν σχεδόν σε κάθε χωριό.Northern Spirit έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 20:01...Υ.Γ. Για την ιστορια οι Δημοσιες υπηρεσιες δεν πανε σε απομακρυσμενα χωρα...σε κεντρικα σημεια βρισκονται..

Αν δεν έχεις στοιχεία να καταθέσεις , λες ανοησίες και σαχλαμάρες ..Northern Spirit έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 20:15Oχι αλλα ειμαι βεβαιος οτι επειδη το μετρο ειναι παλιο καποιοι ΔΥ φτιαξανε περιουσιες χτιζοντας με επιδοτηση του κρατους σε "προβληματικες" τουριστικες περιοχες..ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 20:04Στοιχεία για τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων που έχουν κάνει χρήση αυτού του δικαιώματος έχεις ;Northern Spirit έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 20:01
οχι αλλα φιλος μου αγγλος διαθετει μαζονετα εκει...Μια χαρα περναει..Χτισιμο σε τετοια περιοχη ειναι επενδυση...Οπως ειπα θελω κι εγω κρατικη επιδοτηση για να χτισω σπιτι σε ενα απο αυτα τα χωρια που δεν εχουνε ψυχη το χειμωνα..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θα παντρευοσασταν μια <<προβληματική;>>
από Aitwlos » 17 Μαρ 2024, 22:05 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 51 Απαντήσεις
- 1272 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
19 Μαρ 2024, 18:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αφεντικά της μαύρης αγοράς: Οι εργάτες μας πίνουν το αίμα
από Ληστοσυμμορίτης » 19 Οκτ 2023, 23:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 33 Απαντήσεις
- 1193 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
20 Οκτ 2023, 12:24
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 162 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
06 Νοέμ 2023, 09:45
-
-
Νέα δημοσίευση Όταν κόβεται η επιδότηση στην ΔΕΗ....
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 03 Οκτ 2023, 12:22 » σε Μαγειρική - 0 Απαντήσεις
- 279 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
03 Οκτ 2023, 12:22
-