Το θέμα είναι ότι μπορούσε να ξεφουσκώσει σιγά σιγά και να μην γίνει χαμός. Το κράτος αγωνίστηκε να κρατήσει τη φούσκα και τώρα θα σκάσει με πάταγο.CRWH έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 15:55Θα αυτορυθμιστει το 22 που θα σκασουν πληρωμες σε παγωμενα χρεη και ασφαλιστικες εισφορες, εφοριες κτλπ, επιστρεπτεες, μειωμενοι τζιροι και θα περιμενουν οι εισοδηματιες το 100% του ενοικιου.Awesomatic έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 14:59Το κράτος σκανδαλωδώς και συστηματικά βοηθάει τους ιδιοκτήτες ακινήτων και κρατάει ψηλά τα ενοίκια.
Διαφωνώ κάθετα με την επιδότηση ενοικίων. Έπρεπε το κράτος να αφήσει την αγορά να αυτορυθμιστεί να έτρωγαν κανόνια και να έπεφταν οι τιμές στα πραγματικά επίπεδα για τη χαβούζα της μεσογείου.
Θα μεινουν οσα δεν ειναι πραγματικα φιλετα αδεια για κανα χρονο και θα στρωσουν χαρακτηρα.
Ενοίκιο επιστροφή και κοβιτ
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: Ενοίκιο επιστροφή και κοβιτ
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Φυσικά και θα σκάσει δάνειοCRWH έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 15:55Θα αυτορυθμιστει το 22 που θα σκασουν πληρωμες σε παγωμενα χρεη και ασφαλιστικες εισφορες, εφοριες κτλπ, επιστρεπτεες, μειωμενοι τζιροι και θα περιμενουν οι εισοδηματιες το 100% του ενοικιου.Awesomatic έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 14:59Το κράτος σκανδαλωδώς και συστηματικά βοηθάει τους ιδιοκτήτες ακινήτων και κρατάει ψηλά τα ενοίκια.
Διαφωνώ κάθετα με την επιδότηση ενοικίων. Έπρεπε το κράτος να αφήσει την αγορά να αυτορυθμιστεί να έτρωγαν κανόνια και να έπεφταν οι τιμές στα πραγματικά επίπεδα για τη χαβούζα της μεσογείου.
Θα μεινουν οσα δεν ειναι πραγματικα φιλετα αδεια για κανα χρονο και θα στρωσουν χαρακτηρα.
Αφου δε μας δίνουν όλο το ποσο, το οποίο εγώ αφαιρώ από τον ενοικιαστη όπως μας είπαν
Γιατί τόση κακία;
Τεσπα ευτυχώς αλοιμονο μας αν μας έκριναν οι ανθρωποι
Συμφωνείς δλδ να βάζει χέρι στη τσέπη μου ολοφάνερα το κράτος
Να επιδοτεί εσένα να αφήνει στην απ εξω εμένα
Οκ
Καμια κακια, ουκ αν λαβεις παρα του μη εχοντος.bluerose έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 15:58Φυσικά και θα σκάσει δάνειοCRWH έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 15:55Θα αυτορυθμιστει το 22 που θα σκασουν πληρωμες σε παγωμενα χρεη και ασφαλιστικες εισφορες, εφοριες κτλπ, επιστρεπτεες, μειωμενοι τζιροι και θα περιμενουν οι εισοδηματιες το 100% του ενοικιου.Awesomatic έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 14:59Το κράτος σκανδαλωδώς και συστηματικά βοηθάει τους ιδιοκτήτες ακινήτων και κρατάει ψηλά τα ενοίκια.
Αφου δε μας δίνουν όλο το ποσο, το οποίο εγώ αφαιρώ από τον ενοικιαστη όπως μας είπαν
Γιατί τόση κακία;
Αποδεχθειτε το και πατε παρακατω.
Αν δεν προχωρουσε στη μειωση του 80% ηξερε η συντριπτικη πλειοψηφια των ΕΕ δεν θα πληρωνε φραγκο, ειτε λογω πραγματικης αδυναμιας ειτε για να κρατησει ρευστοτητα για το ανοιγμα το Πασχα.

Δεν υπηρχε περιπτωση να βρεθουν πολλοι που θα συνεχιζαν να πληρωνουν το 40% για αποθηκες πολυτελειας.
«Χαρη»σας εκανε.
Εσυ αναφερεσε σε μεγιστανεςCRWH έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:04Καμια κακια, ουκ αν λαβεις παρα του μη εχοντος.bluerose έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 15:58Φυσικά και θα σκάσει δάνειοCRWH έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 15:55
Θα αυτορυθμιστει το 22 που θα σκασουν πληρωμες σε παγωμενα χρεη και ασφαλιστικες εισφορες, εφοριες κτλπ, επιστρεπτεες, μειωμενοι τζιροι και θα περιμενουν οι εισοδηματιες το 100% του ενοικιου.
Γιατί τόση κακία;
Αν δεν προχωρουσε στη μειωση του 80% ηξερε η συντριπτικη πλειοψηφια των ΕΕ δεν θα πληρωνε φραγκο, ειτε λογω πραγματικης αδυναμιας ειτε για να κρατησει ρευστοτητα για το ανοιγμα το Πασχα.
Δεν υπηρχε περιπτωση να βρεθουν πολλοι που θα συνεχιζαν να πληρωνουν το 40% για αποθηκες πολυτελειας.
«Χαρη»σας εκανε.
Πρεπει να το πει το κράτος ότι είναι αδυνατον να πληρωθεί υπέρογκο ενοίκιο;
Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τόσο υψηλά
Άλλο λέω
Σε νορμαλ ενοίκιο και που δε βάζει το μισό ποσο κι είναι μοναδικό εισόδημα
Αυτοι είναι η το 80 % των περιπτωσεων
Ξέρω κοπελιά που έδωσε 80000 να παρει για αιρμπιενμπι σπίτι και τώρα τα κλαίει
Δλδ θα παρει 50 ευρώ από το κράτος κι 130 από τον ενοικιαστη της. 230 το νοικιάζει, ποσο πια;
Εσυ χαίρεσε; Εγώ όχι θα τη βοηθήσω κιολας
Ενώ τη ψευτρα που είπε έχει συνεργείο και δε ντράπηκε να στείλει αναστολή ως εργαζόμενος οχι, γιατί δουλευει μαυρα. Δεν άλλαξε τιποτα
Αν είχα 80.000 ευρώ θα την είχα κάνει από την χώρα. 

Yochanan έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 15:27ακομα δεν το πχιασαdotcom έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 15:56Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 15:45
Δεν βγαίνει στην αναζήτηση γιατί είναι νέο το παιδί. Μπορέιτε να επικοινωνήσετε στο mtsetung@gmail.com

.
Εγώ θα έπαιρνα ενα αυτοκινούμενο καί θα εκανα τό γύρω του κόσμου.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Καλα οποιος την ειχε δει κινεζος βιζοεπενδυτης και εσκαγε δεκαδες χιλιαδες ευρω, να τα βαλει μπι εν μπι για να τα φαει απο τους κουτοφραγκους και πιστευε οτι αποκλειστικα απο αυτη τη στρεβλωση θα ζει επ αοριστο δεν ειναι και για πολυ λυπηση εδω που τα λεμε.bluerose έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:14Εσυ αναφερεσε σε μεγιστανεςCRWH έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:04Καμια κακια, ουκ αν λαβεις παρα του μη εχοντος.
«Χαρη»σας εκανε.
Πρεπει να το πει το κράτος ότι είναι αδυνατον να πληρωθεί υπέρογκο ενοίκιο;
Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τόσο υψηλά
Άλλο λέω
Σε νορμαλ ενοίκιο και που δε βάζει το μισό ποσο κι είναι μοναδικό εισόδημα
Αυτοι είναι η το 80 % των περιπτωσεων
Ξέρω κοπελιά που έδωσε 80000 να παρει για αιρμπιενμπι σπίτι και τώρα τα κλαίει
Δλδ θα παρει 50 ευρώ από το κράτος κι 130 από τον ενοικιαστη της. 230 το νοικιάζει, ποσο πια;
Εσυ χαίρεσε; Εγώ όχι θα τη βοηθήσω κιολας
Ενώ τη ψευτρα που είπε έχει συνεργείο και δε ντράπηκε να στείλει αναστολή ως εργαζόμενος οχι, γιατί δουλευει μαυρα. Δεν άλλαξε τιποτα
Τα κακό με τα ενοίκια (γενικώς μιλάω blue) είναι πως ο καθένας ζητά όσα του λείπουν και οι περισσότεροι δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα.
Μπορεί να έχεις την υπερθαυμάσια μονοκατοικία, βιοκλιματική κλπ. Αν είναι στα κατσάβραχα ή σε υποβαθμισμένη περιοχή με προβλήματα, δεν θα πάρεις ούτε τα μισά από αυτά που αξίζει αντικειμενικά ως σπίτι.
Και συνήθως δεν μιλάμε για τέτοια σπίτια, αλλά για διαμερίσματα δεκαετιών στο μαύρο χάλι τους και το κριτήριο που καθορίζει την τιμή είναι πως ο ιδιοκτήτης απέκτησε ένα ακίνητο επιπλέον για να συμπληρώνει τα έσοδά του και ζητά όσα πιστεύει πως χρειάζεται.
Μπορεί να έχεις την υπερθαυμάσια μονοκατοικία, βιοκλιματική κλπ. Αν είναι στα κατσάβραχα ή σε υποβαθμισμένη περιοχή με προβλήματα, δεν θα πάρεις ούτε τα μισά από αυτά που αξίζει αντικειμενικά ως σπίτι.
Και συνήθως δεν μιλάμε για τέτοια σπίτια, αλλά για διαμερίσματα δεκαετιών στο μαύρο χάλι τους και το κριτήριο που καθορίζει την τιμή είναι πως ο ιδιοκτήτης απέκτησε ένα ακίνητο επιπλέον για να συμπληρώνει τα έσοδά του και ζητά όσα πιστεύει πως χρειάζεται.
μου προτεινε καποιος να νοικιασω εικονικα μια αποθηκη που εχει, για παρανοικα μεγαλο ενοικιο, ετσι ωστε να παρουμε και να μοιραστουμε την κρατικη επιδοτηση.
της πουτανας θα γινει με τις απατες.
της πουτανας θα γινει με τις απατες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Τον φόρο εσυ θα τον πληρώσεις
Δεν γίνεται αυτό που λες
Τα μισά θα παρεις, θα δηλώσεις ποσο κτλ κτλ
ρε τον εστειλα στο διαολο, αλλα γινεται, θεωρητικα.
το νοικιαζω 10.000, το κρατος θα του δινει 6.000 και 2000 υποτιθεται εγω. τα 6 θα τα μοιραστουμε, αυτος θα πληρωσει καποιο φορο εισοδηματος, εγω θα εχω φοροαπαλλαγη επειδη εξοδα. μια χαρα κομπινα.
εκτος φυσικα αν μου πει μετα "εχουμε συμβολαιο, χρωστας 10κ το μηνα". αλλα κι αυτο να μη γινει, παρα ειναι φανερο οτι παιζει απατη και αν ασχοληθει καποιος θα μας δεσουνε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- EKPLIKTIKOS
Ασεβαστε αυτό δεν πάει με βάση τα περσινά έσοδα βάσει αποδείξεων κτλ ομως; κάτι τέτοιο θυμάμαι. Δεν ειμαι σίγουρος ότι μπορείς ετσι ερημι να βάλεις ό,τι ποσο θες Αλλα μπορεί να κάνω κ λάθος
Δε γίνεται
10000-15% φόρος
Το λιγότερο, αλλά για 10000 εσοδο συν κι αλλά 35% αν νοικιαζεις
10000-15% φόρος
Το λιγότερο, αλλά για 10000 εσοδο συν κι αλλά 35% αν νοικιαζεις
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Poll:Πληρωνετε ενοικιο κατοικιας;
από SeaHawk » 23 Απρ 2025, 14:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 37 Απαντήσεις
- 707 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
30 Απρ 2025, 15:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσα Πληρώνω Ενοικιο Στην Ελβετία ? Ξενάγηση στο δωμάτιο
από Frappezitis » 29 Ιούλ 2023, 21:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 38 Απαντήσεις
- 2546 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
02 Αύγ 2023, 17:34
-
-
- 304 Απαντήσεις
- 9580 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
16 Σεπ 2023, 16:42
-
-
Νέα δημοσίευση Η Επιστροφη -The return (trailer)
από Νατάσα » 13 Νοέμ 2024, 21:53 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 0 Απαντήσεις
- 126 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νατάσα
13 Νοέμ 2024, 21:53
-