ST48410 έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 01:08
Απαντώ και στον ethereal
Αν εγώ νοικιάζω για χ μήνες και κάνω φασαρία θα έχω επιπτώσεις. Αν νοικιάζω για 2-3 μέρες και τα σπάσω όλα το τελευταίο βράδυ, πρακτικά και να έρθει η αστυνομία απλώς θα με βάλουν στο αεροπλάνο μια ώρα νωρίτερα.
Δεν μπορεί να μην έχεις ακούσει για ανάλογα περιστατικά που γίνονται σε τουριστικές περιοχές από πιτσιρικάδες την τελευταία μέρα πριν την αναχώρησή τους. Εννοώ σε κανονικές μισθώσεις και περιοχές όπως ο Λαγανάς, τα Μάλια κλπ. Ε, αυτό το φαινόμενο μεταφέρεται κατά κάποιο τρόπο και σε αστικές περιοχές πλέον από τις βραχυχρόνιες μισθώσεις.
Στην οικοδομη των γονιων μου η εκκλησια νοικιασε διαμερισμα για πατερα με γιο
Καθημερινα καυγαδιζαν με πεταγμα αντικειμενων ο ενας προς τον αλλον βρισιες κτλ
Ο πατερας εβγαινε φορωντας μονο παμπερς και με σκατωμενα χερια λερωνε τους τοιχους και την πορτα της οικοδομης
Ο γιος εφερνε φιλαρακια επιναν χορτο στην πρασια και εβριζαν οποιον εβαγινε στο μπαλκονι
Πηρε εξι μηνες για να τους διωξουν και επρεπε να επεμβω με οχι και τοσο κομψο τροπο ωστε να κοψουν φορα μεχρι να ξεκουμπιστουν
Αν ηταν airbnb ολα αυτα θα διαρκουσαν μονο μια εβδομαδα
Τώρα βέβαια για να κάνουμε μια σοβαρή κουβέντα θα έπρεπε να έχω κάποιο στοιχείο του σε τι βαθμό συμβαίνει κάτι τέτοιο μήπως και είμαι αρνητικά προκατειλημμένος.
Η ειλικρινης μου απαντηση ειναι η εξης
Στη οικοδομη που μενω ειμαι αντιθετος με την παρουσια airbnb,γραφειων ιατρειων κτλ κτλ
Στην οικοδομη που ενδεχομενως θα εχω διαμερισμα προς εκμεταλλευση αλλα δεν μενω εκει ειμαι υπερ