Φτηνή Κινεζική εταιρεία AI προκαλεί κατάρρευση των μετοχών των μεγάλων της πληροφορικης
Re: Φτηνή Κινεζική εταιρεία AI προκαλεί κατάρρευση των μετοχών των μεγάλων της πληροφορικης
Το κλειδί είναι ότι τα λεφτά στο R&D στην Κίνα, πάνε όντως στο R&D.
Δεν ξοδεύουν σε diversity, LGBT, women in tech και λοιπές αηδίες.
Λογικό να είναι πιο παραγωγικοί.
Δεν βλέπω το περίεργο πάντως, αν έχουν στήσει μια ομάδα με 150 άτομα.
Και εμένα αν μου δώσετε το budget σας το φτιάχνω το LLM.
Δεν ξοδεύουν σε diversity, LGBT, women in tech και λοιπές αηδίες.
Λογικό να είναι πιο παραγωγικοί.
Δεν βλέπω το περίεργο πάντως, αν έχουν στήσει μια ομάδα με 150 άτομα.
Και εμένα αν μου δώσετε το budget σας το φτιάχνω το LLM.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Φτηνή Κινεζική εταιρεία AI προκαλεί κατάρρευση των μετοχών των μεγάλων της πληροφορικης
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ο αγωνας δρομου δεν ειναι για την κατακτηση της Σεληνης
αλλα για αυτην της γενικης νοημοσυνης
ασυγκριτα πιο σοβαρη υποθεση
αλλα για αυτην της γενικης νοημοσυνης
ασυγκριτα πιο σοβαρη υποθεση
- Dwarven Blacksmith
Εγώ νομίζω ότι αυτό που αποδείχθηκε εδώ είναι ότι είναι μια κούρσα χωρίς νικητή ή χωρίς χαμένο. Όποιος και να το κάνει πρώτος δεν θα διατηρήσει τον έλεγχο, θα το έχουν όλοι.
Το θέμα δεν είναι ποιός θα φτάσει πρώτος αλλά ποιός θα διαχειριστεί καλύτερα τις συνέπειες.

για πες μερικες !γιατι εγω δεν τις βλεπωDwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιαν 2025, 23:11Εγώ νομίζω ότι αυτό που αποδείχθηκε εδώ είναι ότι είναι μια κούρσα χωρίς νικητή ή χωρίς χαμένο. Όποιος και να το κάνει πρώτος δεν θα διατηρήσει τον έλεγχο, θα το έχουν όλοι.
Το θέμα δεν είναι ποιός θα φτάσει πρώτος αλλά ποιός θα διαχειριστεί καλύτερα τις συνέπειες.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- Dwarven Blacksmith
Κατ' ελάχιστο περιμένουμε αύξηση της παραγωγικότητας. Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει το ΑΙ να ενσωματωθεί στην παραγωγή, και αυτό είναι καλύτερα τοποθετημένοι να το κάνουν όσοι ήδη παράγουν.nemo έγραψε: ↑28 Ιαν 2025, 23:15για πες μερικες !γιατι εγω δεν τις βλεπωDwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιαν 2025, 23:11Εγώ νομίζω ότι αυτό που αποδείχθηκε εδώ είναι ότι είναι μια κούρσα χωρίς νικητή ή χωρίς χαμένο. Όποιος και να το κάνει πρώτος δεν θα διατηρήσει τον έλεγχο, θα το έχουν όλοι.
Κατά μέγιστο θα αλλάξει η αγορά εργασίας όπως την ξέρουμε, φαντάζομαι κάτι θα έχει πάρει το αυτί σου.

- dna replication
- Phorum.gr user: dna
zerohedge
@zerohedge
"Sir, China just released another model"

@zerohedge
"Sir, China just released another model"
θα παρει αρκετο χρονο για να γινουν ορατες αυτες οι αλλαγες που λεςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιαν 2025, 23:20Κατ' ελάχιστο περιμένουμε αύξηση της παραγωγικότητας. Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει το ΑΙ να ενσωματωθεί στην παραγωγή, και αυτό είναι καλύτερα τοποθετημένοι να το κάνουν όσοι ήδη παράγουν.nemo έγραψε: ↑28 Ιαν 2025, 23:15για πες μερικες !γιατι εγω δεν τις βλεπωDwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιαν 2025, 23:11
Εγώ νομίζω ότι αυτό που αποδείχθηκε εδώ είναι ότι είναι μια κούρσα χωρίς νικητή ή χωρίς χαμένο. Όποιος και να το κάνει πρώτος δεν θα διατηρήσει τον έλεγχο, θα το έχουν όλοι.
Κατά μέγιστο θα αλλάξει η αγορά εργασίας όπως την ξέρουμε, φαντάζομαι κάτι θα έχει πάρει το αυτί σου.
οι συνεπειες θα ειναι στον στρατιωτικο τομεα αλιμονο στις χωρες που θα μεινουν πισω
Θα είχε φάση παντως να μαζέψουμε τα ποστ των αντιψεκαστων, που πέρυσι κορόιδευαν τις προσπάθειες της κινας για διάφορα. Σαν να θυμάμαι αρκετούς.
ειχανε βαση αυτα που ελεγαν, οι κινέζοι θα ηταν κατεστραμμένοι αν δεν επαιρναν τα τσιπακια απο τα πλυντήρια να κανουν ΑΙ. Τωρα πλένουν στο χέρι. Ετσι δεν ειναι ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ;
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
μπορει να μην υπαρξει δευτεροςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιαν 2025, 23:11Εγώ νομίζω ότι αυτό που αποδείχθηκε εδώ είναι ότι είναι μια κούρσα χωρίς νικητή ή χωρίς χαμένο. Όποιος και να το κάνει πρώτος δεν θα διατηρήσει τον έλεγχο, θα το έχουν όλοι.

SpoilerShow
εδω που τα λεμε ουτε και πρωτος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 28 Ιαν 2025, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κινέζικη εταιρεία λανσάρει μπαταρία πυρηνικής ενέργειας με μεγάλη αντοχή
από Ίακχος » 13 Ιαν 2024, 12:39 » σε Τεχνολογία - 4 Απαντήσεις
- 614 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
17 Ιαν 2024, 20:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κινεζική εταιρεία ξεκίνησε να παράγει "ανθρωποειδή" ρομπότ
από Ίακχος » 22 Δεκ 2024, 10:20 » σε Τεχνολογία - 1 Απαντήσεις
- 208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
22 Δεκ 2024, 10:41
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
02 Φεβ 2025, 21:28
-
-
Νέα δημοσίευση Μεγάλη αύξηση της τιμής των μετοχών Βιετναμέζικης εταιρείας ηλεκτρικών αυτοκινήτων
από Ίακχος » 19 Αύγ 2023, 16:15 » σε Μηχανοκίνηση - 0 Απαντήσεις
- 802 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
19 Αύγ 2023, 16:15
-