Δεν έχουν, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Ανάφερα περιγραφικά παραπάνω ποιο είναι το πρόβλημα και αναλυτικά σε άλλα νήματα.gassim έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 16:50και έχουν και χαμηλότερες τιμές απο το mini market σου.hellegennes έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 16:29LidlΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 12:22Ποιες επιχειρησεις πρεπει να πανε στα τσακιδια και να φυγουν απο την χωρα μας;
Να γραψω μερικες που πιστευω θα παρουν αρκετες ψηφους
Lidl
Ryan Air
Uber
Γραψτε τις δικες σας προτιμησεις
Discount Markt
Δηλαδή αυτές που δεν παράγουν τίποτα, εξάγουν χρήμα και κάνουν ζημιά στην δημόσια υγεία και τους Έλληνες παραγωγούς και κατ' επέκταση σε όλην την αγορά και την κρατική οικονομία.
Ποιες επιχειρησεις πρεπει να πανε στα τσακιδια;
- hellegennes
Re: Ποιες επιχειρησεις πρεπει να πανε στα τσακιδια;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ο Βασιλόπουλος δεν με απασχολεί ιδιαίτερα γιατί αφενός είναι πιο έντιμη επιχείρηση (δεν το παίζει ότι είναι Έλληνες και να βάζει και σημαιάκια, μην ξεράσω, και δημοσιεύει τα οικονομικά του στοιχεία), αφετέρου δεν έχει κανένα από τα αρνητικά που προανέφερα. Θα προτιμούσα βέβαια ο τζίρος του να μοιραζόταν σε μικρότερα μαγαζιά, για το καλό της ιδιωτικής και της κρατικής οικονομίας, αλλά ως εκεί.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 16:51Τα ΑΒ Βασιλοπουλος;hellegennes έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 16:29
Lidl
Discount Markt
Δηλαδή αυτές που δεν παράγουν τίποτα, εξάγουν χρήμα και κάνουν ζημιά στην δημόσια υγεία και τους Έλληνες παραγωγούς και κατ' επέκταση σε όλην την αγορά και την κρατική οικονομία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τα οικομικα στοιχεια ολων των επιχειρησεων κοινοποιουνται στην αρμοδια αρχη και υφιστανται τους σχετικους ελεγχους
Επειδη εσυ εισαι κουτσομπολης και θελεις να βλεπεις τον ισολογισμο των Lidl αλλα δεν μπορεις ευχεσαι να πανε στα τσακιδια
Μικροτητες
Επειδη εσυ εισαι κουτσομπολης και θελεις να βλεπεις τον ισολογισμο των Lidl αλλα δεν μπορεις ευχεσαι να πανε στα τσακιδια
Μικροτητες
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Βλαχαδερό εσείς;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 16:53Μην εισαι σιγουρος
Στον χωριο μου θα τον λεγαμε σουτο κριαρ
Ειναι το κριαρι που παιρνει συνεχως φορα και βαραει το κεφαλι του στον φραχτη
Στο δικό μου το χωριό δεν θα σε λέγαμε. Θα σε είχαμε απελάσει στο διπλανό.
Δηλαδή πριν αλλάξει ο νόμος, τα δημοσίευαν για τους κουτσομπόληδες. Ότι να 'ναι Γιαννόπουλε.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 17:31Τα οικομικα στοιχεια ολων των επιχειρησεων κοινοποιουνται στην αρμοδια αρχη και υφιστανται τους σχετικους ελεγχους
Μικροτητες
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Ξέχασα και το Jumbo. Απέλαση τώρα.
Δεν μπορεί να το παίξει Έλληνες.hellegennes έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 17:29Ο Βασιλόπουλος δεν με απασχολεί ιδιαίτερα γιατί αφενός είναι πιο έντιμη επιχείρηση (δεν το παίζει ότι είναι Έλληνες και να βάζει και σημαιάκια, μην ξεράσω, και δημοσιεύει τα οικονομικά του στοιχεία), αφετέρου δεν έχει κανένα από τα αρνητικά που προανέφερα. Θα προτιμούσα βέβαια ο τζίρος του να μοιραζόταν σε μικρότερα μαγαζιά, για το καλό της ιδιωτικής και της κρατικής οικονομίας, αλλά ως εκεί.
Το 1992 η AB εξαγοράστηκε από το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της από τη βελγική εταιρεία λιανικού εμπορίου τροφίμων Delhaize de Lion. Το 1994 η αλυσίδα αυτή καινοτόμησε, καθώς έγινε η πρώτη αλυσίδα σούπερ μάρκετ που αντικατέστησε τις ταμειακές μηχανές με ταμειακές μηχανές αναγνώρισης γραμμωτών κωδικών (scanning). Την επόμενη χρονιά ιδρύθηκε το κέντρο αποθήκευσης και διανομής της αλυσίδας στη Μάνδρα Αττικής. Επίσης συνεχίστηκε η επέκταση της αλυσίδας με νέα καταστήματα σε Αττική, Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα. Το 2000, η αλυσίδα είχε 53 καταστήματα σε 11 πόλεις της Ελλάδας. Το ίδιο έτος η αλυσίδα προχώρησε στην εξαγορά των αλυσίδων σούπερ μάρκετ Τροφό και ΕΝΑ Cash and Carry. Το 2015 η Delhaize Group συγχνωνέυθηκε με την ολλανδική εταιρεία λιανικού εμπορίου Ahold (που δραστηριοποιούταν μόνο σε Βέλγιο, Ολλανδία, Τσεχία και στις Ανατολικές ΗΠΑ) και δημιουργήθηκε η πολυεθνική Ahold Delhaize Group με έδρα την Ολλανδία.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Σαρακατσανοςbrb και tyt έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 17:33Βλαχαδερό εσείς;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 16:53Μην εισαι σιγουρος
Στον χωριο μου θα τον λεγαμε σουτο κριαρ
Ειναι το κριαρι που παιρνει συνεχως φορα και βαραει το κεφαλι του στον φραχτη
Στο δικό μου το χωριό δεν θα σε λέγαμε. Θα σε είχαμε απελάσει στο διπλανό.Δηλαδή πριν αλλάξει ο νόμος, τα δημοσίευαν για τους κουτσομπόληδες. Ότι να 'ναι Γιαννόπουλε.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 17:31Τα οικομικα στοιχεια ολων των επιχειρησεων κοινοποιουνται στην αρμοδια αρχη και υφιστανται τους σχετικους ελεγχους
Μικροτητες
Ποτε δημοσιευαν οι ΟΕ ισολογισμους και μετα αλλαξε ο νομος;
Τι γραφεις παλι ;
Φυσικα η επιλογη της μορφης ΟΕ για τα Lidl δεν εγινε για να μην βλεπετε οι ψεκασμενοι τον ισολογισμο, δεν εχει σχεση με την δημοσιευση ισολογισμων
Αρίστος for Tsirpas
-
- Μέλη που αποχώρησαν
ΟΕ είναι;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 17:36Σαρακατσανος
Ποτε δημοσιευαν οι ΟΕ ισολογισμους και μετα αλλαξε ο νομος;
Τι γραφεις παλι ;
Φυσικα η επιλογη της μορφης ΟΕ για τα Lidl δεν εγινε για να μην βλεπετε οι ψεκασμενοι τον ισολογισμο, δεν εχει σχεση με την δημοσιευση ισολογισμων
Πάντα λακές του Lidl.
Ωχ. Η πιο αρχαία φυλή της Ευρώπης. Έχω μία θεωρία γι' αυτό αλλά δεν λέγεται.
E ναι. Τι να κάνεις όμως; Δεν μπορείς να πείς ζώα. Ψοφήστε.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
ΝΕΡΙΤ με ένα ευρώ λιγότερο σε κάθε λογαριασμό και 3-4 εκατομμύρια ευρώ χρέη σε τρία χρόνια, να τ' αφήσω;Cloud87 έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 17:46E ναι. Τι να κάνεις όμως; Δεν μπορείς να πείς ζώα. Ψοφήστε.
- hellegennes
Δεν εύχομαι τίποτα. Εσύ ρώτησες ποιες επιχειρήσεις θα θέλατε να πάνε στα τσακίδια, αν γινότανε, κι εγώ απάντησα. Είναι άποψή μου, τεκμηριωμένη, ότι αν τα Lidl έφευγαν θα ήταν αυτό καλό και για την ιδιωτική και για την κρατική οικονομία.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 17:31Τα οικομικα στοιχεια ολων των επιχειρησεων κοινοποιουνται στην αρμοδια αρχη και υφιστανται τους σχετικους ελεγχους
Μικροτητες
Επιπροσθέτως, με ρώτησες γιατί όχι ο ΑΒ και απάντησα ότι ανάμεσα στα άλλα είναι πιο έντιμος. Το ότι το Lidl αναφέρει τα στοιχεία του στην εφορία με ενδιαφέρει περίπου όσο με ενδιαφέρει η φόρμουλα ένα ή και λιγότερο, είναι δε άσχετο στο επιχείρημά μου περί εντιμότητας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γιατί να φύγουν;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 12:22Ποιες επιχειρησεις πρεπει να πανε στα τσακιδια και να φυγουν απο την χωρα μας;
Να γραψω μερικες που πιστευω θα παρουν αρκετες ψηφους
Lidl
Ryan Air
Uber
Γραψτε τις δικες σας προτιμησεις
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Οι ΟΕ είναι ανεντιμες?9
Αρίστος for Tsirpas
- wooded glade
Ο ΟΠΑΠ έχει μονοπώλειο, κόβει τις αποδόσεις στο στοίχημα, έκλεισε και τον ιππόδρομο !
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- hellegennes
Ναι, δεν είναι Έλληνας, αλλά δεν το παίζει και Έλληνας, σε αντίθεση με το Lidl και το Discount και γενικά τις γοτθικές αλυσίδες που διατείνονται ότι είναι ελληνικές και βάζουν παντού σημαιάκια.brb και tyt έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 17:34Ξέχασα και το Jumbo. Απέλαση τώρα.Δεν μπορεί να το παίξει Έλληνες.hellegennes έγραψε: ↑17 Ιαν 2019, 17:29Ο Βασιλόπουλος δεν με απασχολεί ιδιαίτερα γιατί αφενός είναι πιο έντιμη επιχείρηση (δεν το παίζει ότι είναι Έλληνες και να βάζει και σημαιάκια, μην ξεράσω, και δημοσιεύει τα οικονομικά του στοιχεία), αφετέρου δεν έχει κανένα από τα αρνητικά που προανέφερα. Θα προτιμούσα βέβαια ο τζίρος του να μοιραζόταν σε μικρότερα μαγαζιά, για το καλό της ιδιωτικής και της κρατικής οικονομίας, αλλά ως εκεί.Το 1992 η AB εξαγοράστηκε από το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της από τη βελγική εταιρεία λιανικού εμπορίου τροφίμων Delhaize de Lion. Το 1994 η αλυσίδα αυτή καινοτόμησε, καθώς έγινε η πρώτη αλυσίδα σούπερ μάρκετ που αντικατέστησε τις ταμειακές μηχανές με ταμειακές μηχανές αναγνώρισης γραμμωτών κωδικών (scanning). Την επόμενη χρονιά ιδρύθηκε το κέντρο αποθήκευσης και διανομής της αλυσίδας στη Μάνδρα Αττικής. Επίσης συνεχίστηκε η επέκταση της αλυσίδας με νέα καταστήματα σε Αττική, Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα. Το 2000, η αλυσίδα είχε 53 καταστήματα σε 11 πόλεις της Ελλάδας. Το ίδιο έτος η αλυσίδα προχώρησε στην εξαγορά των αλυσίδων σούπερ μάρκετ Τροφό και ΕΝΑ Cash and Carry. Το 2015 η Delhaize Group συγχνωνέυθηκε με την ολλανδική εταιρεία λιανικού εμπορίου Ahold (που δραστηριοποιούταν μόνο σε Βέλγιο, Ολλανδία, Τσεχία και στις Ανατολικές ΗΠΑ) και δημιουργήθηκε η πολυεθνική Ahold Delhaize Group με έδρα την Ολλανδία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Να γίνει πάλι ΚΚΕ εξωτερικού με έδρα την Β.Κορέα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 12:32προβοκατορες
Που να παει το ΚΚΕ αν φυγει απο την χωρα;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Άει στα τσακίδια δεν θέλω να έρχεστε βρωμιάρηδες.
από Niki » 25 Οκτ 2024, 09:50 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 51 Απαντήσεις
- 1086 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
25 Οκτ 2024, 20:45
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 212 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
01 Ιουν 2024, 19:55
-
-
Νέα δημοσίευση Δυο επιχειρήσεις που δεν αποτυγχάνουν ποτέ
από Unicex » 15 Δεκ 2024, 11:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 23 Απαντήσεις
- 676 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Andromachi
18 Δεκ 2024, 08:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φωτιά και τσεκούρι για τις μικρές επιχειρήσεις!
από Frappezitis » 08 Απρ 2024, 07:00 » σε Οικονομία - 6 Απαντήσεις
- 550 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
26 Μάιος 2024, 17:50
-