Μέσος λογαριασμός παλιότερα: 100-120 το μήνα.
Εκκαθαριστικός 2022:

100-120 ευρώ το μήνα = 400 - 480 ευρώ το τετράμηνο, βάζουμε μεσοσταθμικά 440 ευρώ.
Δηλαδή πρέπει να είμαι και ικανοποιημένος; Οτι δηλαδή μετά από 2 χρόνια πανδημίας εκ των οποίων τους 13 μήνες ήμασταν κλειστά, μια αύξηση 60%+ στο ρεύμα είναι παλέψιμη;stavmanr έγραψε: ↑23 Μαρ 2022, 09:51100-120 ευρώ το μήνα = 400 - 480 ευρώ το τετράμηνο, βάζουμε μεσοσταθμικά 440 ευρώ.
Στο συγκεκριμένο τετράμηνο πλήρωσες περίπου 700 ευρώ (έναντι + εκκαθαριστικός).
Η αύξηση του λογαριασμού σε τέτοια περίπτωση ήταν της τάξης του 60%.
Βέβαια, πρέπει να συγκριθούν και οι καταναλώσεις για να δούμε την αύξηση της μοναδιαίας αξίας.
Ο Άδωνις έχει πάντοτε δίκιο. Από την εποχή που έβριζε τη Ν.Δ. μέχρι και σήμερα που είναι αντιπρόεδρός της.3f3k έγραψε: ↑23 Μαρ 2022, 10:16Δηλαδή πρέπει να είμαι και ικανοποιημένος; Οτι δηλαδή μετά από 2 χρόνια πανδημίας εκ των οποίων τους 13 μήνες ήμασταν κλειστά, μια αύξηση 60%+ στο ρεύμα είναι παλέψιμη;stavmanr έγραψε: ↑23 Μαρ 2022, 09:51100-120 ευρώ το μήνα = 400 - 480 ευρώ το τετράμηνο, βάζουμε μεσοσταθμικά 440 ευρώ.
Βέβαια, πρέπει να συγκριθούν και οι καταναλώσεις για να δούμε την αύξηση της μοναδιαίας αξίας.
Είχε δίκιο τελικά ο Άδωνις, είναι θέμα ψυχολογίας. Δεν είναι ότι δεν έχουμε λεφτά, είναι ότι είμαστε γκρινιάρηδες.
Σε λιγο θα τους πεις και κλεφτες τους ανθρωπους
Ειναι Δημος ΕΡΤ κλπ, αυτα δεν αφαιρουνται μετα.
Δεν πρόλαβα να απαντήσω καθώς ήμουν εκτός.
Γιατι να σου ζητησω συγγνωμη ? Απλα θυμηθηκα πως μετραγες τα ποσοστα στο νημα του covid, οποτε δε θα μου εκανε εντυπωση να μπεις στη γραμμη οτι 200 ευρω φτανουν για επιβιωση ---> βιωσιμη η αυξηση 60% και οτι αλλο σου λενε να γραφειςstavmanr έγραψε: ↑23 Μαρ 2022, 16:46Δεν πρόλαβα να απαντήσω καθώς ήμουν εκτός.
Διάβασες τις απαντήσεις των άλλων παρακάτω;
Δεν περιμένω να ζητήσεις συγγνώμη για τις βλακείες που γράφεις, αλλά τουλάχιστον να μαθαίνεις δύο τρία πραγματάκια.
Αυτό σωστό. Όμως, θα μπορούσε κάποιος να φέρνει και ένα ταπεράκι στη δουλειά ή ένα φραπέ, εκτός και αν έχει καφετιέρα η εταιρία. Όπου το προτείνω αυτό, οι απαντήσεις είναι "μια απόλαυση έχουμε, τον καφέ" ή "σιγά μην γίνουμε μίζεροι να κουβαλάμε φαγητό". Ε, με το συμπάθειο, αν περιμένεις τον φραπέ των 100 ευρώ για να διασκεδάσεις στη δουλειά καλύτερα βρες άλλη δουλειά πιο ευχάριστη ή τέλος πάντων πήδα την συνάδελφο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑22 Μαρ 2022, 10:58Τύπε μου, δεν έχουν όλοι work from home. Δεν είναι ωραίο να κουνάς το δάχτυλο όταν είσαι προνομιούχος...foscilis έγραψε: ↑22 Μαρ 2022, 10:41
Δεν έχω την εντύπωση, όντως έτσι είναι.
Με μια σημαντική διαφορά, δεν ξοδεύουν ιδιαίτερα σούπερ μάρκετ (εκτός από μαλακίες) γιατί τρώνε κυρίως απέξω.
Ας πούμε ναι ο καφές που παίρνω και φτιάχνω 40 καφέδες πήγε από 4.5 ευρώ 6.5. Αλλά ο "φτωχός" για τους ίδιους 40 καφέδες από 80 ευρώ πληρώνει τώρα 100 γιατί τόσο μαλάκας είναι.
Τύπε μου, δεν κάνουν όλοι δουλειά γραφείου μπροστά σε ένα pc...sharp έγραψε: ↑23 Μαρ 2022, 18:23Αυτό σωστό. Όμως, θα μπορούσε κάποιος να φέρνει και ένα ταπεράκι στη δουλειά ή ένα φραπέ, εκτός και αν έχει καφετιέρα η εταιρία. Όπου το προτείνω αυτό, οι απαντήσεις είναι "μια απόλαυση έχουμε, τον καφέ" ή "σιγά μην γίνουμε μίζεροι να κουβαλάμε φαγητό". Ε, με το συμπάθειο, αν περιμένεις τον φραπέ των 100 ευρώ για να διασκεδάσεις στη δουλειά καλύτερα βρες άλλη δουλειά πιο ευχάριστη ή τέλος πάντων πήδα την συνάδελφο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑22 Μαρ 2022, 10:58Τύπε μου, δεν έχουν όλοι work from home. Δεν είναι ωραίο να κουνάς το δάχτυλο όταν είσαι προνομιούχος...foscilis έγραψε: ↑22 Μαρ 2022, 10:41
Δεν έχω την εντύπωση, όντως έτσι είναι.
Με μια σημαντική διαφορά, δεν ξοδεύουν ιδιαίτερα σούπερ μάρκετ (εκτός από μαλακίες) γιατί τρώνε κυρίως απέξω.
Ας πούμε ναι ο καφές που παίρνω και φτιάχνω 40 καφέδες πήγε από 4.5 ευρώ 6.5. Αλλά ο "φτωχός" για τους ίδιους 40 καφέδες από 80 ευρώ πληρώνει τώρα 100 γιατί τόσο μαλάκας είναι.
Και ιδιος να σου ερχοταν ρε φιλε ο λογαριασμος και οχι +60%, τι θα εκανες?3f3k έγραψε: ↑23 Μαρ 2022, 10:16Δηλαδή πρέπει να είμαι και ικανοποιημένος; Οτι δηλαδή μετά από 2 χρόνια πανδημίας εκ των οποίων τους 13 μήνες ήμασταν κλειστά, μια αύξηση 60%+ στο ρεύμα είναι παλέψιμη;stavmanr έγραψε: ↑23 Μαρ 2022, 09:51100-120 ευρώ το μήνα = 400 - 480 ευρώ το τετράμηνο, βάζουμε μεσοσταθμικά 440 ευρώ.3f3k έγραψε: ↑23 Μαρ 2022, 09:21Ήρθε και το ρεύμα στην επιχείρησή μας...
Μέσος λογαριασμός παλιότερα: 100-120 το μήνα.
Εκκαθαριστικός 2022:
[img]https://i.postimg.cc/FRtxwCgn/123.png[/]
Είχε δίκιο τελικά ο Άδωνις, είναι θέμα ψυχολογίας. Δεν είναι ότι δεν έχουμε λεφτά, είναι ότι είμαστε γκρινιάρηδες.
Ποιος σας φταίει; Εσείς τον ψηφίζετε.3f3k έγραψε: ↑23 Μαρ 2022, 10:16Δηλαδή πρέπει να είμαι και ικανοποιημένος; Οτι δηλαδή μετά από 2 χρόνια πανδημίας εκ των οποίων τους 13 μήνες ήμασταν κλειστά, μια αύξηση 60%+ στο ρεύμα είναι παλέψιμη;stavmanr έγραψε: ↑23 Μαρ 2022, 09:51100-120 ευρώ το μήνα = 400 - 480 ευρώ το τετράμηνο, βάζουμε μεσοσταθμικά 440 ευρώ.