Κι εγω έτσι έλεγα αλλα επειδη είναι εντελώς απρόβλεπτα τα πράγματα λεω να τραβήξω την αρχική επένδυση και λιγο παραπάνω για να ειμαι κερδισμένος βρέξει χιονίσει και να αφήσω μέσα τα υπολοιπα.hades έγραψε: ↑11 Μαρ 2021, 12:50να βάλω disclaimer τότε ότι δεν είμαι επενδυτικός σύμβουλος αλλά ένας τυχαίος στο internet για να μην έχουμε άλλα
Αν και λένε όλοι ότι όλο το 21 θα πάει καλά εγώ κρατιέμαι μέχρι το καλοκαίρι .Εκεί μάλλον θα κλείσω αρκετές θέσεις.
Κανένας το bnb το έχει στο portofolio του; Ρε γαμωτο έχω χάσει όλα του τα pump όπως την μεγάλη του άνοδο που έσπασε τα 300
.Είδικα το τελευταίο που χε -ήταν στα 230 το ποιο προηγούμενο ΣΚ δεν είχα μετρητό και μέχρι να γίνει η μεταφορά ανέβηκε στα 280.
Cryptocurrency
Re: Cryptocurrency
Εξαρτάται πάντα τι ποσα αντέχει ο καθένας.
Αν έχεις βάλει μεσα 150-200Κ και σου έχουν γίνει ένα μύριο, τη στιγμή που αυτά τα 150Κ είναι το σπίτι που θα αγόραζες για να μείνεις, τότε βγάλτα χθες.
Αν έχεις βάλει ένα ποσό που και να το χάσεις στα παπάρια σου, τότε αστα μέσα και οτι θέλει ας γίνει.
Φυσικά αν απο την αρχή είχες βάλει ένα πλάνο οτι θα τραβήξεις το κεφάλαιο συν το τάδε % σε κέρδος και αυτός ο στόχος έχει επιτευχθεί, τότε τα βγάζεις και δε κοιτάς πίσω.
Αν έχεις βάλει μεσα 150-200Κ και σου έχουν γίνει ένα μύριο, τη στιγμή που αυτά τα 150Κ είναι το σπίτι που θα αγόραζες για να μείνεις, τότε βγάλτα χθες.
Αν έχεις βάλει ένα ποσό που και να το χάσεις στα παπάρια σου, τότε αστα μέσα και οτι θέλει ας γίνει.
Φυσικά αν απο την αρχή είχες βάλει ένα πλάνο οτι θα τραβήξεις το κεφάλαιο συν το τάδε % σε κέρδος και αυτός ο στόχος έχει επιτευχθεί, τότε τα βγάζεις και δε κοιτάς πίσω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Cardano πέφτει αλλά ανεβαίνει το bitcoin και τα κέρδη μένουν ίδια .
What do?
What do?

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Ελάχιστα πέφτει το καρντάνο. Αντε να μπει στο coinbase. Ενδιαφέρον θα ήταν να μαθαίναμε ποια άλλα σκοπεύει να βάλει μέσα μαζί του.
Εν τω μεταξύ πριν κανένα μήνα είχα διαβάσει ένα άρθρο για το Polygon(Matic) και έριξα κάτι πολύ ψιλολόγια. Πάει σούζα απο τότε.
Αν είχα χώσει κανένα τριψήφιο-τετραψήφιο θα είχα πάρει μπαλίτσες
Εν τω μεταξύ πριν κανένα μήνα είχα διαβάσει ένα άρθρο για το Polygon(Matic) και έριξα κάτι πολύ ψιλολόγια. Πάει σούζα απο τότε.
Αν είχα χώσει κανένα τριψήφιο-τετραψήφιο θα είχα πάρει μπαλίτσες

Διάβαζα χτες για το nft και την crypto art και έπαθα πλάκα, επιτέλους μια πολύ σημαντική πρακτική εφαρμογή του blockchain.
Επιχείρησα να φτιάξω ένα nft αλλά χρησιμοποιεί eth και τα fees ήταν τεράστια, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να τα αποφυγει κανείς.
Επιχείρησα να φτιάξω ένα nft αλλά χρησιμοποιεί eth και τα fees ήταν τεράστια, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να τα αποφυγει κανείς.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Αυτό στοχεύει το cardano
Πέστε κανά μικρό αγαπημένο σας crypto που το πιστεύετε και τώρα είναι χαμηλά;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Κανένα altcoin δεν είναι χαμηλά
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
https://www.reddit.com/r/banano/

Πλέον τίποτα, όσα έκαναν σπάικ τα πούλησα, turtlecoin , HTH , κάτι άλλα περίεργα που βασιζόντουσαν σε randomX δηλαδή mining μόνο με CPU Και είχα βάλει όλους τους ορόφους στην εταιρεία να κάνουν Mining , μέχρι που το βρήκε ο ΙΤ και έκατσε ενα ΣΚ να κάνει φορματ

Polygon και EOS
Εν τω μεταξυ Το σούσι μπήκε στο coinbase.
Έχεις ακόμα δουλειά ή κλάιν γιατί είσαι δισεcoinομμυριούχος;enterprise-psi έγραψε: ↑12 Μαρ 2021, 16:45μέχρι που το βρήκε ο ΙΤ και έκατσε ενα ΣΚ να κάνει φορματ, και αυτά έβγαλαν κάτι λίγα

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
τα πουλάνε όλα και τα κάνουν Bitcoin , τα πουλάκια μου , γιαυτό πέφτουν 

Ναι ρε, που να πάρουν πρεφα, εδώ είχα Admin πρόσβαση σε όλα

Προχθές μετά από πολύ σκέψη πήρα αρκετά Vechain (vet).
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
ADA, VET, BAT, DOT
Αλλά τώρα είναι πάνω όλα, θα περίμενα να πέσει (αν πέσει) το btc να τα παρασύρει και αυτά προς τα κάτω.
Αλλά τώρα είναι πάνω όλα, θα περίμενα να πέσει (αν πέσει) το btc να τα παρασύρει και αυτά προς τα κάτω.