Αθώους αιματοπότες μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
Αγάπη μου, συρρίκνωσα τη ΔΕΗ!
Re: Αγάπη μου, συρρίκνωσα τη ΔΕΗ!
Το σχεδιο σωτηρίας της ΔΕΗ με ενίσχυση 1,2 δισ. ευρώ που περιλαμβάνει και την πώληση υδροηλεκτρικών
Πως ο συνδυασμός παραγόντων μπορεί να αποφέρει τα έσοδα που θα σώσουν την επιχείρηση.
H πώληση των υδροηλεκτρικών μονάδων της ΔΕΗ κερδίζε έδαφος καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εισπραξιμότητα είναι χαμηλή σε σχέση με τους στόχους που είχαν τεθεί από την δίοικηση, με αποτέλεσμα και τα έσοδα από τιτλοποίηση των απαιτήσεων που προσδοκά η τωρινή δόικηση της ΔΕΗ, σαν βασικό εργαλείο βελτίωσης της ρευστότητας να απέχει από τους στόχους και να περιορίζεται στα 200-250 εκατ ευρώ.
Σχετικό δημοσίευμα του bankingnews.gr έκανε λόγο για την προειδοποίηση της Deutsche Bank με σημαντική πτώση της εισπραξιμότητας στο 50% από 85%.
Για τις υδροηλεκτρικές μονάδες, EDF και Edison εκδηλώνουν ενδιαφέρον ενώ ιδιαίτερη σημασία έχει πως θα τοποθετηθούν και οι μεγάλες ελληνικές εταιρίες, ειδικά ο Μυτιληναίος που είναι και ο μεγαλύτερος ιδιωτικός όμιλος.
https://www.michanikos.gr/index.html/ar ... %BD-r8173/
Πως ο συνδυασμός παραγόντων μπορεί να αποφέρει τα έσοδα που θα σώσουν την επιχείρηση.
H πώληση των υδροηλεκτρικών μονάδων της ΔΕΗ κερδίζε έδαφος καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εισπραξιμότητα είναι χαμηλή σε σχέση με τους στόχους που είχαν τεθεί από την δίοικηση, με αποτέλεσμα και τα έσοδα από τιτλοποίηση των απαιτήσεων που προσδοκά η τωρινή δόικηση της ΔΕΗ, σαν βασικό εργαλείο βελτίωσης της ρευστότητας να απέχει από τους στόχους και να περιορίζεται στα 200-250 εκατ ευρώ.
Σχετικό δημοσίευμα του bankingnews.gr έκανε λόγο για την προειδοποίηση της Deutsche Bank με σημαντική πτώση της εισπραξιμότητας στο 50% από 85%.
Για τις υδροηλεκτρικές μονάδες, EDF και Edison εκδηλώνουν ενδιαφέρον ενώ ιδιαίτερη σημασία έχει πως θα τοποθετηθούν και οι μεγάλες ελληνικές εταιρίες, ειδικά ο Μυτιληναίος που είναι και ο μεγαλύτερος ιδιωτικός όμιλος.
χαχαχαχα θα πουλήσουν τη μόνη μονάδα παραγωγής που προσφέρει όντως φθηνή ενέργεια και θα μείνουν με τα θερμοηλεκτρικά στο γκώλοΊακχος έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 14:25Το σχεδιο σωτηρίας της ΔΕΗ με ενίσχυση 1,2 δισ. ευρώ που περιλαμβάνει και την πώληση υδροηλεκτρικών

Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
απο το link
για καποιο λογο ειμαι σιγουρος οτι η επομενη κυβερνηση θα κανει αυτο ακριβως το πραγμα«Τα όσα ακούγονται, δηλαδή να παραχωρηθούν πρώτα πακέτα με υδροηλεκτρικές μονάδες, προκειμένου η επιχείρηση να αντλήσει ρευστότητα, και μετά να βρεθεί στρατηγικός εταίρος, είναι καταστροφική πρόταση, αφού κανένας σοβαρός επενδυτής δεν θα ενδιαφερθεί για μια επιχείρηση που θα έχει μείνει κουφάρι».
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Θα δουμε τον χριστο φανταρο με λαμπες πετεελαιου θα ειμαστε
Δεν υπάρχει λόγος να επενδύσει στρατηγικός εταίρος σε αυτό το πράγμα, πραγματικά δεν ξέρω ποιος θέλει να κάψει τα λεφτά του.alekhine έγραψε: ↑28 Ιουν 2019, 13:12απο το linkγια καποιο λογο ειμαι σιγουρος οτι η επομενη κυβερνηση θα κανει αυτο ακριβως το πραγμα«Τα όσα ακούγονται, δηλαδή να παραχωρηθούν πρώτα πακέτα με υδροηλεκτρικές μονάδες, προκειμένου η επιχείρηση να αντλήσει ρευστότητα, και μετά να βρεθεί στρατηγικός εταίρος, είναι καταστροφική πρόταση, αφού κανένας σοβαρός επενδυτής δεν θα ενδιαφερθεί για μια επιχείρηση που θα έχει μείνει κουφάρι».
Από την άλλη, αν πουλήσουν τα Υ/Η, αυτό που θα μείνει θα έχει λιγότερη αξία από μία μισοφαγωμένη μπαγιάτικη φρατζόλα ψωμί
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- nik_killthemall
Ζημιές μετά από φόρους 205,1 εκατομμύρια ευρώ ανακοίνωσε η ΔΕΗ για το πρώτο τρίμηνο του 2019.
http://www.enikos.gr/economy/658009/i-d ... to-trimino
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Καλά μην τρελλαίνεσαι κι εσύ.Northern Spirit έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 12:57πατησιωτης έγραψε: ↑21 Ιουν 2019, 13:17: Δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή,δεν πληρώνουμε τίποτα για τον λιγνίτη.
Το μονο στοιχειο οτι δεν υαρχει κλιματικη αλλαγη ειναι οτι το λεει ο (γνωστος επιστημονας) Τραμπ.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
επειδή δεν έχω το χρόνο να κάτσω να το ψάξω:
άκουγα τον Φαήλο να λέει πως η ΝΔ παρέδωσε το 2014 τη ΔΕΗ με πλεόνασμα 90 εκατομμυρίων και ο ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε τη ΔΕΗ φέτος με ζημιά μισό δις
ισχύει;
άκουγα τον Φαήλο να λέει πως η ΝΔ παρέδωσε το 2014 τη ΔΕΗ με πλεόνασμα 90 εκατομμυρίων και ο ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε τη ΔΕΗ φέτος με ζημιά μισό δις
ισχύει;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Χωρίς να το ψάξω σου απαντάω πως όχι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑16 Ιούλ 2019, 15:51επειδή δεν έχω το χρόνο να κάτσω να το ψάξω:
ισχύει;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
https://www.protothema.gr/politics/arti ... ou-suriza/ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑16 Ιούλ 2019, 15:51επειδή δεν έχω το χρόνο να κάτσω να το ψάξω:
ισχύει;
οχι μισο, 0.9 δις ειναι η ζημια
Ψάχνοντας το σου απαντώ πως ναι.Naida έγραψε: ↑16 Ιούλ 2019, 15:52Χωρίς να το ψάξω σου απαντάω πως όχι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑16 Ιούλ 2019, 15:51επειδή δεν έχω το χρόνο να κάτσω να το ψάξω:
ισχύει;
https://www.naftemporiki.gr/finance/sto ... ro-to-2014
Η ζημιά που παραδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ακόμα μεγαλύτερη απ' ότι είπε ο Φαήλος:
https://www.kathimerini.gr/1021124/gall ... at-to-2018
Άρα, χωρίς να ψάξεις λες μαλακίες μην τυχόν κι ακουστεί κάτι κακό για το κόμμα που δεν στηρίζεις. Στο άλλο νήμα σε πείραζαν οι κομματικές παρωπίδες βέβαια.
Βλέπουμε τα χάλια σας και προβληματιζόμαστε. Η τρικυμία εν κρανίω δεν προσφέρεται για υγιή σκέψη οπότε ότι και να σου πούμε δεν θα καταλάβεις. Λες μπαταξήδες τους απολυμένους από τις δουλειές τους από τις αρχές της δεκαετίας και θα εννοείς προφανώς και τους οικονομικά αδύνατους. Αυτούς που τους κολλάγανε τα αφεντικά τους μισό ένσημο, που τους χρωστούσαν δεδουλευμένα μηνών και τέτοια ωραία για τα οποία σφυράτε κλέφτικα ή εγκωμιάζετε κι από πάνω.elchav έγραψε: ↑21 Ιουν 2019, 11:55https://www.cnn.gr/oikonomia/story/1814 ... inei-i-deh
Πως πάει συριζόνια, όλα καλά;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
υπήρχαν ενδείξεις από παλιά προς τα που θα πάει η ΔΕΗ όταν αναλάβει ο συριζα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση