Και ως γνωστον οταν παει στην τραπεζα το χρημα εξαφανιζεται.
τα μετρητά είναι ΑΓΙΑ!
Re: τα μετρητά είναι ΑΓΙΑ!
- hellegennes
Δεν μπορώ να δω κανένα πρόβλημα με αυτό που προτείνεις. Είναι τόσο εξαιρετικό μοντέλο που απορώ πως δεν το σκέφτηκε ως τώρα κανείς.axilmar έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 11:21Εαν ημουν εγω κυβερνηση θα καταργουσα εντελως τα μετρητα, και θα χρησιμοποιουσα τα κινητα για καθε ειδους πληρωμη. Ουτε καρτες, ουτε ταμειακες, ουτε pos.
Οι πληρωμες θα γινονταν απο κινητο σε κινητο μονο, και μετα τα κινητα θα ανεβαζαν τα δεδομενα των πληρωμων στις τραπεζες οποτε ειχαν διαθεσιμη συνδεση.
Ολη η επικοινωνια θα ηταν κρυπτογραφημενη.
Οι τραπεζικες προμηθειες θα ηταν μηδεν, και οι τραπεζες θα επαιρναν καποιες φοροαπαλλαγες για το κοστος επεξεργασιας των πληρωμων.
Θα υπηρχε μια περιοδος προσαρμογης 2 ετων.
Τα δεδομενα που θα υπηρχαν θα ηταν μονο ποσοτικα, δεν θα κρατιουνταν αλλες πληροφοριες.
Κανενας δεν θα μπορουσε να τα δει. Οι χρηστες θα επρεπε να συναινεσουν ωστε να τα δουν οι κρατικες υπηρεσιες μονο για φορολογηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Σουηδία και Νορβηγία βλέπουν κινδύνους στη χρήση ψηφιακού χρήματος και συνιστούν στους πολίτες να χρησιμοποιούν μετρ
Ναι να βάλουμε WeChat τι μπορεί να πάει στραβά;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 16:10Ενώ αν δεν βρίσκονταν ένας τραμπάκουλας θα ήταν πολύ λογικό να είμαστε για πάντα στο έλεος του kill switch των Αμερικανών. Πραγματικά πόσο κοιμισμένα cucks είναι οι ευρωπαϊκή κομπραδόρικη ελίτ.NewModelArmy έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 16:03Για πρώτη φορά συμφωνώ με τον Αριστο αν και δεν ξέρω αν έχει καταλάβει ο ιδιος οτι το άρθρο βασικά είναι... ΑντιΤραμπικο. Οταν ολο το σύστημα ψηφιακού χρηματος στηρίζεται ουσιαστικά σε αμερικανικές εταιρείες (visa,mastercard,paypal) και στην εξουσία της Αμερικής βρίσκονται φανατικοί Αντιευρωπαιστες, ο κίνδυνος κατάρρευσης είναι ορατός αν του έρθει του Τραμπακουλα να δώσει διαταγή να πάψουν αυτές οι εταιρείες να εξυπηρετούν τις ευρωπαϊκές συναλλαγες.

Αν και συμφωνώ ότι το SEPA πρέπει να δημιουργήσει δικιά του υποδομή
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
foscilis έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 18:10Και ως γνωστον οταν παει στην τραπεζα το χρημα εξαφανιζεται.
Σε περιοδους κρισεων μπορει και να εξαφανιζεται.
https://www.in.gr/2019/04/10/economy/di ... nos-xaous/
.
Και δεν χρειαζεται να υπαρξει διακοπη συναλλαγων απο Visa κλπ αν δωσει εντολη ο Τραμπ.
Σε μια παγκοσμια οικονομικη κριση αν ολοι οι καλομαθημενοι που εχουν μαθει να χρησιμοποιουν καρτες ζητησουν ξαφνικα ενα ποσοστο χρηματων τους απο τις τραπεζες γιατι πιχι τα βενζιναδικα και τα σουπερμαρκετ πουν οτι δεν δεχομαστε πλεον καρτες...
τοτε πολυ απλα οι τραπεζες δεν θα εχουν να τα δωσουν και εν μια νυκτι θα πανε σε capital controls.
.
Σε μια παγκοσμια οικονομικη κριση αν ολοι οι καλομαθημενοι που εχουν μαθει να χρησιμοποιουν καρτες ζητησουν ξαφνικα ενα ποσοστο χρηματων τους απο τις τραπεζες γιατι πιχι τα βενζιναδικα και τα σουπερμαρκετ πουν οτι δεν δεχομαστε πλεον καρτες...
τοτε πολυ απλα οι τραπεζες δεν θα εχουν να τα δωσουν και εν μια νυκτι θα πανε σε capital controls.

.
- hellegennes
Όχι, βρε, παρεξήγηση. Το μοιράζει η τράπεζα στον κόσμο με κλήρωση.foscilis έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 18:10Και ως γνωστον οταν παει στην τραπεζα το χρημα εξαφανιζεται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
αυτό κατάλαβες ότι λέμε;foscilis έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 18:10Και ως γνωστον οταν παει στην τραπεζα το χρημα εξαφανιζεται.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Οργισμένος
ναι ειν αγια οταν εισαι μαυραγοριτης.Ερμής έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 11:03Δε το λέω εγώ ο εμποράκος αλλα οι χώρες που υιοθέτησαν απο νωρίς τις καρτούλες
https://www.iefimerida.gr/oikonomia/soy ... n-asfaleia
https://www.newsbeast.gr/financial/arth ... -i-souidia
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Σου λέει, από το να το παντελονιάσει η τράπεζα σε 100 συναλλαγές, καλύτερα να το παντελονιάσω εγώ σε 4.foscilis έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 18:10Και ως γνωστον οταν παει στην τραπεζα το χρημα εξαφανιζεται.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Otto Weininger
πως θα το κάνεις αυτό;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 19:38Σου λέει, από το να το παντελονιάσει η τράπεζα σε 100 συναλλαγές, καλύτερα να το παντελονιάσω εγώ σε 4.
Let them make the first mistake. We make the last move.
αυτό λέτε.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 19:21αυτό κατάλαβες ότι λέμε;
Η τράπεζα τα μοιράζει με δανειοδότηση στη βάση της βιωσιμότητας των επενδύσεων που είναι πολύ καλύτερο από την κλήρωση.hellegennes έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 18:52Όχι, βρε, παρεξήγηση. Το μοιράζει η τράπεζα στον κόσμο με κλήρωση.
Και μετά παντελονιαζει από τόκους και πανωτόκια.foscilis έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 20:12Η τράπεζα τα μοιράζει με δανειοδότηση στη βάση της βιωσιμότητας των επενδύσεων που είναι πολύ καλύτερο από την κλήρωση.hellegennes έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 18:52Όχι, βρε, παρεξήγηση. Το μοιράζει η τράπεζα στον κόσμο με κλήρωση.
Δύο φορές κουκιά με λάδι
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Οργισμένος
λιγα ειναι τα ψωμια σας. Εκτος κι αν εκλεξετε τιποτα βαρουφακηδες ή Ζωες 2015 εντισιον...Ερμής έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 20:24Και μετά παντελονιαζει από τόκους και πανωτόκια.foscilis έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 20:12Η τράπεζα τα μοιράζει με δανειοδότηση στη βάση της βιωσιμότητας των επενδύσεων που είναι πολύ καλύτερο από την κλήρωση.hellegennes έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 18:52Όχι, βρε, παρεξήγηση. Το μοιράζει η τράπεζα στον κόσμο με κλήρωση.
Δύο φορές κουκιά με λάδι
ΑΝ και τελευταια δεν την ακουσα να επαναλαμβανει τις μαλακιες που ελεγε το 15 , οποτε δαγκωτο βαρουφακη διοτι ο καινουργιος υποικ ειναι κομπιουτερας και δεν αστειευεται. Θα σας ξεμουνιασει αν τον αφησουν.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Πρώτα να καεί και το τελευταίο τσιπάκι από το δονητή σας και μετά τα μετρητά. Πηξτε.Οργισμένος έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 20:28λιγα ειναι τα ψωμια σας. Εκτος κι αν εκλεξετε τιποτα βαρουφακηδες ή Ζωες 2015 εντισιον...
ΑΝ και τελευταια δεν την ακουσα να επαναλαμβανει τις μαλακιες που ελεγε το 15 , οποτε δαγκωτο βαρουφακη διοτι ο καινουργιος υποικ ειναι κομπιουτερας και δεν αστειευεται. Θα σας ξεμουνιασει αν τον αφησουν.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 333 Απαντήσεις
- 12607 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
13 Απρ 2025, 06:38