Είδες μωρέ...Ασέβαστος έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 12:52ηρθα κατα τις 11, θα φυγω κατα τις 2. μεχρι στιγμης, 2.00 ευρω τζιρος, απο ενα σιφωνι σπιραλ. βεβαια ο παππους μου ειπε χιλια ευχαριστω, και εβρζε ποσο μαλακες ειναι που τα κλεινουν ολα, και τι θακανε αν δεν με εβρισκε εδω, θα επλενε τα πιατα στο νιπτηρα και στη μπανιερα.Μηχανικός έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 12:36Κράτα το μαγαζί ανοιχτό με περιορισμένο ωράριο δύο-τρεις και μία ναι μία όχι τις ημέρες.Ασέβαστος έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 11:14δεν ξερω τι να κανω.
το βασικο μου καδ, δεν περιλαμβανεται στην απαγορευση, θεωρητικα μπορω να ανοιξω.
εβαλα ταμπελα, οτι εξυπηρετω μεσω του eshop και τηλεφωνικα, με παραδοση κατ οικον, αλλα η δουλεια ειναι μηδενικη.
καθομαι εδω αλλα ουσιαστικα χανω το χρονο μου, εσοδα δεν προκειται να εχω.
απο την αλλη, αν καποιος συνανθρωπος αληθινα με χρειαστει, η βοηθεια που θα του προσφερω θα ειναι σημαντικη στους δυσκολους αυτους καιρους. ενα τρυπιο σιφωνι, ενας σπασμενος σωληνας, μια χαλασμενη κλειδαρια π.χ. μπορει να του κανει τη ζωη αληθινα δυσκολη και με το να του πουλησω ενα ανταλλακτικο θα τον σωσω. το κερδος μου δεν θα καλυψει ουτε τα καυσιμα να ερθω μεχρι εδω, ποσο μαλλον το χρονο μου.
αλλα εχει και μια θαλασσα... λαδι..θελω να ζωστω τ αρματα να παω να βουτηξω
Βάλε μία ταμπέλα απέξω που να γράφει τις ώρες και τις μέρες λειτουργίας.
Εδώ στην Καλαμάτα μάλλον κλείσαμε όλοι δεν βρίσκω κανέναν να πάρω κάτι που θέλω τώρα, τα συνεργεία δουλεύουν ακόμη στην οικοδομή.
Πως να μην πας μετά αφού ξέρεις ότι μπορεί κάποιος να έχει ανάγκη;..
Ίσως όμως μπορείς να βάλεις κάποιες ώρες που εξυπηρετείς στο μαγαζί κ να έχεις κ το τηλ σου, όπως είπαν κ παραπάνω.