Cryptocurrency

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Re: Cryptocurrency

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 » 20 Μαρ 2021, 16:31

Λεγεών έγραψε:
20 Μαρ 2021, 14:47
Πάντως θέλω να ακούσω για αυτές τις ασύλληπτες δυνατότητες. Ότι δηλαδή θα πηγαίνω σε είκοσι χρόνια να πάρω ένα ζευγάρι παπούτσια ή να αγοράσω εισιτήριο για μία συναυλία και θα πληρώνω με bitcoin ή cardano, δηλαδή δύο εντελώς unregulated "νομίσματα" που θα αλλάζουν αξία κάθε ένα λεπτό, δεν μου ακούγεται ως κάτι υπέροχο.

Παρομοίως, δεν θα ήθελα ποτέ να πληρώνομαι από τον εργοδότη μου σε δισεκατομμυριοστά του bitcoin. :lol:
Τοτε δε θα ειναι unregulated, θα ειναι το νομισμα της παγκοσμιας κυβερνησης, θα το λεμε EARTH :lol: ERXOMAΣΤΕ
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough

Άβαταρ μέλους
xCandia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xCandia » 20 Μαρ 2021, 17:05

Ερμής έγραψε:
20 Μαρ 2021, 15:22
xCandia έγραψε:
20 Μαρ 2021, 15:09
Ερμής έγραψε:
20 Μαρ 2021, 10:46
Μεταφέρθηκαν και τα ADA Στο coinbase οπότε για την ώρα bye bye binance
Ποια διαφορά coinbase & binance; Έχω κάνει binance αρχίζοντας. Καλούτσικο φαίνεται αν και προσωπικά μου τη σπάνε και θεωρώ πως τα "έχει" τα fees του. Το coinbase τι διαφορετικό προσφέρει;

Με τελείως ψάρακλα ανάλυση, γνώσεις ούτε βδομάδας, έχω την αίσθηση πως μπορούν να δώσουν ωραία απόδοση μακροπρόθεσμα, τώρα που είναι χαμηλά, πέρα από το Cardano(ADA), το BTT(BitTorrent) και το ZIL(Ziliqa). Τι άποψη έχετε για αυτά τα 2; Χάνεις το δάσος μπλέκοντας με βλακείες ή αξίζει (στα φραγκοδίφραγκα που βάζω) μήπως και κάποιο στιγμή κάνουν ένα βαρβάτο "μπουμ" προς τα πάνω;
Από coinbase μεταφέρω απευθείας σε PayPal Και τραπεζικό λογαριασμό
Από binance Όχι.
Αν κάνω coinbase, μπορώ να μεταφέρω εκεί ότι έχω από το binance; (Σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις)

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 20 Μαρ 2021, 17:05

xCandia έγραψε:
20 Μαρ 2021, 17:05
Ερμής έγραψε:
xCandia έγραψε:

Ποια διαφορά coinbase & binance; Έχω κάνει binance αρχίζοντας. Καλούτσικο φαίνεται αν και προσωπικά μου τη σπάνε και θεωρώ πως τα "έχει" τα fees του. Το coinbase τι διαφορετικό προσφέρει;

Με τελείως ψάρακλα ανάλυση, γνώσεις ούτε βδομάδας, έχω την αίσθηση πως μπορούν να δώσουν ωραία απόδοση μακροπρόθεσμα, τώρα που είναι χαμηλά, πέρα από το Cardano(ADA), το BTT(BitTorrent) και το ZIL(Ziliqa). Τι άποψη έχετε για αυτά τα 2; Χάνεις το δάσος μπλέκοντας με βλακείες ή αξίζει (στα φραγκοδίφραγκα που βάζω) μήπως και κάποιο στιγμή κάνουν ένα βαρβάτο "μπουμ" προς τα πάνω;
Από binance Όχι.
Αν κάνω coinbase, μπορώ να μεταφέρω εκεί ότι έχω από το binance; (Σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις)
Δεν έχεις wallet;
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 20 Μαρ 2021, 17:08

omg kai 3 lol έγραψε:
20 Μαρ 2021, 15:35
Λεγεών έγραψε:
20 Μαρ 2021, 14:22
omg kai 3 lol έγραψε:
20 Μαρ 2021, 14:20
και τι ασυλληπτες δυνατοτητες ξεκλειδωνει αυτη η αλλαγη
Ναι, τι ακριβώς ασύλληπτες δυνατότητες ξεκλειδώνει αυτή η αλλαγή αν επιτρέπεται;

σκεψου ενα νομισμα που δεν επηρεαζεται απο πληθωρισμο, απο πολεμους, απο το αν ο πλανηταρχης σκεφτεται να κανει ντου στο Ιραν και ανεβει το πετρελαιο ή πεσει το δολαριο, ή αν ο Τσιπρας και ο Καμμενος μιας χωρας αποφασισουν καποια στιγμη να φυγουν απο το ευρω και πανε σε δραχμη ή να κουρευτουν οι καταθεσεις ή επειδη ο Χ Βαρουφακης θελει να εκδοσει νεο νομισμα σε χαρτια IOU ή να επιβαλει Capital Controls γιατι ετσι κι αλλιως καμια τραπεζα στο κοσμο δεν διαθετει πανω απο 8% σε ρευστο επι του συνολου των καταθεσεων

κι αν πιστευεις οτι αυτα συμβαινουν μονο σε τριτοκοσμικες χωρες και το δολαριο ειναι δυνατο νομισμα μαθε οτι απο το 1971 ως σημερα εχει υποτιμηθει η αξια του κατα 90% οταν ο Νιξον επαναπροσδιορισε μαζι με τους τραπεζιτες την συμφωνια του Bretton Woods κατα την οποια η Fed κοβει οσα χαρτονομισματα γουσταρει χωρις το αναλογο αντικρυσμα σε χρυσο στα αποθεματα της

η αμερικη αυτη τη στιγμη ειναι στην αρχη βαθειας κρισης οπου η κυβερνηση εχει το ιδιο προβλημα που ειχαμε/εχουμε εμεις εδω πριν 5 χρονια με την ΕΚΤ: ή κοβει πληθωριστικο χρημα για να πληρωνει τα δανεια και τα χρεη ή αυξανει τους φορους απο τα ισχνα κερδη,
προς το παρον κανει το πρωτο με τους μισθους σε πτωση και τα προιοντα σε συνεχη ανοδο τιμων μαζι με τους δασμους που εχει επιβαλλει

το bitcoin ειναι ενα νομισμα που αδιαφορει για ολα αυτα, δε χανει την αξια του απο καταστασεις που πλεον δε μπορει να ελεγξει ουτε η ισχυροτερη χωρα του πλανητη!, και μπορεις να πληρωνεσαι για την εργασια σου οντας σε οποιοδηποτε μερος του πλανητη απευθειας απο τον εργοδοτη σου χωρις καμια ενδιαμεση τραπεζα ή κυβερνηση, η μονη διαφορα ειναι οτι ακομα δεν εχεις προσβαση να αγορασεις ολα τα αγαθα και πρεπει να τα μετατρεπεις σε ευρω οπως δηλαδη καναμε στη μεταβαση της δραχμης σε ευρω και πηγαιναμε με το κομπιουτερακι στο σουπερμαρκετ για επαληθευση λες και θα μας εκλεβε ο ταμιας!

τα κρυπτονομισματα δεν ειναι απλα ενα καλυτερο μεσο αποθηκευσης πλουτου ουτε ενας νεος τρεντυ τροπος συναλλαγων, στον πυρηνα τους καταπολεμουν την συστημικη υφεση και τον πληθωρισμο που εχει δημιουργηθει απο τοτε που ξεκινησαν να τυπωνονται χαρτονομισματα και πλεον ολος ο πλανητης εχει καταληξει να χρωσταει σε αορατα funds
Και ποιος εμποδιζει τους δημιουργους του btc να το πληθωρισουν ή να δημιουργησουν btc-version2?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
xCandia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xCandia » 20 Μαρ 2021, 17:08

Beria έγραψε:
xCandia έγραψε:
Ερμής έγραψε:

Από binance Όχι.
Δεν έχεις wallet;
Δεν νομίζω. Έχω κατεβάσει το app της binance αν λέει κάτι αυτό.

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 20 Μαρ 2021, 17:15

Daje έγραψε:
20 Μαρ 2021, 17:08
omg kai 3 lol έγραψε:
20 Μαρ 2021, 15:35
Λεγεών έγραψε:
20 Μαρ 2021, 14:22

Ναι, τι ακριβώς ασύλληπτες δυνατότητες ξεκλειδώνει αυτή η αλλαγή αν επιτρέπεται;

σκεψου ενα νομισμα που δεν επηρεαζεται απο πληθωρισμο, απο πολεμους, απο το αν ο πλανηταρχης σκεφτεται να κανει ντου στο Ιραν και ανεβει το πετρελαιο ή πεσει το δολαριο, ή αν ο Τσιπρας και ο Καμμενος μιας χωρας αποφασισουν καποια στιγμη να φυγουν απο το ευρω και πανε σε δραχμη ή να κουρευτουν οι καταθεσεις ή επειδη ο Χ Βαρουφακης θελει να εκδοσει νεο νομισμα σε χαρτια IOU ή να επιβαλει Capital Controls γιατι ετσι κι αλλιως καμια τραπεζα στο κοσμο δεν διαθετει πανω απο 8% σε ρευστο επι του συνολου των καταθεσεων

κι αν πιστευεις οτι αυτα συμβαινουν μονο σε τριτοκοσμικες χωρες και το δολαριο ειναι δυνατο νομισμα μαθε οτι απο το 1971 ως σημερα εχει υποτιμηθει η αξια του κατα 90% οταν ο Νιξον επαναπροσδιορισε μαζι με τους τραπεζιτες την συμφωνια του Bretton Woods κατα την οποια η Fed κοβει οσα χαρτονομισματα γουσταρει χωρις το αναλογο αντικρυσμα σε χρυσο στα αποθεματα της

η αμερικη αυτη τη στιγμη ειναι στην αρχη βαθειας κρισης οπου η κυβερνηση εχει το ιδιο προβλημα που ειχαμε/εχουμε εμεις εδω πριν 5 χρονια με την ΕΚΤ: ή κοβει πληθωριστικο χρημα για να πληρωνει τα δανεια και τα χρεη ή αυξανει τους φορους απο τα ισχνα κερδη,
προς το παρον κανει το πρωτο με τους μισθους σε πτωση και τα προιοντα σε συνεχη ανοδο τιμων μαζι με τους δασμους που εχει επιβαλλει

το bitcoin ειναι ενα νομισμα που αδιαφορει για ολα αυτα, δε χανει την αξια του απο καταστασεις που πλεον δε μπορει να ελεγξει ουτε η ισχυροτερη χωρα του πλανητη!, και μπορεις να πληρωνεσαι για την εργασια σου οντας σε οποιοδηποτε μερος του πλανητη απευθειας απο τον εργοδοτη σου χωρις καμια ενδιαμεση τραπεζα ή κυβερνηση, η μονη διαφορα ειναι οτι ακομα δεν εχεις προσβαση να αγορασεις ολα τα αγαθα και πρεπει να τα μετατρεπεις σε ευρω οπως δηλαδη καναμε στη μεταβαση της δραχμης σε ευρω και πηγαιναμε με το κομπιουτερακι στο σουπερμαρκετ για επαληθευση λες και θα μας εκλεβε ο ταμιας!

τα κρυπτονομισματα δεν ειναι απλα ενα καλυτερο μεσο αποθηκευσης πλουτου ουτε ενας νεος τρεντυ τροπος συναλλαγων, στον πυρηνα τους καταπολεμουν την συστημικη υφεση και τον πληθωρισμο που εχει δημιουργηθει απο τοτε που ξεκινησαν να τυπωνονται χαρτονομισματα και πλεον ολος ο πλανητης εχει καταληξει να χρωσταει σε αορατα funds
Και ποιος εμποδιζει τους δημιουργους του btc να το πληθωρισουν ή να δημιουργησουν btc-version2?

δεν μπορει γιατι απο τη φυση του ειναι σχεδιασμενο να μην πληθωριζεται, καταρχην δε μπορουν να εξορυχθουν απειρα παρα μονο 21.000.000* τεμαχια ενω σε καθε νεο btc που δημιουργειται αυξανεται ο βαθμος δυσκολιας, το τελευταιο bitcoin θα εξορυχθει το 2140

γιαυτο οι κινεζοι εχουν μπει σε αγωνα δρομου να εξορυξουν οτι εχει απομεινει και αυτη τη στιγμη σκαβουν πανω απο το 50% παγκοσμιως, σε οτι εχει απομεινει με τους Ρωσους να ακολουθουν και ολα αυτα παροτι η κυβερνηση της Κινας ειναι υποτιθεται επισημως κατα του bitcoin γιατι πολυ απλα θελει να κατακτησει το πλανητη με το υπαρχον συστημα και τους ορους αλλα απο την αλλη κραταει και πισινη για ο,τι αλλο συμβει.. :wink

*Τα 50 bitcoins του 2009 έγιναν 25 το 2013 και 12,5 το 2017. Το τρέχον 2021 η επιβράβευση θα μειωθεί στο 6,25 bitcoins και με βάση το συγκεκριμένο μοντέλο, στο διάστημα 2029-2032 ο αριθμός των κρυπτονομισμάτων επιβράβευσης θα είναι 1,56 , το 2033 θα πέσει στο 0,78 και το 2081 κάθε block υπολογίζεται ότι θα δίνει 0,00019. Το θέμα είναι ότι σε μία χρονιά, που τα ηνία θα έχουν πάρει μάλλον τα τρισέγγονά μας, το 2140, κάποιο block θα δώσει το τελευταίο απειροελάχιστο κλάσμα του bitcoin και εκεί πια θα κλείσει η παραγωγή του κρυπτονομίσματος, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των 21.000.000 κομματιών που προγραμματίστηκε εξαρχής να ριχτούν στην κυκλοφορία, ώστε σε βάθος χρόνου να μην αναπτυχθούν πληθωριστικές τάσεις και χάσει την αξία του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 20 Μαρ 2021, 17:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 20 Μαρ 2021, 17:19

Δηλαδη θα εχει αξια ενα ψηφιακο πραγμα που υπαρχει 21εκατ. φορες στον πλανητη, ενω ο πληθυσμος ειναι κοντα στα 9 δις?
Και πιστευετε στα σοβαρα οτι δεν θα βρεθει τροπος να πληθωριστει αυτο το "πραμα"?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 20 Μαρ 2021, 17:25

Daje έγραψε:
20 Μαρ 2021, 17:19
Δηλαδη θα εχει αξια ενα ψηφιακο πραγμα που υπαρχει 21εκατ. φορες στον πλανητη, ενω ο πληθυσμος ειναι κοντα στα 9 δις?
Και πιστευετε στα σοβαρα οτι δεν θα βρεθει τροπος να πληθωριστει αυτο το "πραμα"?

γιατι πιστευεις οτι ζουμε και οδευουμε σε ενα μελλον οπου ο κοσμος εχει τα χαρτονομισματα στις τσεπες του;

εξαλλου υπαρχουν και οι υποδιαιρεσεις του, πχ 10k euro ειναι 0,2 millibitcoin κοκ.

Magnus3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Magnus3 » 20 Μαρ 2021, 17:26

Daje έγραψε:
20 Μαρ 2021, 17:19
Όχι το btc δεν θα πληθωριστει, είναι η δομή του τέτοια. Υπάρχουν αλλά κρυπτονομίσματα που επιδέχονται πληθωρισμού.

Magnus3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Magnus3 » 20 Μαρ 2021, 17:29

Αυτό που μου κάνει τεράστια εντύπωση πάντως ότι ακόμη δεν έχει γίνει καμία σοβαρή προσπάθεια να περιορίστει η προσβαςη στα κρύπτο. Δλδ οι τράπεζες βλέπουν με χαρά το ότι φεύγουν καθημερινά τόσο χοντρά λεφτά?

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 21 Μαρ 2021, 12:51

Είναι κάτι σα το ηλεκτρονικό εμπόριο.
Μπορείς να βάλεις δασμούς κλπ αλλά δε μπορείς να το περιορίσεις.
xCandia έγραψε:
Ερμής έγραψε:
xCandia έγραψε:

Από binance Όχι.
Όχι τα πάντα. Μόνο όσα είναι tradable Στο coinbase.
Τι εχεις Στο binance;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Magnus3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Magnus3 » 21 Μαρ 2021, 16:08

:romance-hearteyes: VETακι for the win, αθόρυβα και όμορφα φτάνει σιγά σιγά το 1$.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 21 Μαρ 2021, 16:09

Για Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο.

https://cryptonews.net/493490/?utm_sour ... ign=shared
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 21 Μαρ 2021, 16:14

Magnus3 έγραψε:
21 Μαρ 2021, 16:08
:romance-hearteyes: VETακι for the win, αθόρυβα και όμορφα φτάνει σιγά σιγά το 1$.
Ναι φαίνεται ότι θα πάει καλά και σε αυτόν τον κύκλο και στον επόμενο
Εγώ μαζί με το vechain αγόρασα με κάτι ψιλά που είχα και το συνεργαζόμενο του το vethor
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Magnus3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Magnus3 » 21 Μαρ 2021, 16:19

Το vethor που το αγόρασες ;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Οικονομία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών