Ώστε για ένα κεραμίδι πούλησες τον Κιμ και τη γενιά σου.
Κατανοώ. Δε συγχωρώ αλλά κατανοώ.
Ώστε για ένα κεραμίδι πούλησες τον Κιμ και τη γενιά σου.
Δεν χρειάζεται να δοκιμάσεις 500 ετικέτες.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:28Εδώ φτιάχνει ο ΑΒ Βασιλόπουλος, δε θα φτιάχνουν οι Κινέζοι;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:26Οι chinamen δε φτιάχνουν καμια mufa cola, πυτε;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:23Τόσο γκαντέμης είμαι;
Ήμουν καθαρός από κοκακόλα 5-6 χρόνια, έπινα μόνο 1-2 φορές το μήνα. Τον τελευταίο μήνα εθίστηκα πάλι και πίνω κάθε μέρα.
Ποιος δοκιμάζει 500 μάρκες για να καταλήξει πάλι στο συμπέρασμα ότι "κάτι λείπει" όμως;
Εγώ πίνω ζήρο και τελευταία χωρίς καφεϊνη. Η οποία περιέργως είναι και φθηνότερη.sys3x έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 17:15Δεν χρειάζεται να δοκιμάσεις 500 ετικέτες.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:28Εδώ φτιάχνει ο ΑΒ Βασιλόπουλος, δε θα φτιάχνουν οι Κινέζοι;
Ποιος δοκιμάζει 500 μάρκες για να καταλήξει πάλι στο συμπέρασμα ότι "κάτι λείπει" όμως;
Την επόμενη φορά που θα πας για ώνια πάρε μιά εξάδα εψα κόλα*, σαφώς ανώτερη γευστικά από τηνκόακόλα λόγω του νερού και της εντονότερης επίγευσης μιας αίσθησης βανίλιας που είναι κοντά στην αίσθηση του ντόκτορ πέπερς (της κόακόλα ετικέτα κι αυτό όπως πολλά πολλά άλλα) χωρίς όμως να το ξεφτιλίζει δίνοντας την αίσθηση της υπερεπεξεργασμένης τροφής.
Πολύ φίλοι λένε ότι τα αναψυκτικά και τα πιτόγυρα δεν έχουν πολλή βιταμίνη κτλ, έχουνε δίκιο αλλά αυτό λύνεται εύκολα, ακριβώς επειδή δεν είναι πλούσια σε βιταμίνη αντί για ένα πιτόγυρο με αναψυκτικό μπορείς να καταναλώσεις από δύο ή τρία τη φορά, ανάλογα με την έλλειψη.
*να συμπληρώσω εδώ ότι κάτι γκρην κόλες και μαλακίες είναι για τις ρηφόρμες, οι γνήσιοι κομθουνισταί πίνουν μόνον ορίτζιναλ κόακόλα, ούτε καν ζήρο, και επειδής είμαι 100% αντικειμενικός μόνον η φάντα η λεμονάδα είναι απολύτως πετυχημένο αναψυκτικό με στέβια, γευστικά.
Aπλά προς το παρόν η στέβια δε συνδέεται με μεταλλάξεις, σε αντίθεση με την ασπαρτάμη.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 17:23Εγώ πίνω ζήρο και τελευταία χωρίς καφεϊνη. Η οποία περιέργως είναι και φθηνότερη.sys3x έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 17:15Δεν χρειάζεται να δοκιμάσεις 500 ετικέτες.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:28
Εδώ φτιάχνει ο ΑΒ Βασιλόπουλος, δε θα φτιάχνουν οι Κινέζοι;
Την επόμενη φορά που θα πας για ώνια πάρε μιά εξάδα εψα κόλα*, σαφώς ανώτερη γευστικά από τηνκόακόλα λόγω του νερού και της εντονότερης επίγευσης μιας αίσθησης βανίλιας που είναι κοντά στην αίσθηση του ντόκτορ πέπερς (της κόακόλα ετικέτα κι αυτό όπως πολλά πολλά άλλα) χωρίς όμως να το ξεφτιλίζει δίνοντας την αίσθηση της υπερεπεξεργασμένης τροφής.
Πολύ φίλοι λένε ότι τα αναψυκτικά και τα πιτόγυρα δεν έχουν πολλή βιταμίνη κτλ, έχουνε δίκιο αλλά αυτό λύνεται εύκολα, ακριβώς επειδή δεν είναι πλούσια σε βιταμίνη αντί για ένα πιτόγυρο με αναψυκτικό μπορείς να καταναλώσεις από δύο ή τρία τη φορά, ανάλογα με την έλλειψη.
*να συμπληρώσω εδώ ότι κάτι γκρην κόλες και μαλακίες είναι για τις ρηφόρμες, οι γνήσιοι κομθουνισταί πίνουν μόνον ορίτζιναλ κόακόλα, ούτε καν ζήρο, και επειδής είμαι 100% αντικειμενικός μόνον η φάντα η λεμονάδα είναι απολύτως πετυχημένο αναψυκτικό με στέβια, γευστικά.
Τα λάιτ με στέβια δε μου αρέσουν, προτιμώ ασπαρτάμη-σουκραλόζη.
Για την ασπαρτάμη πεντακόσες έρευνες έχουν κάνει και κάθε φορά καταλήγουν ότι δεν συνδέεται με καρκινογεννήσεις (αυτό εννοείς μεταλλάξεις υποθέτω).Cecily Anne έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 17:28Aπλά προς το παρόν η στέβια δε συνδέεται με μεταλλάξεις, σε αντίθεση με την ασπαρτάμη.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 17:23Εγώ πίνω ζήρο και τελευταία χωρίς καφεϊνη. Η οποία περιέργως είναι και φθηνότερη.sys3x έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 17:15
Δεν χρειάζεται να δοκιμάσεις 500 ετικέτες.
Σπασίκλες.Yochanan έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 13:23
αμα ειναι πρασινα ή μωβ τα ντουμπλάρεις με χοραντρικ κιουμπ
Δεν ισχύει αυτό που λες. Για την ασπαρτάμη η μέχρι τώρα έρευνα στην τοξικολογία λέει ότι είναι καρκινογόνος σε αυξημένη ποσότητα και είναι ξεκάθαρα μεταλλαξιογόνος παράγοντας που σε μικρές δόσεις δεν προκαλεί μετάλλαξη, οπότε μπορεί να μπαίνει σε τρόφιμα*Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 17:30Για την ασπαρτάμη πεντακόσες έρευνες έχουν κάνει και κάθε φορά καταλήγουν ότι δεν συνδέεται με καρκινογεννήσεις (αυτό εννοείς μεταλλάξεις υποθέτω).Cecily Anne έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 17:28Aπλά προς το παρόν η στέβια δε συνδέεται με μεταλλάξεις, σε αντίθεση με την ασπαρτάμη.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 17:23
Εγώ πίνω ζήρο και τελευταία χωρίς καφεϊνη. Η οποία περιέργως είναι και φθηνότερη.
Για τη στέβια έχουν γίνει λιγότερες.
Ο Κιμ Τζονγκ Ουν είναι μιλλένιαλ, είναι και δικός σουDwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 16:59Ώστε για ένα κεραμίδι πούλησες τον Κιμ και τη γενιά σου.
Κατανοώ. Δε συγχωρώ αλλά κατανοώ.
Ε σε αυξημένη ποσότητα και το νερό 100% θανατηφόρο είναι.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 17:37Δεν ισχύει αυτό που λες. Για την ασπαρτάμη η μέχρι τώρα έρευνα στην τοξικολογία λέει ότι είναι καρκινογόνος σε αυξημένη ποσότητα και είναι ξεκάθαρα μεταλλαξιογόνος παράγοντας που σε μικρές δόσεις δεν προκαλεί μετάλλαξη, οπότε μπορεί να μπαίνει σε τρόφιμα*Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 17:30Για την ασπαρτάμη πεντακόσες έρευνες έχουν κάνει και κάθε φορά καταλήγουν ότι δεν συνδέεται με καρκινογεννήσεις (αυτό εννοείς μεταλλάξεις υποθέτω).Cecily Anne έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 17:28
Aπλά προς το παρόν η στέβια δε συνδέεται με μεταλλάξεις, σε αντίθεση με την ασπαρτάμη.
*και βάζω τον αστερίσκο που βάζουν και σου λένε ότι εξαρτάται από τί ποσότητα έχεις φάει στη ζωή σου, σε συνδυασμό με τί άλλες ποσότητες και σε σχέση με το DNA σου, δηλαδή, αν εσένα κληρονομικά το P53 σου είναι γτπ, σε σχέση με μένα, μπορεί να το βρεις και από ασπαρτάμη.
Belisarius έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 16:55Θέλει να τη συνηθίσεις λίγο. Ήμουν φανατικός coca-colaκιας αλλά πλέον μου φαίνεται σα να πίνω πλαστικό ή φάρμακο σε σχέση με τη green.Gewponos90 έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 13:45Αυτό το πράγμα δεν πίνεται. 1000 φορές η αμερικανοφερτη, καρκινογόνα coca cola
Kι εγώ πίνω κόκα κόλα ζίρο, δεν σου είπα μην πιεις, σου είπα ότι ανήκει στις κατηγορίες που μελετάμε στην τοξικολογία ως μεταλλαξιογόνο παράγοντα για την διαφορά στην τοξικότητα ανάλογα τη δόση, σε μικρή δόση δεν έχει, σε μεγάλη εμπίπτει. Το παράδειγμα με το νερό είναι αστείο, διότι για να μελετήσεις τοξικότητα γενικά σε ουσίες, μελετάς dose-effect curves, ενώ στις καρκινογόνες ενώσεις δεν μπορείς να συμπεριλάβεις τις κλασσικές S curves, διότι 1. έχουμε άλλη ανταπόκριση από είδος σε είδος, οπότε τα in vivo σε animals δεν συμπίπτουν στον άνθρωπο, όπως επίσης δεν μπορείς να συμπεριλάβεις μέσο όρο σύγκρισης δόσεων με άλλες τοξικές ενώσεις, διότι πρέπει να συμπεριλάβεις και άλλους παράγοντες (περιβάλλον, κληρονομικότητα κλπ.), πράγμα που δεν κάνεις με απλές χημικές ενώσεις, μη καρκινογόνες.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 17:40Ε σε αυξημένη ποσότητα και το νερό 100% θανατηφόρο είναι.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 17:37Δεν ισχύει αυτό που λες. Για την ασπαρτάμη η μέχρι τώρα έρευνα στην τοξικολογία λέει ότι είναι καρκινογόνος σε αυξημένη ποσότητα και είναι ξεκάθαρα μεταλλαξιογόνος παράγοντας που σε μικρές δόσεις δεν προκαλεί μετάλλαξη, οπότε μπορεί να μπαίνει σε τρόφιμα*Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 17:30
Για την ασπαρτάμη πεντακόσες έρευνες έχουν κάνει και κάθε φορά καταλήγουν ότι δεν συνδέεται με καρκινογεννήσεις (αυτό εννοείς μεταλλάξεις υποθέτω).
*και βάζω τον αστερίσκο που βάζουν και σου λένε ότι εξαρτάται από τί ποσότητα έχεις φάει στη ζωή σου, σε συνδυασμό με τί άλλες ποσότητες και σε σχέση με το DNA σου, δηλαδή, αν εσένα κληρονομικά το P53 σου είναι γτπ, σε σχέση με μένα, μπορεί να το βρεις και από ασπαρτάμη.
Αυτό το όριο νομίζω είναι ίσο με 40 κουτάκια τη μέρα (εξαρτάται από το βάρος σου βέβαια). Δηλαδή οκ, δεν είναι ότι πίνω 39 τη μέρα, 1 πίνω, τι στο καλό.
Στα (γουάναμπη) κομθούνθια από πάνω πέστα αυτά φίλε. Εγώ παραπάνω από 100% αντικειμενικός δεν μπορώ να γίνω.
Τι θα πει «πρέπει»; Αν θέλει ο κόσμος Coca Cola είναι δικαίωμά του να την επιλέξει.
Eπίσης, αν θέλω πχ να πιω κόκα κόλα, θα πιω κόκα κόλα και όχι μούφα κόλα με άθλια γεύση, με την ίδια λογική που, αν θελήσω προσούτο Πάρμας και έχω πρόσβαση, δε θα πάρω το Προσούτο του Υφαντή που είναι μια παπαριά και μισή ή αν θελήσω μπαμπαλού δε θα πάρω τριντέντ.hellegennes έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 19:40Τι θα πει «πρέπει»; Αν θέλει ο κόσμος Coca Cola είναι δικαίωμά του να την επιλέξει.