Μπορείς να μου φέρεις 1, ένα, 1 παράδειγμα; Εγώ έφερα 4.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 00:14Δεν ισχύει. Όλες οι φέτες των νησιών είναι λευκό τυρί. Ψάξε πχ της Κρήτης.hellegennes έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 00:10Για να τελειώνουμε: απολύτως κανείς δεν ονομάζει ΛΕΥΚΟ ΤΥΡΙ κάτι που δεν είναι από αγελαδινό γάλα. Εκτός από τις αναζητήσεις των ΣΜ, που είναι έτσι καθαρά για λόγους κατηγοριοποίησης. Κανένα απ' αυτά δεν γράφει στην συσκευασία ΛΕΥΚΟ ΤΥΡΙ, εκτός από αυτά που είναι από αγελαδινό γάλα, όπως έδειξα.
Πώς την παλεύετε στο σούπερ μάρκετ μάγκες?
- hellegennes
Re: Πώς την παλεύετε στο σούπερ μάρκετ μάγκες?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
https://tragreecetional.gr/product/410/ ... oybarakis-
αλλα δεν ειναι στην ροδόπη αυτό, δεν εχει σχέση με την ερώτηση που εκανε ο αλιξμαρ.
- Cecily Anne
Γκούγκλαρε όλα τα λευκά τυριά των νησιών. Σου είπα εγώ πχ που παίρνω Κρήτης γράφουν όλα λευκό τυρί Κρήτης. Τα αγοράζω και στο λέω. Και το δικό μας λευκό τυρί λεγεται, απλά δεν μ'αρέσει και δεν το αναφέρω καν.hellegennes έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 00:15Μπορείς να μου φέρεις 1, ένα, 1 παράδειγμα; Εγώ έφερα 4.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 00:14Δεν ισχύει. Όλες οι φέτες των νησιών είναι λευκό τυρί. Ψάξε πχ της Κρήτης.hellegennes έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 00:10Για να τελειώνουμε: απολύτως κανείς δεν ονομάζει ΛΕΥΚΟ ΤΥΡΙ κάτι που δεν είναι από αγελαδινό γάλα. Εκτός από τις αναζητήσεις των ΣΜ, που είναι έτσι καθαρά για λόγους κατηγοριοποίησης. Κανένα απ' αυτά δεν γράφει στην συσκευασία ΛΕΥΚΟ ΤΥΡΙ, εκτός από αυτά που είναι από αγελαδινό γάλα, όπως έδειξα.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί το πρόβλημα είναι στη νησιώτικη Ελλάδα ε; ΓΙΑΤΙ Η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΦΕΤΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 07 Φεβ 2023, 00:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
μπορει να ειναι τυπου φετα αλλα υπαρχει λογος που η φετα ειναι ΠΟΠ ... εκτος αν θελεις να γεμισει η υφηλιος φετα Τουρκιας , Αλβανιας κτλ ...Cecily Anne έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 00:17Γκούγκλαρε όλα τα λευκά τυριά των νησιών. Σου είπα εγώ πχ που παίρνω Κρήτης γράφουν όλα λευκό τυρί Κρήτης. Τα αγοράζω και στο λέω. Και το δικό μας λευκό τυρί λεγεται, απλά δεν μ'αρέσει και δεν το αναφέρω καν.hellegennes έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 00:15Μπορείς να μου φέρεις 1, ένα, 1 παράδειγμα; Εγώ έφερα 4.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 00:14
Δεν ισχύει. Όλες οι φέτες των νησιών είναι λευκό τυρί. Ψάξε πχ της Κρήτης.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Cecily Anne
Όχι, δεν έχει δικαίωμα η νησιώτικη Ελλάδα να τα βαφτίσει φέτα, εκτός από δύο νησιά.nostromos έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 00:22μπορει να ειναι τυπου φετα αλλα υπαρχει λογος που η φετα ειναι ΠΟΠ ... εκτος αν θελεις να γεμισει η υφηλιος φετα Τουρκιας , Αλβανιας κτλ ...Cecily Anne έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 00:17Γκούγκλαρε όλα τα λευκά τυριά των νησιών. Σου είπα εγώ πχ που παίρνω Κρήτης γράφουν όλα λευκό τυρί Κρήτης. Τα αγοράζω και στο λέω. Και το δικό μας λευκό τυρί λεγεται, απλά δεν μ'αρέσει και δεν το αναφέρω καν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
η ροδόπη δηλαδη μπορεί ε; Πάλι δεν διαβαζες που απαντουσες δηλαδη ε;

- Cecily Anne
Η ΡΟΔΟΠΗ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΥΡΙΟΥ.
οπως δεν εχει η ηπειρωτικη Ελλαδα να βαφτισει νησιωτικα προιοντα ΠΟΠ ... αυτο γινεται για να προστατευτει το προιον και ο παραγωγος ... για να μην τα πολυλογουμε θα μας ειχανε πλημμυρισει την αγορα αλλοι πιο δυνατοι παραγωγοι απο το εξωτερικοCecily Anne έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 00:23Όχι, δεν έχει δικαίωμα η νησιώτικη Ελλάδα να τα βαφτίσει φέτα, εκτός από δύο νησιά.nostromos έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 00:22μπορει να ειναι τυπου φετα αλλα υπαρχει λογος που η φετα ειναι ΠΟΠ ... εκτος αν θελεις να γεμισει η υφηλιος φετα Τουρκιας , Αλβανιας κτλ ...Cecily Anne έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 00:17
Γκούγκλαρε όλα τα λευκά τυριά των νησιών. Σου είπα εγώ πχ που παίρνω Κρήτης γράφουν όλα λευκό τυρί Κρήτης. Τα αγοράζω και στο λέω. Και το δικό μας λευκό τυρί λεγεται, απλά δεν μ'αρέσει και δεν το αναφέρω καν.
- Cecily Anne
Ποιά νησιώτικα προίόντα που παράγετε ίδια στην ηπειρωτική Ελλάδα δεν έχουν ΠΟΠ; Δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό.nostromos έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 00:26οπως δεν εχει η ηπειρωτικη Ελλαδα να βαφτισει νησιωτικα προιοντα ΠΟΠ ... αυτο γινεται για να προστατευτει το προιον και ο παραγωγος ... για να μην τα πολυλογουμε θα μας ειχανε πλημμυρισει την αγορα αλλοι πιο δυνατοι παραγωγοι απο το εξωτερικοCecily Anne έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 00:23Όχι, δεν έχει δικαίωμα η νησιώτικη Ελλάδα να τα βαφτίσει φέτα, εκτός από δύο νησιά.
δεν θα κατσω να παιζω την κολοκυθια γιατι οι νησιωτες νιωθουνε αδικημενοι ... σου ξαναγραφω οτι το ΠΟΠ προστατευει τον παραγωγο ... μπορουμε ως χωρα να το αποποιηθουμε ...Cecily Anne έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 00:27Ποιά νησιώτικα προίόντα που παράγετε ίδια στην ηπειρωτική Ελλάδα δεν έχουν ΠΟΠ; Δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό.nostromos έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 00:26οπως δεν εχει η ηπειρωτικη Ελλαδα να βαφτισει νησιωτικα προιοντα ΠΟΠ ... αυτο γινεται για να προστατευτει το προιον και ο παραγωγος ... για να μην τα πολυλογουμε θα μας ειχανε πλημμυρισει την αγορα αλλοι πιο δυνατοι παραγωγοι απο το εξωτερικοCecily Anne έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 00:23
Όχι, δεν έχει δικαίωμα η νησιώτικη Ελλάδα να τα βαφτίσει φέτα, εκτός από δύο νησιά.
- Cecily Anne
Δεν σου ζήτησα να μου παίξεις την κολοκυθιά, απλά σε ρωτάω να μου δώσεις ένα παράδειγμα του επιχειρήματός σου, για να καταλάβω τί εννοείς, διότι όσα προϊόντα έχω στο μυαλό μου, παράγονται σε όλη την Ελλάδα.nostromos έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 00:31δεν θα κατσω να παιζω την κολοκυθια γιατι οι νησιωτες νιωθουνε αδικημενοι ... σου ξαναγραφω οτι το ΠΟΠ προστατευει τον παραγωγο ... μπορουμε ως χωρα να το αποποιηθουμε ...Cecily Anne έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 00:27Ποιά νησιώτικα προίόντα που παράγετε ίδια στην ηπειρωτική Ελλάδα δεν έχουν ΠΟΠ; Δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό.

- hellegennes
Fair enough. Προφανώς δεν κυκλοφορούν ευρέως στο εμπόριο. Εμπίπτουν μάλλον στην κατηγορία που ανέφερα πιο πίσω:enaon έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 00:17https://tragreecetional.gr/product/410/ ... oybarakis-
αλλα δεν ειναι στην ροδόπη αυτό, δεν εχει σχέση με την ερώτηση που εκανε ο αλιξμαρ.
Λευκό τυρί ονομάζουν οι παραγωγοί μόνο το αγελαδινό, εκτός αν είναι ηλίθιοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
έλεος......hellegennes έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 00:35Fair enough. Προφανώς δεν κυκλοφορούν ευρέως στο εμπόριο. Εμπίπτουν μάλλον στην κατηγορία που ανέφερα πιο πίσω:enaon έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 00:17https://tragreecetional.gr/product/410/ ... oybarakis-
αλλα δεν ειναι στην ροδόπη αυτό, δεν εχει σχέση με την ερώτηση που εκανε ο αλιξμαρ.Λευκό τυρί ονομάζουν οι παραγωγοί μόνο το αγελαδινό, εκτός αν είναι ηλίθιοι.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
- Dwarven Blacksmith
Τα φυστίκια Αιγίνης δεν είναι νησιωτικό ΠΟΠ; Και στην ηπειρωτική παράγονται "κελυφωτα".

- hellegennes
Μιας και είμαστε στα τυριά, το Καλαθάκι Λήμνου είναι ΠΟΠ.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 00:27Ποιά νησιώτικα προίόντα που παράγετε ίδια στην ηπειρωτική Ελλάδα δεν έχουν ΠΟΠ; Δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
05 Μαρ 2024, 14:58
-
-
Νέα δημοσίευση καλαθάκι στο Σούπερ Μάρκετ προτείνει ο Πορτοσάλτε
από vag_el » 15 Ιαν 2024, 17:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 862 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
16 Ιαν 2024, 12:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σάλος με τα σούπερ μάρκετ που ζητούν αύξηση στις υπερωρίες..
από Parrot » 27 Φεβ 2024, 19:31 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 355 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
28 Φεβ 2024, 11:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κίνημα μπουκοταζ στα σούπερ μάρκετ κατα της ακρίβειας σαρώνει τα βαλκανια
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 06 Φεβ 2025, 18:45 » σε Διεθνής πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 162 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
06 Φεβ 2025, 20:02
-