Κραχ στα ακίνητα!
Re: Κραχ στα ακίνητα!
Τώρα που μιλάει το συμφέρον την πλευρίζουμε την χριστιανή την ορθόδοξη με τον κότσο και τη φούστα , εεεεεεεεεεεεεεεεεε???????????????????
Δάσκαλε που δίδασκες...
Δάσκαλε που δίδασκες...
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ έλεγε και να κάνουμε ότι μας ευχαριστεί ακόμα και αντιθετα από τις διδαχές αν αυτό νοιωθουμε ότι μας ''χρειάζεται '' - οπως η ενασχόληση με την πολιτική και τα κόλπα της στην οποία ηταν αρνητικός. 

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Βλακείες, σας έλεγε να μην κάνετε, ο Δάσκαλος?!
ε? ποιά τάπα? ποιά νευράκια?
α, δεν το 'πιασες, οκ
α, δεν το 'πιασες, οκ

Ανέβασα στο άλλο νήμα για τα εναλλακτικά σπίτια - τι ισχύει και υπό ποιές προυποθέσεις.
Ο Πιμί μας παραμυθιάζει κ τρολλάρει - αν και τα γνωρίζει καλά - λέγοντας για μερικές εκατοντάδες χρόνια

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μια μπετονένια εκκλησία που έφτιαξα, θα υπάρχει και μετά από 500 χρόνια.
Θα έχει ξεπεράσει και σεισμούς των 7 Ρίχτερ.
Η Αγιά Σοφιά που είναι από πέτρα και λάσπη, πόσα χρόνια αντέχει Άγη;
Αλλα λογια να κρυβόμαστε
Ασε την Αγιασοφια και τις πέτρες - οι κατοικίες απο μπετότουβλα είναι για 50 χρόνια με σωστή συντήρηση και χρήμα και αφού όλα έχουν γίνει σωστα- οπως λένε ΟΛΟΙ οι επίσημοι φορείς και μηχανικοί.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Η γκρσονιερίτσα είναι ένα μεγάλο δωμάτιο με ένα μπάνιο και μία εντοιχισμένη ντουλάπα.
Σε μια γωνιά έχει πλήρη κουζίνα.
Από έπιπλα θα βάλω ένα διπλό κρεβάτι με κομοδίνα, ένα τραπέζι με τρεις καρέκλες και ... ή έναν διθέσιο καναπέ ή ένα γραφείο.
Εδώ έχω δίλημμα, εγώ θα ήθελα το γραφείο αλλά οι περισσότεροι ενοικιαστές μήπως θέλουν τον καναπέ για να απλώνονται και να πίνουν τον φραπέ τους;
Και τα δύο δεν χωράνε.
Πόσα τετραγωνικά είναι η γκαρσονιέρα?
Δώσε κάπως ένα σχεδιάκι του χώρου (πού είναι τα ανοίγματα, πού έβαλες την κουζίνα)
εντιτ: άμα τρολάρεις, άει παράτα με, δεν έχω κέφια σημερα
Δώσε κάπως ένα σχεδιάκι του χώρου (πού είναι τα ανοίγματα, πού έβαλες την κουζίνα)
εντιτ: άμα τρολάρεις, άει παράτα με, δεν έχω κέφια σημερα
Βρε δεν ρωτάω που θα βάλω την κουζίνα, η διαρρύθμιση είναι η δουλειά μου.
Ρωτάω η γκαρσονιέρα να έχει μέσα ένα γραφείο με καρέκλα γραφείου και δύο ράφια για βιβλία
ή έναν διθέσιο καναπέ με τραπεζάκι.
Όλα δεν χωράνε εκτός άμα έβαζα μονό κρεβάτι.
Να απευθύνομε σε άτομο που θέλει γραφείο για να διαβάζει και να έχει τον υπολογιστή του
ή σε κάποιον που θέλει να πίνει τον καφέ του στο καναπέ αγκαλίτσα με καμιά γκόμενα;
Ρωτάω η γκαρσονιέρα να έχει μέσα ένα γραφείο με καρέκλα γραφείου και δύο ράφια για βιβλία
Να απευθύνομε σε άτομο που θέλει γραφείο για να διαβάζει και να έχει τον υπολογιστή του
ή σε κάποιον που θέλει να πίνει τον καφέ του στο καναπέ αγκαλίτσα με καμιά γκόμενα;
Eγώ ρωτώ μπας και βρούμε λύση να τα στριμώξουμε όλα αλλά αφού είσαι μπουμπουνοκέφαλος και δεν θες:
Βάλε καναπέ με τραπεζάκι για λαπτοπ
Βάλε καναπέ με τραπεζάκι για λαπτοπ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πρώτα βρες αξιόπιστο ενοικιαστή και μετά τον ρωτάς τί προτιμάειΜηχανικός έγραψε: ↑27 Ιουν 2018, 19:39Βρε δεν ρωτάω που θα βάλω την κουζίνα, η διαρρύθμιση είναι η δουλειά μου.

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Σ' αυτήν την περίπτωση, πρέπει να υπολογίσεις ότι οι ενοικιαστές είναι πιο πιθανό να έχουν λαπτοπ παρά υπολογιστή γραφείου.
Σε κάθε περίπτωση, εγώ θα πρότεινα να βάλεις σε μια γωνία (αν χωράει) βάση κρεβατιού χωρίς πλάτη και στρώμα γύρω στο 1.30 με χοντρές μαξιλάρες και ένα χαμηλό τραπέζι μπροστά. Θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα τόσο για άραγμα όσο και για ύπνο.
Και ένα τραπέζι με δύο καρέκλες, το οποίο αν θέλει θα το χρησιμοποιεί για φαγητό ή για γραφείο.
Αν το τραπέζι είναι στενό ή έστω σπαστό θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διαχωριστικό χώρου με μια χαμηλή βιβλιοθήκη.
Αν είχα κάτοψη, θα σου έλεγα πιο αναλυτικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 853 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
06 Σεπ 2023, 18:28
-
- 0 Απαντήσεις
- 410 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
31 Ιούλ 2024, 19:09
-
-
Νέα δημοσίευση 2025 : Υποχρεωτική ασφάλιση σε Ι.Χ. (και ακίνητα; ) από φυσικές καταστροφές
από georgebi » 31 Οκτ 2024, 15:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 331 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
31 Οκτ 2024, 15:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τούρκοι αγοράζουν μαζικά ακίνητα στην Θράκη και τα νησιά του Β. Αιγαίου
από Vardos » 30 Μαρ 2025, 08:46 » σε Εθνικά Θέματα - 33 Απαντήσεις
- 663 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
31 Μαρ 2025, 13:38
-