ΩΡΙΜΕΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΩΝ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΩΡΙΜΕΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΩΝ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Re: ΩΡΙΜΕΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΩΝ
καμια δικαιολογία για μη εξοδο από ΕΕ
χρήμα για διαχείριση της επόμενης μέρας
σοκ και δέος, μπας και αλλάξουμε μυαλά
χρήμα για διαχείριση της επόμενης μέρας
σοκ και δέος, μπας και αλλάξουμε μυαλά
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Re: ΩΡΙΜΕΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΩΝ
Μιλάμε για πολλά λεφτά. Τόσα που ο Λάμπρου και ο Καρανίξ δεν θα χρειαστεί να δουλέψουν ποτέ ξανά στη ζωή τους.
Τα υπόλοιπα ας επενδυθούν σε συγχωροχάρτια για την αναστύλωση της Notrrr Damn. Νομίζω αυτό θα επιθυμούσε και ο σύντροφος Φραγκίσκος της ΤΟ Βατικανού.
Και όλα αυτά ξέχωρα με τις γερμανικές απομιζιώσεις των πάμπερς, που ελπίζω να συνεχίσουν κανονικά.
Οι καπιταλιστές θα μας πουλήσουν τη σκηνή που θα κάνουμε κάμπινγκ.
Τα υπόλοιπα ας επενδυθούν σε συγχωροχάρτια για την αναστύλωση της Notrrr Damn. Νομίζω αυτό θα επιθυμούσε και ο σύντροφος Φραγκίσκος της ΤΟ Βατικανού.
Και όλα αυτά ξέχωρα με τις γερμανικές απομιζιώσεις των πάμπερς, που ελπίζω να συνεχίσουν κανονικά.
Οι καπιταλιστές θα μας πουλήσουν τη σκηνή που θα κάνουμε κάμπινγκ.

- Μαυροβασίλης
991.2 gt3 (touring pack)
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Μισθος βουλευτη σε ολους τους ΔΥ μεχρι να τελειωσουν τα λεφτα.
Αμεσως μετα, διεκδικηση πολεμικων αποζημιωσεων απο Ιταλουςx2, (Β ΠΠ + Αρχαια Ρωμη), Τουρκους και Περσες.
Αμεσως μετα, διεκδικηση πολεμικων αποζημιωσεων απο Ιταλουςx2, (Β ΠΠ + Αρχαια Ρωμη), Τουρκους και Περσες.
- Μαυροβασίλης
να διοχετευθεί ο πακτωλός σε βισιζ και ινκιουμπεητορς ώστε να ξεδιπλωθεί το ταλέντο της ελ καινοτομίας (προφυλακτικά μαστίχα Χίου, φλυτζάνι αππ με ΑΙ, κτλ)- υποθέτω κάτι παρόμοιο σκεφτόταν ο Κυριάκος (πρώην βισι της Εθνικής) όταν υπερψήφισε
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Η μόνη λύση ps4 στον κουφοντινα
.
.

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Πρέπει να βγει μία ενότητα που να ονομάζεται ''Χαβαλές'' για νήματα σαν αυτό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ακης Σκέρτσος: Η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων ανήκει στο παρελθόν
από Μαδουραίος » 12 Μάιος 2023, 11:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 293 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αγχίαλος
12 Μάιος 2023, 14:59
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 105 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
11 Μαρ 2025, 18:33
-
-
Νέα δημοσίευση Προτάσεις για social media
από Saturn » 09 Μαρ 2024, 19:48 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 18 Απαντήσεις
- 644 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Andromachi
11 Μαρ 2024, 09:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ακούω προτάσεις για δώρο
από Libre arbitre » 22 Φεβ 2024, 15:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 43 Απαντήσεις
- 1099 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
24 Φεβ 2024, 13:05
-