Άχρηστες ιδιωτικές ταχυδρομικες εταιρίες

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Άχρηστες ιδιωτικές ταχυδρομικες εταιρίες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 08 Οκτ 2019, 21:54

Πόσο μα πόσο άχρηστες, ανίκανες και δυσλειτουργικες είναι κάποιες ιδιωτικές ταχυδρομικες εταιρίες και κουριερ κτλ;
Εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες, με τακτικοτατη συναλλαγή, δεν είχα σχεδόν κανένα πρόβλημα με τα ΕΛΤΑ και είμαι απόλυτα ικανοποιημενος. Παίζει να είναι και η καλύτερη ταχυδρομική υπηρεσία παγκοσμίως.
Τα τελευταία χρόνια όμως λόγω του ότι στα συστημένα και δέματα η Royal Mail έρχεται μέσω κάτι Gls και ACS αναγκαστικά συναλλασομαι και με αυτές. Πιο άχρηστη και ανίκανη ταχυδρομική εταιρεία από acs δεν έχω ματαδει συν στο ότι σε φλομωνουν με ένα μάτσο ψέματα δικαιολογίες οι μαλακισμενες τηλεφωνητριες τους και οι αχρηστοι μπαγλαμαδες κουριερ τους. :011:
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
under

Re: Άχρηστες ιδιωτικές ταχυδρομικες εταιρίες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 08 Οκτ 2019, 21:59

Τα ΕΛΤΑ ειναι ακομα χειροτεροι αληταραδες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος » 08 Οκτ 2019, 22:04

Sid Vicious έγραψε:
08 Οκτ 2019, 21:54
Πόσο μα πόσο άχρηστες, ανίκανες και δυσλειτουργικες είναι κάποιες ιδιωτικές ταχυδρομικες εταιρίες και κουριερ κτλ;
Εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες, με τακτικοτατη συναλλαγή, δεν είχα σχεδόν κανένα πρόβλημα με τα ΕΛΤΑ και είμαι απόλυτα ικανοποιημενος. Παίζει να είναι και η καλύτερη ταχυδρομική υπηρεσία παγκοσμίως.
Τα τελευταία χρόνια όμως λόγω του ότι στα συστημένα και δέματα η Royal Mail έρχεται μέσω κάτι Gls και ACS αναγκαστικά συναλλασομαι και με αυτές. Πιο άχρηστη και ανίκανη ταχυδρομική εταιρεία από acs δεν έχω ματαδει συν στο ότι σε φλομωνουν με ένα μάτσο ψέματα δικαιολογίες οι μαλακισμενες τηλεφωνητριες τους και οι αχρηστοι μπαγλαμαδες κουριερ τους. :011:
Γενική ταχυδρομική στην παπαφη.😏
Πολύ εξυπηρετικά παιδιά και βγάζεις πολύ ευκολα συννενοηση.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 08 Οκτ 2019, 22:18

under έγραψε:
08 Οκτ 2019, 21:59
:alright:

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 08 Οκτ 2019, 22:19

Oχι απλα οι πιο πολλες ιδιωτικες ειναι αχρηστες αλλα πληρωνουν και μισθους πεινας....οταν πληρωνουν.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 08 Οκτ 2019, 22:21

Sid Vicious έγραψε:
Μη βγάζεις εύκολα συμπέρασμα.
Όλα εξαρτώνται από το κατά τόπους γραφείο της κούριερ.
Η ίδια κούριερ σε άλλο νομό δουλεύει άψογα και σε άλλο παπαρίζεται.
Η ACS στην Καλαμάτα δουλεύει καλά.
Η Γενική Ταχυδρομική τώρα είναι μέτρια. Πριν μερικά χρόνια όχι μόνο δεν σου έφερνε το δέμα, αλλά ούτε σε έπαιρνε τηλέφωνο. Έπρεπε να πάω εγώ να ρωτήσω αν ήρθε το δέμα. Αν δεν ενδιαφερόσουν, δεν το γύρναγαν πίσω, το ενθυλάκωναν (δέματα εξωτερικού).

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 08 Οκτ 2019, 22:30

.
Από το '13 και δώθε έχω κάνει αναρίθμητες αγορές με αντικαταβολή.
Ποτέ δεν είχα καθυστερήσεις με ΕΛΤΑ ACS Γενική ταχυδρομική κλπ.
Μήπως αλλού είναι η ευθύνη (του αποστολέα πχ;)
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 08 Οκτ 2019, 22:30

under έγραψε:
08 Οκτ 2019, 21:59
Πλάκα κάνεις τώρα;
Με τα ΕΛΤΑ ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα, με την ACS όλοι οι λογαριασμοί που έχει αναλάβει πάνε σε λάθος γραμματοκιβώτια και ψαχνόμαστε όλοι στην γειτονιά.
Μόνο αντικαταβολή με αυτή την εταιρία και πάλι παίζει να υποχρεωθείς να πας να το πάρεις μόνος σου από τα γραφεία τους αν επείγεσαι.
the end

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 08 Οκτ 2019, 22:33

Μηχανικός έγραψε:
08 Οκτ 2019, 22:21
Μη βγάζεις εύκολα συμπέρασμα.
Όλα εξαρτώνται από το κατά τόπους γραφείο της κούριερ.
Συμφωνώ. Μερικές φορές μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα το γραφείο ή και ο τελικός διανομέας.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 08 Οκτ 2019, 22:40

Ο μηχανικός θα έχει τα γραφεία τους αν όχι απέναντι από το δικό του, στο επόμενο στενό.
the end

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 08 Οκτ 2019, 23:24

Είναι καθαρά θέμα πως είναι το γραφείο της περιοχής. Επειδή έχω συνεργαστεί με πολλές κουριερ σαν πελάτης, μερικοί που ήταν για ξύλο στη μια περιοχή (πέρναγαν όποτε ήθελαν, άφηναν μόνο ειδοποίηση και έπρεπε να πας εσύ κλπ) και καταπληκτικοί αλλού.

Η καλύτερη λύση για αυτό είναι παράπονο στο κατάστημα για να το ανεβάσουν αυτοί στα κεντρικά της εταιρείας. Αν υπάρχουν συχνά παράπονα το κεντρικό θα τους συμμορφώσει κατάλληλα.

Και τα ΕΛΤΑ έχουν βελτιωθεί πολύ σε σχέση με παλιά, καμία σχέση με πριν το 2010.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 08 Οκτ 2019, 23:28

ΕλΤΑ.
Τραγικοι.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 08 Οκτ 2019, 23:30

Sid Vicious έγραψε:
Εμείς είχαμε επαγγελματικό λογαριασμό ACS στη δουλειά και είχαμε αρκετά προβληματάκια, κυρίως καθυστερήσεις όχι μόνο στις αποστολές αλλά και στην αναμονή για τον κουριερ, τον περιμέναμε όλο το πρωί και ερχόταν όταν σχολάγαμε τελευταία στιγμή και μας εκνεύριζε.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 08 Οκτ 2019, 23:32

Awesomatic έγραψε:
08 Οκτ 2019, 23:24
Είναι καθαρά θέμα πως είναι το γραφείο της περιοχής. Επειδή έχω συνεργαστεί με πολλές κουριερ σαν πελάτης, μερικοί που ήταν για ξύλο στη μια περιοχή (πέρναγαν όποτε ήθελαν, άφηναν μόνο ειδοποίηση και έπρεπε να πας εσύ κλπ) και καταπληκτικοί αλλού.

Η καλύτερη λύση για αυτό είναι παράπονο στο κατάστημα για να το ανεβάσουν αυτοί στα κεντρικά της εταιρείας. Αν υπάρχουν συχνά παράπονα το κεντρικό θα τους συμμορφώσει κατάλληλα.

Και τα ΕΛΤΑ έχουν βελτιωθεί πολύ σε σχέση με παλιά, καμία σχέση με πριν το 2010.
Σωστό! Έτσι είναι, πάει με το τοπικό γραφείο, τι τύπους έχει προσλάβει κλπ.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 08 Οκτ 2019, 23:35

Με την acs συνεργάζομαι πάνω από 15 χρόνια. Σε άλλες περιοχές λειτουργεί άψογα σε κάποιες είναι για κλωτσιές. Παίζει ρόλο αυτός που έχει το εκει κατάστημα γιατί είναι franchise. Για παράδειγμα της Μεταμόρφωσης είναι τέλεια, της Νέας Σμύρνης για κλωτσιές.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών