Στοιχεια AIRBNB
Στοιχεια AIRBNB
Τι στοιχεια σας ζηταει η εφορια για να δηλωσετε το εισοδημα απο την Airbnb?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Re: Στοιχεια AIRBNB
Πολύ καλή ιδέα φίλε ζτεο. Να ζητήσεις πληροφορίες για δήλωση στην εφορία σε ένα ελληνικό φόρουμ. Θα πάρεις πολλές απαντήσεις και χρήσιμες.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
To ρωταω γιατι μαθαινω οτι ζηταει στοιχεια που ουτε η εταιρεια τα δινει ουτε ειχα ενημερωθει οτι επρεπε να κραταω.Για παραδειγμα ζηταει το ΑΦΜ των Ρωσσων και των Σκοπιανων που φιλοξενησα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ελα ντε
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
έχεις κάνει εταιρεία ή δουλεύεις το airbnb ως ιδιώτης;
Εληνικη πατεντα ειναι αυτο;Σε καμια χωρα δεν σου ζητουν αφμ για να κλεισεις airbnb
Μια χαρα τα ξερουν
Για ρωτα το λογιστη σου να σου πει ποσους λογαριασμούς εχεις (ακομη κι αυτους που δε δηλωσες στο ταξις) ποσα ξόδεψες από κάθε μια τραπεζα και ποτε
Όλα τα βλεπουν, τώρα βεβαια αυτό με τα αφμ, θελει παγκοσμίως ενωμενο ταξις, αλλα ευκολο να τα βρεις από το να στειλεις ε μαιλ στους ανθρώπους με τους οποιους ειχες κανει την μισθωση ώστε να εισαι οκ μη φας κανενα προστιμο. Ο φοβος κι ο τρομος δλ
Για ρωτα το λογιστη σου να σου πει ποσους λογαριασμούς εχεις (ακομη κι αυτους που δε δηλωσες στο ταξις) ποσα ξόδεψες από κάθε μια τραπεζα και ποτε
Όλα τα βλεπουν, τώρα βεβαια αυτό με τα αφμ, θελει παγκοσμίως ενωμενο ταξις, αλλα ευκολο να τα βρεις από το να στειλεις ε μαιλ στους ανθρώπους με τους οποιους ειχες κανει την μισθωση ώστε να εισαι οκ μη φας κανενα προστιμο. Ο φοβος κι ο τρομος δλ
Για την ακριβεια ζηταει το Ελληνικο κρατος.
1.Ακριβη διευθυνση ξενου που φιλοξενεις
2.Αριθμο διαβατηριου.
Για Ελληνα ζηταει να δηλωνουν οσοι εχουν εσοδα απο την εταιρεια το ΑΦΜ του.
1.Ακριβη διευθυνση ξενου που φιλοξενεις
2.Αριθμο διαβατηριου.
Για Ελληνα ζηταει να δηλωνουν οσοι εχουν εσοδα απο την εταιρεια το ΑΦΜ του.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Φαινονται λεμε
Συνδεεται η εφορια με τη τραπεζα
Ζητούνται αφμ για να συμπληρωθει το καρτελάκι εκεί που είναι οι μισθώσεις. Ουτος η αλλος αμα βαλεις ονομα και πατρωνυμο αυτόματα εμφανιζεται και το αφμ του Έλληνα και προχωρείς
Για να μην βγηκανε αλλες καρτελες για βραχυχρονια λογικά απο κει μέσα θα ανεβοκατεβαζεις οτι σου έρχεται απο airbnb
Κανει ο αλλος αποδοχή κι οκ.
Ετσι κι αλλιως φαινονται και τα ποσά κατα το κλείσιμο του σπιτιου και η διάρκεια μισθωσης.Στο airbnb
Οποτε τα ξαναγραφεις στο καρτελακι του ταξις σου
Συνδεεται η εφορια με τη τραπεζα
Ζητούνται αφμ για να συμπληρωθει το καρτελάκι εκεί που είναι οι μισθώσεις. Ουτος η αλλος αμα βαλεις ονομα και πατρωνυμο αυτόματα εμφανιζεται και το αφμ του Έλληνα και προχωρείς
Για να μην βγηκανε αλλες καρτελες για βραχυχρονια λογικά απο κει μέσα θα ανεβοκατεβαζεις οτι σου έρχεται απο airbnb
Κανει ο αλλος αποδοχή κι οκ.
Ετσι κι αλλιως φαινονται και τα ποσά κατα το κλείσιμο του σπιτιου και η διάρκεια μισθωσης.Στο airbnb
Οποτε τα ξαναγραφεις στο καρτελακι του ταξις σου
Αν το κανεις που το κανεις πρωτη φορά, υπολογισε ποσο σε φορολογουν
Θα πρεπει να ειναι διαφορετικά απο τις συμβατές μισθώσεις
Υπολογίζεις και πόσα σπίτια νοικιαζεις. Υπολογίζεις τεκμηρια. Υπολογιζεις κι αλλα έσοδα απο εργασια σου
Υπολογιζεις τυχον ελαφρύνσεις. Για να μη μπεις μέσα
Λες α τι ωραία ευρω και μετα δεις την εφορία. Δεν ειναι ολα δικα σου
Τωρα δηλώνονται κι αυτα
Το πλεονέκτημα ειναι οτι προπληρωνουν μεσω airbnb κι έτσι θα λάβεις
Θα πρεπει να ειναι διαφορετικά απο τις συμβατές μισθώσεις
Υπολογίζεις και πόσα σπίτια νοικιαζεις. Υπολογίζεις τεκμηρια. Υπολογιζεις κι αλλα έσοδα απο εργασια σου
Υπολογιζεις τυχον ελαφρύνσεις. Για να μη μπεις μέσα
Λες α τι ωραία ευρω και μετα δεις την εφορία. Δεν ειναι ολα δικα σου
Τωρα δηλώνονται κι αυτα
Το πλεονέκτημα ειναι οτι προπληρωνουν μεσω airbnb κι έτσι θα λάβεις
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 343 Απαντήσεις
- 7235 Προβολές