Optima Bank

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Optima Bank

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 12 Δεκ 2020, 20:28

Έχετε καμία εμπειρία με την συγκεκριμένη τράπεζα; Αξίζει, τόσο για προσωπικό λογαριασμό, όσο και για επιχειρηματικό;

Σκεφτόμουν να κλείσω κάποιο ραντεβού, ανησύχησα όμως που δεν τη γνωρίζει κανείς από όσους ρώτησα. :p2:

https://www.optimabank.gr/

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Optima Bank

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 12 Δεκ 2020, 20:33

Για ποιο λογο ανησύχησες;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 12 Δεκ 2020, 20:38

stella έγραψε:
12 Δεκ 2020, 20:28
Έχετε καμία εμπειρία με την συγκεκριμένη τράπεζα; Αξίζει, τόσο για προσωπικό λογαριασμό, όσο και για επιχειρηματικό;

Σκεφτόμουν να κλείσω κάποιο ραντεβού, ανησύχησα όμως που δεν τη γνωρίζει κανείς από όσους ρώτησα. :p2:

Είναι καινούργια, χωρίς δίκτυο ακόμα σε όλη την Ελλάδα γι' αυτό δεν θα την ήξεραν. Αναπτύσσεται όμως. Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιαννη.Λογος ανησυχίας δεν υπάρχει. Το αν είναι καλή σε εξυπηρέτηση, δεν το ξέρω.

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 12 Δεκ 2020, 20:40

Ερμή, κυρίως για την επιχείρηση να σου πω την αλήθεια αγχώθηκα. Ρώτησα την λογίστρια και δεν τη γνώριζε. Βέβαια είναι πρώην λογίστρια (χοχο) και με την καινούρια δεν το έχω συζητήσει ακόμη. (Για την επιχείρηση με ανησύχησε, όχι για ατομικό λογαριασμό, αλίμονο).

Έχεις καμία εμπειρία με την συγκεκριμένη; Εννοείται ότι με βολεύει και το υποκατάστημά της στη Ν. Σμύρνη, γι' αυτό τη ζαχαρώνω (ΟΚ, μου αρέσουν και τα χρώματα).

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 12 Δεκ 2020, 20:42

Maspoli έγραψε:
12 Δεκ 2020, 20:38
stella έγραψε:
12 Δεκ 2020, 20:28

Είναι καινούργια, χωρίς δίκτυο ακόμα σε όλη την Ελλάδα γι' αυτό δεν θα την ήξεραν. Αναπτύσσεται όμως. Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιαννη.Λογος ανησυχίας δεν υπάρχει. Το αν είναι καλή σε εξυπηρέτηση, δεν το ξέρω.
Ναι είδα Motor Oil, έχεις δίκιο. Θα δούμε για την εξυπηρέτηση, χειρότερη από ορισμένα καταστήματα Εθνικής αμφιβάλλω αν είναι.

mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 12 Δεκ 2020, 20:49

Βλέπω χρεώνει 50 λεπτά τις υπηρεσίες εξόφλησης λογαριασμών μέσω πάγιων εντολών. Δυστυχώς μια από τα ίδια.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 12 Δεκ 2020, 21:02

stella έγραψε:
12 Δεκ 2020, 20:40
Ερμή, κυρίως για την επιχείρηση να σου πω την αλήθεια αγχώθηκα. Ρώτησα την λογίστρια και δεν τη γνώριζε. Βέβαια είναι πρώην λογίστρια (χοχο) και με την καινούρια δεν το έχω συζητήσει ακόμη. (Για την επιχείρηση με ανησύχησε, όχι για ατομικό λογαριασμό, αλίμονο).

Έχεις καμία εμπειρία με την συγκεκριμένη; Εννοείται ότι με βολεύει και το υποκατάστημά της στη Ν. Σμύρνη, γι' αυτό τη ζαχαρώνω (ΟΚ, μου αρέσουν και τα χρώματα).
Η παλιά Νόβα Μιλενιουμ νομιζω είναι. Αλλά και για την επιχείρηση γιατί φοβασαι; τι κακο μπορεί να συμβει;

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 12 Δεκ 2020, 21:07

Ερμής έγραψε:
12 Δεκ 2020, 21:02
stella έγραψε:
12 Δεκ 2020, 20:40

Η παλιά Νόβα Μιλενιουμ νομιζω είναι. Αλλά και για την επιχείρηση γιατί φοβασαι; τι κακο μπορεί να συμβει;
Επί της ουσίας, απλά δεν είμαι πολύ έμπειρη με τα τραπεζικά μάλλον και ψαρώνω. Μέχρι τώρα είχα ατομική επιχείρηση, όλα απλά και εύκολα. Τώρα θα χρειαστεί να καταθέσω κεφάλαιο για την εταιρεία, μερίδια μετόχων κτλ. (αν τα λέω και σωστά), να κανονίσω μισθοδοσία. Συνεργάζομαι και με το εξωτερικό κυρίως και δεν ξέρω, λογικά κανένα κακό δεν παίζει να συμβεί.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 12 Δεκ 2020, 21:08

Κανένα κακό δε μπορεί να συμβεί. Όλοι οι πελάτες των τραπεζών είναι εξασφαλισμένοι από την Τράπεζα της Ελλάδος.
Δε ξέρω τι παίζει με κάτι μικρές επενδυτικές. Αλλά η Optima Δεν είναι τέτοια φάση
Προσωπικά μόνο με την Εθνική δε συνεργάζομαι.

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 12 Δεκ 2020, 21:13

Ερμής έγραψε:
12 Δεκ 2020, 21:08
Κανένα κακό δε μπορεί να συμβεί. Όλοι οι πελάτες των τραπεζών είναι εξασφαλισμένοι από την Τράπεζα της Ελλάδος.
Δε ξέρω τι παίζει με κάτι μικρές επενδυτικές. Αλλά η Optima Δεν είναι τέτοια φάση
Προσωπικά μόνο με την Εθνική δε συνεργάζομαι.
Ευχαριστώ πολύ.

Εννοείται όχι Εθνική, έχω αρκετό άγχος και χωρίς αυτή την εμπειρία.

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 15 Δεκ 2020, 23:25

Update, μην πάτε για τζίρο κάτω του εκατομμυρίου, δεν πολυασχολούνται.
Ωραίο το εσπρεσάκι πάντως.

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 15 Δεκ 2020, 23:49

Μη στενοχωριεσε καθόλου
Αυτοί βλέπουν εκατομμυριο τζίρο αυτό μονο, ξες μπορεί και να χρωστάνε παραπανω. Απειρα παραδειγματα και συνήθως δεν γίνεται κι αλλιώς σ αυτες τις περιπτωσεις δουλειες Ευκολο να μπεις μέσα αν δε παει καλα κι έχεις τέτοιο τζίρο που στάνταρ έχεις και δάνεια
Δε βλέπεις ποσες μεγάλες εταιρίες κλείσανε;
Μόνο ο μπαρμπα Στάθης έμεινε
Ακόμη και τα γκουντις. 1 εκ τζίρο σε δραχμες Αγ Δημητρίου Θεσνική, την ημέρα.

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 15 Δεκ 2020, 23:50

bluerose έγραψε:
15 Δεκ 2020, 23:49
Μη στενοχωριεσε καθόλου
Αυτοί βλέπουν εκατομμυριο τζίρο αυτό μονο, ξες μπορεί και να χρωστάνε παραπανω. Απειρα παραδειγματα και συνήθως δεν γίνεται κι αλλιώς σ αυτες τις περιπτωσεις δουλειες Ευκολο να μπεις μέσα αν δε παει καλα
Δε βλέπεις ποσες μεγάλες εταιρίες κλείσανε;
Μόνο ο μπαρμπα Στάθης έμεινε
Ακόμη και τα γκουντις. 1 εκ τζίρο σε δραχμες Αγ Δημητρίου Θεσνική, την ημέρα.
:g094:

Δεν στεναχωρέθηκα, λυπήθηκα λίγο που έχασα το πρωινό μου χουζούρι, αλλά δεν πειράζει.

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 15 Δεκ 2020, 23:52

Στα γκουντις δουλευα, 700χιλ- 1 εκ. Κάθε μέρα.. Τότε που οι μισοί εδώ μέσα δεν είχαν γεννηθεί
Ας έχω τζίρο λίγο κι όχι με ανοίγματα τώρα τουλαχιστον

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 15 Δεκ 2020, 23:54

mao mao έγραψε:
12 Δεκ 2020, 20:49
Βλέπω χρεώνει 50 λεπτά τις υπηρεσίες εξόφλησης λογαριασμών μέσω πάγιων εντολών. Δυστυχώς μια από τα ίδια.
Στο ταχυδρομείο παιρνουν 1,20;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών