Πως εξηγειτε ο καλος δανεισμος της Ελλαδας?
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Πως εξηγειτε ο καλος δανεισμος της Ελλαδας?
https://www.newmoney.gr/roh/agores/pos- ... s-omologo/
Εδω λεει οτι σπαει ολα τα ρεκορ το 10τες ομολογο και εχουμε δανεισμο ρεκορ. Πως το εξηγειτε αυτο? Θυμιζει λιγο εποχες Σημιτη αυτο το πραγμα με την διαφορα οτι απο τοτε εχει καταρρευσει το βιοτικο επιπεδο( 20% κατω μισθοι και συνταξεις την τελευταια δεκαετια) ενω τα δανεικα θα πανε στο χρεος το οποιο συνεχιζετε να εκτοξευεται σε επιπεδα ρεκορ. Ο Σημιτης εκανε και καποια εργα με μακροπροθεσμες θετικες συνεπειες. Εδω τα δανεικα θα πανε στα χρεη. Τι πιστευετε εκανε τις αγορες να μας δανεισουν?
Εδω λεει οτι σπαει ολα τα ρεκορ το 10τες ομολογο και εχουμε δανεισμο ρεκορ. Πως το εξηγειτε αυτο? Θυμιζει λιγο εποχες Σημιτη αυτο το πραγμα με την διαφορα οτι απο τοτε εχει καταρρευσει το βιοτικο επιπεδο( 20% κατω μισθοι και συνταξεις την τελευταια δεκαετια) ενω τα δανεικα θα πανε στο χρεος το οποιο συνεχιζετε να εκτοξευεται σε επιπεδα ρεκορ. Ο Σημιτης εκανε και καποια εργα με μακροπροθεσμες θετικες συνεπειες. Εδω τα δανεικα θα πανε στα χρεη. Τι πιστευετε εκανε τις αγορες να μας δανεισουν?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
Re: Πως εξηγειτε ο καλος δανεισμος της Ελλαδας?
Η ευλογημένη Ευρωπαϊκή Ένωση
Μια υπάκουη κυβέρνηση, φυσικά μακροπρόθεσμα ο λαός θα πληρώσει τον λογαριασμό όπως γίνεται πάντα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Πως εξηγειται ο καλος δανεισμος της Ελλαδας;
Διόρθωσε το!Στρακαστρουκας έγραψε: ↑01 Φεβ 2021, 17:21https://www.newmoney.gr/roh/agores/pos- ... s-omologo/
Πως εξηγειτAI ο καλός δανεισμός της Ελλάδας;
ή
Πως εξηγείτε ΤΟΝ καλό δανεισμό της Ελλάδας;
Nandros έγραψε: ↑30 Δεκ 2020, 21:11.
ING: Οι αγορές αναγνωρίζουν τη σημαντική βελτίωση της ελληνικής οικονομίας μετά τις εκλογές.
https://www.capital.gr/oikonomia/339985 ... is-ekloges
Capital Economics: Η ελληνική οικονομία τα πηγαίνει καλύτερα των εκτιμήσεων.
https://www.naftemporiki.gr/finance/sto ... ektimiseon
The economy is seen rebounding strongly in 2021, supported by reviving private and capital spending and incoming EU funding.
https://www.focus-economics.com/countries/greece![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 01 Φεβ 2021, 17:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Τα έχουμε πει πολλές φορές : η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα αγοράζει τα ομόλογα των χωρών της ευρωζώνης.Επομένως αυτοί που δανείζουν δεν φοβούνται ότι δεν θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω.Το 0,8% μπορεί να είναι πολύ χαμηλό και είναι πιο καλό από το επιτόκιο που δανείζεται η Γερμανία ή η Ολλανδία που είναι αρνητικό,δηλαδή πληρώνεις κιόλας για να σου κρατάνε τα λεφτά.
-
O δανεισμος επι ΠΑΣΟΚ ηταν καλυτερος. Πηγαινε στις τσεπες μας ενω γινανε και καποια εργα. Εδω ολα πηγαινουν στα χρεη αρα δεν εντυπωσιαζομαι. Εγω θελω να ξερω το γιατι ομως. Ειναι η Γερμανια που ως εγγυητρια κατεβαζει το επιτοκιο δανεισμου? Τι ακριβωςNandros έγραψε: ↑01 Φεβ 2021, 17:33Στρακαστρουκας έγραψε: ↑01 Φεβ 2021, 17:21https://www.newmoney.gr/roh/agores/pos- ... s-omologo/
Εδω λεει οτι σπαει ολα τα ρεκορ το 10τες ομολογο και εχουμε δανεισμο ρεκορ. Πως το εξηγειτε αυτο? Θυμιζει λιγο εποχες Σημιτη αυτο το πραγμα με την διαφορα οτι απο τοτε εχει καταρρευσει το βιοτικο επιπεδο( 20% κατω μισθοι και συνταξεις την τελευταια δεκαετια) ενω τα δανεικα θα πανε στο χρεος το οποιο συνεχιζετε να εκτοξευεται σε επιπεδα ρεκορ. Ο Σημιτης εκανε και καποια εργα με μακροπροθεσμες θετικες συνεπειες. Εδω τα δανεικα θα πανε στα χρεη. Τι πιστευετε εκανε τις αγορες να μας δανεισουν?Nandros έγραψε: ↑30 Δεκ 2020, 21:11.
ING: Οι αγορές αναγνωρίζουν τη σημαντική βελτίωση της ελληνικής οικονομίας μετά τις εκλογές.
https://www.capital.gr/oikonomia/339985 ... is-ekloges
Capital Economics: Η ελληνική οικονομία τα πηγαίνει καλύτερα των εκτιμήσεων.
https://www.naftemporiki.gr/finance/sto ... ektimiseon
The economy is seen rebounding strongly in 2021, supported by reviving private and capital spending and incoming EU funding.
https://www.focus-economics.com/countries/greece![]()
Λεφτα σε τσεπες μπορει να πηγαν, αλλα τι τρομερα εργα γινανε επι ΠΑΣΟΚ;
Μην τα παραφουσκώνουμε
Που δεν καταφερε να παει τους αυτοκινητοδρομους περα απο τη Λαμια και την Κορινθο μετα από 3 (αντιστοιχα) ΕΣΠΑ;
Μην τα παραφουσκώνουμε
Που δεν καταφερε να παει τους αυτοκινητοδρομους περα απο τη Λαμια και την Κορινθο μετα από 3 (αντιστοιχα) ΕΣΠΑ;
- Nandros
Αυτό ήταν η κατάρα μαςΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑01 Φεβ 2021, 17:38O δανεισμος επι ΠΑΣΟΚ ηταν καλυτερος. Πηγαινε στις τσεπες μας ενω γινανε και καποια εργα. Εδω ολα πηγαινουν στα χρεη αρα δεν εντυπωσιαζομαι. Εγω θελω να ξερω το γιατι ομως. Ειναι η Γερμανια που ως εγγυητρια κατεβαζει το επιτοκιο δανεισμου? Τι ακριβως
Μαζί τα φάγατε λοιπόν με τον χοντρό και επιτέλους κάποιος το παραδέχτηκε!
Τώρα δεν θέλω γκρίνιες από όσους τα έφαγαν και πρέπει να πληρώσουμε και όσοι δεν τα φάγαμε.
Και το γιατί στο έγραψα αλλά δεν το πρόσεξες: Οι αγορές αναγνωρίζουν τη σημαντική βελτίωση της ελληνικής οικονομίας μετά τις εκλογές.
.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Ποιά βελτίωση? Ακόμα και οι κυβερνητικοί παράγοντες λένε πως τα πράγματα πάνε άσχημα.Nandros έγραψε: ↑01 Φεβ 2021, 17:45Αυτό ήταν η κατάρα μαςΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑01 Φεβ 2021, 17:38O δανεισμος επι ΠΑΣΟΚ ηταν καλυτερος. Πηγαινε στις τσεπες μας ενω γινανε και καποια εργα. Εδω ολα πηγαινουν στα χρεη αρα δεν εντυπωσιαζομαι. Εγω θελω να ξερω το γιατι ομως. Ειναι η Γερμανια που ως εγγυητρια κατεβαζει το επιτοκιο δανεισμου? Τι ακριβως
Τώρα δεν θέλω γκρίνιες από όσους τα έφαγαν και πρέπει να πληρώσουμε και όσοι δεν τα φάγαμε.
Και το γιατί στο έγραψα αλλά δεν το πρόσεξες: Οι αγορές αναγνωρίζουν τη σημαντική βελτίωση της ελληνικής οικονομίας μετά τις εκλογές.
.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Μα δεν τα είπαμε αυτά;Η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα είναι που φυσικά εμπεριέχει και τη Γερμανία και την Ολλανδία και τη Γαλλία και τους υπόλοιπους.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑01 Φεβ 2021, 17:38O δανεισμος επι ΠΑΣΟΚ ηταν καλυτερος. Πηγαινε στις τσεπες μας ενω γινανε και καποια εργα. Εδω ολα πηγαινουν στα χρεη αρα δεν εντυπωσιαζομαι. Εγω θελω να ξερω το γιατι ομως. Ειναι η Γερμανια που ως εγγυητρια κατεβαζει το επιτοκιο δανεισμου? Τι ακριβως
Τα συζητάμε αυτά στο νήμα για το κορωνομέλλον.Η ΕΕ είναι πλεονασματική έναντι του υπόλοιπου πλανήτη,έχει σχεδόν το 30% του παγκόσμιου ΑΕΠ και το ευρώ είναι διεθνές νόμισμα μεγάλης αξιοπιστίας.
Οι περισσότερες χώρες έχουν και ευρώ για αποθεματικό νόμισμα (περίπου το 20% των αποθεμάτων είναι σε ευρώ και 80% σε δολλάρια).
Από τη στιγμή που η ΕΚΤ αγοράζει αυτά τα ομόλογα θεωρούνται ασφαλή.
-
Πες μου ενα πραγμα που βελτιωθηκε αυτα τα δυο χρονια. ΕΝΑNandros έγραψε: ↑01 Φεβ 2021, 17:45Αυτό ήταν η κατάρα μαςΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑01 Φεβ 2021, 17:38O δανεισμος επι ΠΑΣΟΚ ηταν καλυτερος. Πηγαινε στις τσεπες μας ενω γινανε και καποια εργα. Εδω ολα πηγαινουν στα χρεη αρα δεν εντυπωσιαζομαι. Εγω θελω να ξερω το γιατι ομως. Ειναι η Γερμανια που ως εγγυητρια κατεβαζει το επιτοκιο δανεισμου? Τι ακριβως
.
Αληθεύει ότι κάποια ομόλογα μέσα στο 20 αγοράστηκαν από ΗΑΕ/ΣΑ;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Καλα μην πηγαινουμε στο αλλο ακροΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑01 Φεβ 2021, 17:51Πες μου ενα πραγμα που βελτιωθηκε αυτα τα δυο χρονια. ΕΝΑNandros έγραψε: ↑01 Φεβ 2021, 17:45Αυτό ήταν η κατάρα μαςΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑01 Φεβ 2021, 17:38O δανεισμος επι ΠΑΣΟΚ ηταν καλυτερος. Πηγαινε στις τσεπες μας ενω γινανε και καποια εργα. Εδω ολα πηγαινουν στα χρεη αρα δεν εντυπωσιαζομαι. Εγω θελω να ξερω το γιατι ομως. Ειναι η Γερμανια που ως εγγυητρια κατεβαζει το επιτοκιο δανεισμου? Τι ακριβως
.
Για πρωτη φορα γινεται μια μια σοβαρη προσπαθεια για ψηφιοποιηση του κρατους που το συζηταμε ατερμονα τα τελευταια 20 χρονια
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Η ψηφιοποίηση άρχισε επί ΓΑΠ.Zelda έγραψε: ↑01 Φεβ 2021, 17:59Καλα μην πηγαινουμε στο αλλο ακροΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑01 Φεβ 2021, 17:51Πες μου ενα πραγμα που βελτιωθηκε αυτα τα δυο χρονια. ΕΝΑNandros έγραψε: ↑01 Φεβ 2021, 17:45
Αυτό ήταν η κατάρα μας
.
Για πρωτη φορα γινεται μια μια σοβαρη προσπαθεια για ψηφιοποιηση του κρατους που το συζηταμε ατερμονα τα τελευταια 20 χρονια
- Nandros
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑01 Φεβ 2021, 17:48Ποιά βελτίωση? Ακόμα και οι κυβερνητικοί παράγοντες λένε πως τα πράγματα πάνε άσχημα.
Δεν τα ξέρω τα οικονομικά, ξέρω να μετράω μέχρι το 1.000.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑01 Φεβ 2021, 17:51Πες μου ενα πραγμα που βελτιωθηκε αυτα τα δυο χρονια. ΕΝΑ

Ρωτήστε τις αγορές, αυτές ξέρουν.
Ξέρω επίσης ότι μου μείωσε το ΕΝΦΙΑ, το ίδιο και στενού συγγενικού προσώπου, του οποίου πληρώνει και το 90% της δόσης δανείου.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πρέπει να απαγορευτεί στα κόμματα ο τραπεζικός δανεισμός;
από ΟΥΤΙΣ » 06 Μαρ 2024, 16:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 46 Απαντήσεις
- 758 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
06 Μαρ 2024, 23:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση "Ο τραπεζικός δανεισμός των κομμάτων είναι το πιο ακραίο φαινόμενο διαπλοκής"
από Kauldron » 13 Φεβ 2024, 11:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 32 Απαντήσεις
- 854 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
16 Φεβ 2024, 20:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα γίνει καλός θείος ο Έκτορας;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 05 Ιαν 2025, 13:14 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 16 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
09 Ιαν 2025, 18:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο καλός καλό δεν εχει - ΝΟΜΟΣ
από Space_Passenger » 26 Μάιος 2024, 16:11 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger