Παραφουσκωμένος λογαριασμός ΔΕΗ (έναντι)
Παραφουσκωμένος λογαριασμός ΔΕΗ (έναντι)
122 ευρώπουλα για περίοδο που το σπίτι ήταν ακατοίκητο και λειτουργούσε μόνο το ψυγείο.
Αν ήταν καμιά δεκαριά δεν θα το συζητούσα, θα πλήρωνα επί τόπου και θα αφαιρούσαν το ποσό από τον εκκαθαριστικό. Αλλά για τέτοιο ποσό δεν λέει, ο εκκαθαριστικός θα βγεί πολύ λιγότερος, και δεν έχω όρεξη να τους δανείζω άτοκα.
Παλιά θυμάμαι ότι μπορούσαμε να τους γράψουμε στα απαυτά μας τους έναντι, και απλά να περιμένουμε τον εκκαθαριστικό. Γίνεται ακόμα αυτό; Να τον αφήσω απλήρωτο τον έναντι ή θα έχει συνέπειες και τρέξιμο;
Αν ήταν καμιά δεκαριά δεν θα το συζητούσα, θα πλήρωνα επί τόπου και θα αφαιρούσαν το ποσό από τον εκκαθαριστικό. Αλλά για τέτοιο ποσό δεν λέει, ο εκκαθαριστικός θα βγεί πολύ λιγότερος, και δεν έχω όρεξη να τους δανείζω άτοκα.
Παλιά θυμάμαι ότι μπορούσαμε να τους γράψουμε στα απαυτά μας τους έναντι, και απλά να περιμένουμε τον εκκαθαριστικό. Γίνεται ακόμα αυτό; Να τον αφήσω απλήρωτο τον έναντι ή θα έχει συνέπειες και τρέξιμο;
Re: Παραφουσκωμένος λογαριασμός ΔΕΗ (έναντι)
151 φίλε για ακατοίκητο , άστο δε βγάζεις άκρη.
Επίσης δε συμφέρει αποσύνδεση και επανασύνδεση , γιατί χρεώνεσαι με τέλη , μπορεί και 80- 100 ευρώ.
Επίσης δε συμφέρει αποσύνδεση και επανασύνδεση , γιατί χρεώνεσαι με τέλη , μπορεί και 80- 100 ευρώ.
Πάρε τηλέφωνο στο ΔΕΔΔΗΕ (11500) και δώσε την ένδειξη και την ημερομηνία για να εκδοθεί εκκαθαριστικός και να πληρώσεις ότι σου αναλογεί.
Δεν νομίζω για 122 ευρώ να γίνεται διακοπή, αλλά υπάρχουν πολλοί πάροχοι και ο καθένας έχει την δική του πολιτική.
Επίσης μέσα από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ
https://www.deddie.gr/el/upiresies/kata ... n-metriti/
Δεν νομίζω για 122 ευρώ να γίνεται διακοπή, αλλά υπάρχουν πολλοί πάροχοι και ο καθένας έχει την δική του πολιτική.
Επίσης μέσα από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ
https://www.deddie.gr/el/upiresies/kata ... n-metriti/
Άρχισε η γκρίνια
Εγώ τα περασα αυτά
Ευτυχώς η ΔΕΗ κι οι λοιπές υπηρεσίες αυτές σηκώνουν τηλ. Η ΔΕΗ μάλιστα έχει αλλάξει παρα πολυ προς το καλο
Τώρα παλευω με εφορία(δε χρωστάω αλλιώς οκ τα βάζεις δόσεις, αμα πω γιατί θα μπουρδουκλωθειτε και που να πω τον πόνο μου ) αλλά δε θα το αφήσω.
Εγώ τα περασα αυτά
Ευτυχώς η ΔΕΗ κι οι λοιπές υπηρεσίες αυτές σηκώνουν τηλ. Η ΔΕΗ μάλιστα έχει αλλάξει παρα πολυ προς το καλο
Τώρα παλευω με εφορία(δε χρωστάω αλλιώς οκ τα βάζεις δόσεις, αμα πω γιατί θα μπουρδουκλωθειτε και που να πω τον πόνο μου ) αλλά δε θα το αφήσω.
Εντωμεταξύ το 122 δεν είναι τίποτε βάλτο δόσεις
Αμα ήταν 5222 ; Πχ κάποιο λάθος; Ωχ ωχ αντε βγάλε άκρη
Τυχερός εισαι
Αμα ήταν 5222 ; Πχ κάποιο λάθος; Ωχ ωχ αντε βγάλε άκρη
Τυχερός εισαι
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ο έναντι βγαίνει συμφώνως με την περσινή κατανάλωση, το ίδιο τετράμηνο. Πέρυσι σε τι καθεστώς ήταν το σπίτι;
-
Πριν καμμία 3ετια μας ήρθε ένας εκκαθαριστικος στο χωριο,για περίοδο χειμώνα,όπου μας χρέωνε κάποιες χιλιάδες kw και περίπου 400+ ευρώ.
Πήρα τηλ.στην ΔΕΗ,τους είπα ότι ο λογαριασμός είναι λάθος και ότι οι πραγματικές kw είναι ελάχιστες.
Είχα φροντίσει μάλιστα να ξέρω πόσες ακριβώς είναι.
Από την ΔΕΗ μου είπαν να μην πληρώσουμε τίποτα και ότι στον επόμενο εκκαθαριστικό θα διορθωθεί το λάθος.
Όντως έτσι έγινε.
Πήρα τηλ.στην ΔΕΗ,τους είπα ότι ο λογαριασμός είναι λάθος και ότι οι πραγματικές kw είναι ελάχιστες.
Είχα φροντίσει μάλιστα να ξέρω πόσες ακριβώς είναι.
Από την ΔΕΗ μου είπαν να μην πληρώσουμε τίποτα και ότι στον επόμενο εκκαθαριστικό θα διορθωθεί το λάθος.
Όντως έτσι έγινε.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Ξάδερφός μου άνεργος με πρόβλημα υγείας και μένει μόνος του. Ένα επίδομα μόνο παίρνει. Το σπίτι του είναι 140 τ.μ. κληρονομιά.
Πέρυσι τέλη Φεβρουαρίου του ήρθε έναντι 430 ευρώ και φέτος σκιάζεται πόσο θα του ρθει.
Το έναντι είναι μεγάλη απάτη και φρονώ παράνομο. Πρέπει να πληρώνεις όσο και αφού κάψεις το ρεύμα.
Νομίζω όμως ότι μεγάλα έναντι ποσά μπορείς να τα μειώσεις. Ισχύει αυτό?
Πέρυσι τέλη Φεβρουαρίου του ήρθε έναντι 430 ευρώ και φέτος σκιάζεται πόσο θα του ρθει.
Το έναντι είναι μεγάλη απάτη και φρονώ παράνομο. Πρέπει να πληρώνεις όσο και αφού κάψεις το ρεύμα.
Νομίζω όμως ότι μεγάλα έναντι ποσά μπορείς να τα μειώσεις. Ισχύει αυτό?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Τα πάντα θά έρχονται φουσκωμένα. Το λαικό εισόδημα θα απορροφάται από την ακρίβεια.
Το αντίστοιχο τετράμηνο, ήταν άδειο. Αλλά με άλλο ρολόι και άλλο τιμολόγιο (έβαλα νυχτερινό τον περασμένο Οκτώβριο).ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑17 Φεβ 2021, 19:23Ο έναντι βγαίνει συμφώνως με την περσινή κατανάλωση, το ίδιο τετράμηνο. Πέρυσι σε τι καθεστώς ήταν το σπίτι;
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Υπομονή μέχρι τον εκκαθαριστικό.
Δεν πληρώνεις τον έναντι και περιμένεις τον εκκαθαριστικό...
Χάνεις έτσι όμως την έκπτωση συνέπειας.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έρχεται ο μεγάλος λογαριασμός των ασυντήρητων υποδομών
από Ίακχος » 12 Οκτ 2023, 16:21 » σε Αρχιτεκτονική - 10 Απαντήσεις
- 2078 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1