Θα προσλάμβανες ΚΝΔαίο στην μη κρατικοδίαιτη επιχείρησή σου;
- taxalata xalasa
Θα προσλάμβανες ΚΝΔαίο στην μη κρατικοδίαιτη επιχείρησή σου;
Θα βάζατε κάποιον βουλευτή της ΝΔ να εργαστεί στην μη κρατικοδίαιτη επιχείρησή σας;
Σε οποιοδήποτε Ejecutive Department.
Δικαιολόγηστε την ψήφο σας.
Σε οποιοδήποτε Ejecutive Department.
Δικαιολόγηστε την ψήφο σας.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Καραμελίτσα
Re: Θα προσλάμβανες ΚΝΔαίο στην επιχείρησή σου;
Χωρίς κανένα ενδοιασμό θα προσλάμβανα τον Κώστα Αχ. Καραμανλη για υπεύθυνο ασφαλείας. Τον Στέλιο Πέτσα υπεύθυνο λογιστηρίου και τον Ανδρέα Πάτση ως συντονιστή χώρων.
Z
- Sid Vicious
Re: Θα προσλάμβανες ΚΝΔαίο στην μη κρατικοδίαιτη επιχείρησή σου;
Ειδικα σε μερες με πολυ δουλεια σιγα μην τα καταφερουν. Και μετα θα λενε κιολας δεν φταιω εγω, παρελαβα χαος απο τον προηγουμενο σερβιτορο
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- taxalata xalasa
Δεν αντιλέγω διό,τι εσύ τους ρίχνεις ακόμα πιο χαμηλά.Sid Vicious έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 20:15Ειδικα σε μερες με πολυ δουλεια σιγα μην τα καταφερουν. Και μετα θα λενε κιολας δεν φταιω εγω, παρελαβα χαος απο τον προηγουμενο σερβιτορο
Και δεν θελω να σε προσβαλω, αλλα το σουβλατζιδικο δεν ειναι επιχειρηση και ο σερβιτορος δεν ειναι ejecutive deptartment manager.
Εκτός κι αν ονομάσεις τον λαντζέρη Ejecutive Lantza Manager για τον παραμυθιάσεις ό,τι έχει τίτλο Manager κι αυτός...

- Sid Vicious
Πιο δυσκολο και πιο λαικο ειναι και σε πληρη αμεσοτητα με τον κοσμο, αδυνατο πολιτικος να τα καταφερνε
Re: Θα προσλάμβανες ΚΝΔαίο στην επιχείρησή σου;
Και τον Άδωνη να πουλάει τυριά και αλλαντικά.Καραμελίτσα έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 20:02Χωρίς κανένα ενδοιασμό θα προσλάμβανα τον Κώστα Αχ. Καραμανλη για υπεύθυνο ασφαλείας. Τον Στέλιο Πέτσα υπεύθυνο λογιστηρίου και τον Ανδρέα Πάτση ως συντονιστή χώρων.
Τα λιγουρευεστε.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν θα έβαζα κανένα βουλευτή οποιουδήποτε κόμματος. Αυτοί οι άνθρωποι ασχολήθηκαν με την πολίτική ακριβώς επειδή δε θέλουν δουλέψουν σε κανονικές δουλειές. Ακόμη και ικανότητες να έχουν δεν θα έχουν την διάθεση.
- taxalata xalasa
Sid, καταλαβαινω τι γραφεις, αλλα ο βιοτεχνης σουβλατζης δεν ειναι επιχειρηματιας. Αν ειχες αλυσιδα σουβλατζιδικων θα σε ελεγα επιχειρηματία... Τωρα όχι... Ξεχώρισε λιγο τις εννοιες των λεξεων... Δεν λεω ο,τι ειναι ευκολο να εισαι καλος σουβλατζης, ουτε οτι δεν μπορεις να γινεις επιχειρηματιας με 5,000 σουβλατσιδικα και να εισαι ο Mc Suvlats της ευρώπης η του πλανητη (κατα το Mc Donalds). Αλλά το να εχεις ενα σουβλατζίδικο δεν είναι επιχείρηση. Είναι οικογενειακη βιοτεχνια.Sid Vicious έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 20:23Πιο δυσκολο και πιο λαικο ειναι και σε πληρη αμεσοτητα με τον κοσμο, αδυνατο πολιτικος να τα καταφερνε
Και thanks για την συμβολη σου στο νημα!
Ο λαντζερης είναι Ejecutive Cleaning Manager.taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 20:19Δεν αντιλέγω διό,τι εσύ τους ρίχνεις ακόμα πιο χαμηλά.Sid Vicious έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 20:15Ειδικα σε μερες με πολυ δουλεια σιγα μην τα καταφερουν. Και μετα θα λενε κιολας δεν φταιω εγω, παρελαβα χαος απο τον προηγουμενο σερβιτορο
Και δεν θελω να σε προσβαλω, αλλα το σουβλατζιδικο δεν ειναι επιχειρηση και ο σερβιτορος δεν ειναι ejecutive deptartment manager.
Εκτός κι αν ονομάσεις τον λαντζέρη Ejecutive Lantza Manager για τον παραμυθιάσεις ό,τι έχει τίτλο Manager κι αυτός...
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Sid Vicious
Ενταξει δεν τους προσλαμβανω ετσι κι αλλιως για να μαθουν, χανουν και τα 7,5 ευρω την ωρα 

- taxalata xalasa
Τετοιους εχουν πολλους στην ΚΝΔ... Ειδικα εδω στο πχόρουμ... Με ενα σφουγγαροπανο γυρνανε απο νημα σε νημα...zteo έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 20:34Ο λαντζερης είναι Ejecutive Cleaning Manager.taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 20:19Δεν αντιλέγω διό,τι εσύ τους ρίχνεις ακόμα πιο χαμηλά.Sid Vicious έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 20:15Ειδικα σε μερες με πολυ δουλεια σιγα μην τα καταφερουν. Και μετα θα λενε κιολας δεν φταιω εγω, παρελαβα χαος απο τον προηγουμενο σερβιτορο

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Προσλαμβάνετε αλλοδαπούς στην επιχείρησή σας;
από taxalata xalasa » 19 Ιουν 2023, 08:22 » σε Εθνικά Θέματα - 44 Απαντήσεις
- 1505 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
20 Ιουν 2023, 08:42
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 306 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
04 Σεπ 2024, 20:59
-
- 0 Απαντήσεις
- 239 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
07 Νοέμ 2024, 12:20
-
-
Νέα δημοσίευση ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ !! Επιχείρηση συγκάλυψης και στη Σαντορίνη !!!!!
από Frappezitis » 04 Φεβ 2025, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 210 Απαντήσεις
- 2792 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Φεβ 2025, 19:54
-