ΠΟΙΕΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΆΡΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΏΝ ΤΡΑΠΕΖΏΝ..
ΠΟΙΕΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΆΡΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΏΝ ΤΡΑΠΕΖΏΝ..
..ισχύουν σε χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης;
Ισχύει χρεωστική κάρτα της τράπεζας Πειραιως στην Ιταλία ;
Ισχύει χρεωστική κάρτα της τράπεζας Πειραιως στην Ιταλία ;
Re: ΠΟΙΕΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΆΡΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΏΝ ΤΡΑΠΕΖΏΝ..
Πρώτη φορά εξωτερικό;
-
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δεν εχεις βγει ποτε εκτος Ελλάδος?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Πρώτη φορά που έβγαλα φράγκα από ΑΤΜ στην Γαλλία με την κάρτα μου τής Alpha ήταν το 1995.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Πήγαινα με μετρητά
Θέλω να στείλω την κόρη μου εκδρομή στην Ιταλία και της έχω δώσει χρεωστική κάρτα της τράπεζας Πειραιως όπου θα μπορώ να της στελνω από εδώ χρήματα εάν χρειαστεί (πέρα από αυτά που θα έχει μαζί της )
Μπορεί να χρησιμοποιήσει την χρεωστική κάρτα της Πειραιως για ανέπαφες συναλλαγές σε καταστήματα στην Ιταλία;
- tanipteros
αν είναι VISA/MASTERCARD παίζει παντού
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- George_V
- Phorum.gr user: George_V
εδώ και 35 χρόνια τουλάχιστον οι VISA/MASTER κάρτες περνάνε σχεδόν σε όλο τον κόσμο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 05:31Πήγαινα με μετρητά
Θέλω να στείλω την κόρη μου εκδρομή στην Ιταλία και της έχω δώσει χρεωστική κάρτα της τράπεζας Πειραιως όπου θα μπορώ να της στελνω από εδώ χρήματα εάν χρειαστεί (πέρα από αυτά που θα έχει μαζί της )
Μπορεί να χρησιμοποιήσει την χρεωστική κάρτα της Πειραιως για ανέπαφες συναλλαγές σε καταστήματα στην Ιταλία;
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Και κουβαλάς μαζί σου €3.000-€4.000; Εγώ παίρνω 2-3 κάρτες που έχουμε μία εγώ, μία η γυναίκα μου και μία κάποιο από τα παιδιά (αν έλθουν μαζί μας) Ετσι, και να μας κλέψουν, αντε να προφθάσουν να κάνουν αγορές €100-€150.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑19 Μαρ 2023, 05:31Πήγαινα με μετρητά
Είσαι ακόμη στην δεκαετία του '80. Γιά να καταλάβεις πόσο κυκλοφορούν οι κάρτες, χρησιμοποίησα κάρτα από την Β.Μακεδονία γιά να κάνω ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ στην Ιορδανία. Εσύ ανησυχείς γιά μέσα στην ΕΕ;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Μέχρι και στο μετρό Μιλάνου, χτυπάς ανέπαφα την Πειραιώς και μπαίνεις.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
ρώτησε ο άνθρωπος γιατί του τι λέτε;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Με χρεωστική κάρτα της Πειραιως που έχω βγάλει στην κόρη μου γι αυτό τον λόγο , μπορώ να της στείλω χρήματα όταν και εάν χρειαστεί όταν βρίσκεται στο εξωτερικό και ,σε περίπτωση κλοπής να τραβηξω τα χρήματα που έχει ή τράπεζα μέσω ίντερνετ μπανκιν
Μπορώ επίσης να ελεγχω και το που κάνει αγορές γιατί μου έρχεται e mail και sms από την τράπεζα
Μπορώ επίσης να ελεγχω και το που κάνει αγορές γιατί μου έρχεται e mail και sms από την τράπεζα
Έχε μόνο υπόψη σου ότι αν θελήσει να κάνει ανάληψη μετρητών από οποιοδήποτε atm, θα χρεωθεί και μια προμήθεια (1-2 ευρώ, δε θυμάμαι τώρα) και ίσως χρεώνει και άλλη προμήθεια η τράπεζα της οποίας το ατμ θα χρησιμοποιήσει.
Στα καταστήματα μπορεί να τη χρησιμοποιεί για να πληρώνει χωρίς θέμα καθώς οι συναλλαγές θα είναι σε ευρώ.
Στα καταστήματα μπορεί να τη χρησιμοποιεί για να πληρώνει χωρίς θέμα καθώς οι συναλλαγές θα είναι σε ευρώ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 51 Απαντήσεις
- 966 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
25 Φεβ 2024, 09:35
-
- 0 Απαντήσεις
- 365 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pikey25
15 Σεπ 2023, 22:27
-
-
Νέα δημοσίευση 13 δις Αναβαλλόμενοι φόροι τραπεζών
από Ληστοσυμμορίτης » 15 Δεκ 2024, 18:22 » σε Οικονομία - 4 Απαντήσεις
- 254 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
19 Δεκ 2024, 15:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είσαι ληστής τραπεζών; Μας κάνεις!
από Otto Weininger » 31 Μάιος 2023, 11:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 39 Απαντήσεις
- 1722 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Arisvilla
02 Ιουν 2023, 09:01
-