Δημογραφικό - Δωρεάν σπίτια στις οικογένειες και μονιμοποίηση στο δημόσιο όσων έχουν παιδιά
- Ληστοσυμμορίτης
Δημογραφικό - Δωρεάν σπίτια στις οικογένειες και μονιμοποίηση στο δημόσιο όσων έχουν παιδιά
η στέγη και η εργασιακή ασφάλεια είναι πολύ σημαντική βάση για τα νέα ζευγάρια ώστε να κάνουν οικογένεια και να "στρώσουν" τη ζωή τους. Το δημογραφικό χρειάζεται δραστικά μέτρα και η δωρεάν στέγη για τις νέες οικογένειες και η μονιμοποίηση στο δημόσιο θα ήταν προς την σωστή κατεύθυνση. Τα υπόλοιπα είναι χαρτζιλίκια που δεν μπορούν να φέρουν αποτελέσματα.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Δημογραφικό - Δωρεάν σπίτια στις οικογένειες και μονιμοποίηση στο δημόσιο όσων έχουν παιδιά
κανενα νοημα δεν εχουν αυτα
βορειοκορεατοποιηση τωρα
βορειοκορεατοποιηση τωρα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Re: Δημογραφικό - Δωρεάν σπίτια στις οικογένειες και μονιμοποίηση στο δημόσιο όσων έχουν παιδιά
Να κάνω μια ερωτησούλα: εκτός απο τον Γιώργο τον Κατσιφάρα, υπάρχει κάποιος θεωρητικός του σοσιαλισμού που έχει γράψει ότι ο διορισμός στο δημόσιο είναι προς την κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής; Γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν είναι μαρξιστική αντίληψη ρε συ...σαν ειδική τοπική παραλλαγή μου φαίνεταιΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 23:59η στέγη και η εργασιακή ασφάλεια είναι πολύ σημαντική βάση για τα νέα ζευγάρια ώστε να κάνουν οικογένεια και να "στρώσουν" τη ζωή τους. Το δημογραφικό χρειάζεται δραστικά μέτρα και η δωρεάν στέγη για τις νέες οικογένειες και η μονιμοποίηση στο δημόσιο θα ήταν προς την σωστή κατεύθυνση. Τα υπόλοιπα είναι χαρτζιλίκια που δεν μπορούν να φέρουν αποτελέσματα.
Αναγκαστικη μονιμοποίηση στο δημόσιο.
Αν ειναι να το κανουμε, ας το κανουμε σωστα.
Αν ειναι να το κανουμε, ας το κανουμε σωστα.
δεν ξέρω, ο φλούφης με έβαλε σε σκέψεις. Θα ήθελα πολύ να βρω τι γνώμη είχε ο Μάρξ για το αστικό κράτος ως εργοδότη και για το πόσο σοσιαλιστικό είναι να εντάξουμε όλο τον πληθυσμό ως υπαλλήλους στον αστικό γραφειοκρατικό μηχανισμό. Δυστυχώς κάτι μου λέει ότι δεν είπε τίποτα, γιατί πιθανότατα δεν ήταν κάτι που τον ενδιέφερε ούτε ήταν προτεραιότητα στην εποχή του, δεδομένου ότι το κράτος-εργοδότης είναι παπαντάμ ελληνική ιδιαιτερότητα και δεν ήταν ποτέ ζήτημα στην Ευρώπη, τουλάχιστον όχι αρκετά μεγάλο για να αξίζει να εμβαθύνει κανείς ως κοινωνικό ή οικονομικό φαινόμενο. Θα το ψάξω, ίσως να κάνω λάθος
- Ληστοσυμμορίτης
Ας μονιμοποιηθούν όλοι και σε ναυτιλιακές εταιρείες. Το κύριο είναι όσοι κάνουν παιδιά να έχουν δωρεάν στέγη και εξασφαλισμένη δουλειά. Να λύσουμε το δημογραφικό.Σενέκας έγραψε: ↑21 Νοέμ 2023, 00:35Να κάνω μια ερωτησούλα: εκτός απο τον Γιώργο τον Κατσιφάρα, υπάρχει κάποιος θεωρητικός του σοσιαλισμού που έχει γράψει ότι ο διορισμός στο δημόσιο είναι προς την κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής; Γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν είναι μαρξιστική αντίληψη ρε συ...σαν ειδική τοπική παραλλαγή μου φαίνεταιΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 23:59η στέγη και η εργασιακή ασφάλεια είναι πολύ σημαντική βάση για τα νέα ζευγάρια ώστε να κάνουν οικογένεια και να "στρώσουν" τη ζωή τους. Το δημογραφικό χρειάζεται δραστικά μέτρα και η δωρεάν στέγη για τις νέες οικογένειες και η μονιμοποίηση στο δημόσιο θα ήταν προς την σωστή κατεύθυνση. Τα υπόλοιπα είναι χαρτζιλίκια που δεν μπορούν να φέρουν αποτελέσματα.
- Ληστοσυμμορίτης
Γιατί δεν είναι οι κρατικοποιήσεις σοσιαλισμός;Σενέκας έγραψε: ↑21 Νοέμ 2023, 00:40δεν ξέρω, ο φλούφης με έβαλε σε σκέψεις. Θα ήθελα πολύ να βρω τι γνώμη είχε ο Μάρξ για το αστικό κράτος ως εργοδότη και για το πόσο σοσιαλιστικό είναι να εντάξουμε όλο τον πληθυσμό ως υπαλλήλους στον αστικό γραφειοκρατικό μηχανισμό. Δυστυχώς κάτι μου λέει ότι δεν είπε τίποτα, γιατί πιθανότατα δεν ήταν κάτι που τον ενδιέφερε ούτε ήταν προτεραιότητα στην εποχή του, δεδομένου ότι το κράτος-εργοδότης είναι παπαντάμ ελληνική ιδιαιτερότητα και δεν ήταν ποτέ ζήτημα στην Ευρώπη, τουλάχιστον όχι αρκετά μεγάλο για να αξίζει να εμβαθύνει κανείς ως κοινωνικό ή οικονομικό φαινόμενο. Θα το ψάξω, ίσως να κάνω λάθος
οπορτούνας είσαι? Αυτό μου ακούγεται σαν καπιταλιστική διαχείρισηΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑21 Νοέμ 2023, 01:06Ας μονιμοποιηθούν όλοι και σε ναυτιλιακές εταιρείες. Το κύριο είναι όσοι κάνουν παιδιά να έχουν δωρεάν στέγη και εξασφαλισμένη δουλειά. Να λύσουμε το δημογραφικό.Σενέκας έγραψε: ↑21 Νοέμ 2023, 00:35Να κάνω μια ερωτησούλα: εκτός απο τον Γιώργο τον Κατσιφάρα, υπάρχει κάποιος θεωρητικός του σοσιαλισμού που έχει γράψει ότι ο διορισμός στο δημόσιο είναι προς την κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής; Γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν είναι μαρξιστική αντίληψη ρε συ...σαν ειδική τοπική παραλλαγή μου φαίνεταιΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 23:59η στέγη και η εργασιακή ασφάλεια είναι πολύ σημαντική βάση για τα νέα ζευγάρια ώστε να κάνουν οικογένεια και να "στρώσουν" τη ζωή τους. Το δημογραφικό χρειάζεται δραστικά μέτρα και η δωρεάν στέγη για τις νέες οικογένειες και η μονιμοποίηση στο δημόσιο θα ήταν προς την σωστή κατεύθυνση. Τα υπόλοιπα είναι χαρτζιλίκια που δεν μπορούν να φέρουν αποτελέσματα.
- Ληστοσυμμορίτης
σε λίγο θα μας πεις και ο αγώνας για αυξήσεις των μισθών είναι αστική διαχείριση.Σενέκας έγραψε: ↑21 Νοέμ 2023, 01:13οπορτούνας είσαι? Αυτό μου ακούγεται σαν καπιταλιστική διαχείρισηΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑21 Νοέμ 2023, 01:06Ας μονιμοποιηθούν όλοι και σε ναυτιλιακές εταιρείες. Το κύριο είναι όσοι κάνουν παιδιά να έχουν δωρεάν στέγη και εξασφαλισμένη δουλειά. Να λύσουμε το δημογραφικό.Σενέκας έγραψε: ↑21 Νοέμ 2023, 00:35
Να κάνω μια ερωτησούλα: εκτός απο τον Γιώργο τον Κατσιφάρα, υπάρχει κάποιος θεωρητικός του σοσιαλισμού που έχει γράψει ότι ο διορισμός στο δημόσιο είναι προς την κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής; Γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν είναι μαρξιστική αντίληψη ρε συ...σαν ειδική τοπική παραλλαγή μου φαίνεται
δεν είναι;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑21 Νοέμ 2023, 01:18σε λίγο θα μας πεις και ο αγώνας για αυξήσεις των μισθών είναι αστική διαχείριση.Σενέκας έγραψε: ↑21 Νοέμ 2023, 01:13οπορτούνας είσαι? Αυτό μου ακούγεται σαν καπιταλιστική διαχείρισηΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑21 Νοέμ 2023, 01:06
Ας μονιμοποιηθούν όλοι και σε ναυτιλιακές εταιρείες. Το κύριο είναι όσοι κάνουν παιδιά να έχουν δωρεάν στέγη και εξασφαλισμένη δουλειά. Να λύσουμε το δημογραφικό.
- Ληστοσυμμορίτης
- Ληστοσυμμορίτης
Όπως λέει και ο Δένδιας, το σύστημα καταρρέει.
-
Εγώ λέω να κόψουν το ίντερνετ στους αγάμητους. Φιλαράκι, από αύριο θα μας στέλνεις με περιστέρι.
Εννοείς να κρατικοποιηθούν και οι ιδιωτικές εταιρίες;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑21 Νοέμ 2023, 01:06Ας μονιμοποιηθούν όλοι και σε ναυτιλιακές εταιρείες. Το κύριο είναι όσοι κάνουν παιδιά να έχουν δωρεάν στέγη και εξασφαλισμένη δουλειά. Να λύσουμε το δημογραφικό.
Έχει λειτουργήσει ήδη αυτό το σύστημα, με εκπληκτικά ομολογουμένως αποτελέσματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ληστοσυμμορίτης
Το ζήτημα είναι να καλυτερευσουν οι συνθήκες που ευνοούν την οικογένεια, όχι να πας πίσω σε συνθήκες για να κάνεις παιδιά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο καπιταλισμός φράζει τις οικογένειες στο να κάνουν όσα παιδιά επιθυμούν
από Ληστοσυμμορίτης » 13 Σεπ 2024, 13:38 » σε Κοινωνικά θέματα - 22 Απαντήσεις
- 303 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
29 Σεπ 2024, 11:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες
από Ναύτης » 05 Ιαν 2023, 12:16 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 7 Απαντήσεις
- 545 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
05 Ιαν 2023, 12:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι εγινε η αξιολογηση στο δημοσιο ρε παιδια;
από southern » 01 Ιαν 2024, 10:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 615 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
01 Ιαν 2024, 15:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση «ανάψτε κανένα κεράκι», αυτά συμβαίνουν στις οικογένειες των θυμάτων στα τέμπη
από Ληστοσυμμορίτης » 03 Φεβ 2024, 00:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 217 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Φεβ 2024, 23:16
-