Νέες αυξήσεις σε εισαγόμενα προϊόντα (ειδικά τρόφιμα)
- hellegennes
Νέες αυξήσεις σε εισαγόμενα προϊόντα (ειδικά τρόφιμα)
Νέες αυξήσεις έχουν ήδη έρθει και θα επηρεάσουν στο επόμενο διάστημα τις τιμές της λιανικής αγοράς, εξαιτίας της κρίσης ναυτιλιακών μεταφορών. Τα προϊόντα που επηρεάζονται αφορούν χώρες τόσο της Ανατολής (ακόμη και Τουρκίας) όσο και της αντίπερα όχθης του Ατλαντικού (Αμερική, Μεξικό, Βραζιλία).
Δεν ξέρω σε τι βαθμό θα επηρεάσουν προς τα πάνω τις τιμές γιατί οι διαφορές στον τόνο δεν είναι μεγάλες, εγώ προσωπικά δεν έχω κάνει αυξήσεις σε τίποτα μέχρι τώρα, αλλά είναι μια ακόμη ευκαιρία για μεγάλες εταιρείες να αυξήσουν τις τιμές τους 10-30% πάνω με αυτήν την δικαιολογία.
Δεν ξέρω σε τι βαθμό θα επηρεάσουν προς τα πάνω τις τιμές γιατί οι διαφορές στον τόνο δεν είναι μεγάλες, εγώ προσωπικά δεν έχω κάνει αυξήσεις σε τίποτα μέχρι τώρα, αλλά είναι μια ακόμη ευκαιρία για μεγάλες εταιρείες να αυξήσουν τις τιμές τους 10-30% πάνω με αυτήν την δικαιολογία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Re: Νέες αυξήσεις σε εισαγόμενα προϊόντα (ειδικά τρόφιμα)
βρηκαν τον πιο χαβαλε καταναλωτη της Ευρωπης και τα κανουν ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Αφού είμαστε μαλακες ρε.
Εδώ πριν κάνα δύο χρόνια είχε βγάλει κάποιος οργανισμός οδηγία στους καταναλωτές για μποϋκοτάζ στα τυριά των σούπερ μάρκετ.
Και τι έκανε ο ελληναρας;
Πήγε και ψώνιζε τεράστιες ποσότητες τυριών για να βγάλει την περίοδο του μποϋκοτάζ χωρίς να ψωνίσει

Θα μας γαμανε μέχρι να γίνει ο ήλιος μαύρος νάνος.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
το αλλο που ακουστηκε για μειωση τιμων λεει το Μαρτιο με παρεμβαση της κυβερνησης ... οποτε τι κανουν οι εταιριες ...? αυξανουν τωρα ολες τις τιμες στα προιοντα οποτε το Μαρτιο να σβησουν τη μειωση ... ποιος ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ το σχεδιασε ολο αυτο το παραμυθι ...?Πτολεμαίος έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 22:55Αφού είμαστε μαλακες ρε.
Εδώ πριν κάνα δύο χρόνια είχε βγάλει κάποιος οργανισμός οδηγία στους καταναλωτές για μποϋκοτάζ στα τυριά των σούπερ μάρκετ.
Και τι έκανε ο ελληναρας;
Πήγε και ψώνιζε τεράστιες ποσότητες τυριών για να βγάλει την περίοδο του μποϋκοτάζ χωρίς να ψωνίσει
Θα μας γαμανε μέχρι να γίνει ο ήλιος μαύρος νάνος.
- Οργισμένος
μουσκεψατε ε ;hellegennes έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 21:14Νέες αυξήσεις έχουν ήδη έρθει και θα επηρεάσουν στο επόμενο διάστημα τις τιμές της λιανικής αγοράς, εξαιτίας της κρίσης ναυτιλιακών μεταφορών. Τα προϊόντα που επηρεάζονται αφορούν χώρες τόσο της Ανατολής (ακόμη και Τουρκίας) όσο και της αντίπερα όχθης του Ατλαντικού (Αμερική, Μεξικό, Βραζιλία).
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- hellegennes
Σε αντίθεση με εσένα, εγώ δεν απολαμβάνω τον πόνο και τις δυσκολίες άλλων ανθρώπων, όπως συχνά επιδεικνύεις με εκφράζεις τύπου "πήζετε" και λοιπές χαιρέκακες μαλακίες (αν και συνήθως εσύ είσαι αυτός που πήζει).Οργισμένος έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 23:04μουσκεψατε ε ;hellegennes έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 21:14Νέες αυξήσεις έχουν ήδη έρθει και θα επηρεάσουν στο επόμενο διάστημα τις τιμές της λιανικής αγοράς, εξαιτίας της κρίσης ναυτιλιακών μεταφορών. Τα προϊόντα που επηρεάζονται αφορούν χώρες τόσο της Ανατολής (ακόμη και Τουρκίας) όσο και της αντίπερα όχθης του Ατλαντικού (Αμερική, Μεξικό, Βραζιλία).
Οπότε όπως είπα δεν ανέβασα καμμιά τιμή. Θα τις ανεβάσουν όμως τα αγαπημένα σου ΣΜ, μην έχεις καμμιά αμφιβολία. Εσένα τουλάχιστον θα σου αξίζει. Μπορεί να μην χαίρομαι που θα τα βγάζεις πέρα πιο δύσκολα, αλλά από μοιρολατρική σκοπιά είναι μια δίκαιη τιμωρία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
γεγονος ειναι οτι η ακριβεια στη χωρα ειναι εκτος ελεγχου ...
- Οργισμένος
αθλιε υποκριτακο , σε λυπαμαι.hellegennes έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 23:07Σε αντίθεση με εσένα, εγώ δεν απολαμβάνω τον πόνο και τις δυσκολίες άλλων ανθρώπων, όπως συχνά επιδεικνύεις με εκφράζεις τύπου "πήζετε" και λοιπές χαιρέκακες μαλακίες (αν και συνήθως εσύ είσαι αυτός που πήζει).Οργισμένος έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 23:04μουσκεψατε ε ;hellegennes έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 21:14Νέες αυξήσεις έχουν ήδη έρθει και θα επηρεάσουν στο επόμενο διάστημα τις τιμές της λιανικής αγοράς, εξαιτίας της κρίσης ναυτιλιακών μεταφορών. Τα προϊόντα που επηρεάζονται αφορούν χώρες τόσο της Ανατολής (ακόμη και Τουρκίας) όσο και της αντίπερα όχθης του Ατλαντικού (Αμερική, Μεξικό, Βραζιλία).
Οπότε όπως είπα δεν ανέβασα καμμιά τιμή. Θα τις ανεβάσουν όμως τα αγαπημένα σου ΣΜ, μην έχεις καμμιά αμφιβολία. Εσένα τουλάχιστον θα σου αξίζει. Μπορεί να μην χαίρομαι που θα τα βγάζεις πέρα πιο δύσκολα, αλλά από μοιρολατρική σκοπιά είναι μια δίκαιη τιμωρία.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- hellegennes
Όχι, λες ψέματα. Στο εγωιστικό σου μυαλό δεν υπάρχει χώρος για λύπη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ο Κυριάκος θέλει να τα φτιάξει αλλά δεν τον αφήνουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι καταναλωτες να βαλουν πλατη για τις αυξησεις στα τροφιμα
από Frappezitis » 02 Σεπ 2024, 20:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 120 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
02 Σεπ 2024, 21:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φατε ΓΙΔΙΑ νεες αυξησεις στα διοδια
από Μαδουραίος » 14 Δεκ 2024, 14:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 451 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
15 Δεκ 2024, 10:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τσίπρα θα λέτε και θα κλαίτε.Νεες αυξησεις σε 800 φαρμακα
από Μαδουραίος » 02 Αύγ 2024, 13:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
02 Αύγ 2024, 14:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι Ασιάτες μουσουλμάνοι ειδικά στην Ελλάδα είναι τόσο φιλήσυχοι;
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 31 Μαρ 2025, 14:16 » σε Κοινωνικά θέματα - 72 Απαντήσεις
- 1098 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas
01 Απρ 2025, 16:23
-