Ο ΧΑΡΗΣ ΒΑΦΕΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ
Ο ΧΑΡΗΣ ΒΑΦΕΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ
τιναφταρεεε;
Κερνάει πόνο ο ζαίος εδώ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Re: Ο ΧΑΡΗΣ ΒΑΦΕΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ
Ήθελα να το ανεβάσω εγώ, ο Μαρινάκης σπέρνει!
Πραγματικά drop mic φάση, πολύ πολύ δυνατός.

Πραγματικά drop mic φάση, πολύ πολύ δυνατός.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Με το γάντι αλλά παίρνει σκαλπ κανονικά ο τύπος.
.
.

συμφωνώ. Παρότι είναι εμφανώς ζαίος είναι πολύ αξιόλογος και έχει πολύ καλό υλικό. Το οποίο είναι ακόμα πιο αξιολογο αν σκεφτείς την ποιότητα του υπόλοιπου Ελ ΥΤ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ο Μαρινάκης δεν είναι ζαίος μπρο, είναι απλά απ' το Αγρίνjιο.
.
.
Δεν είναι Κρητικός; Νόμιζα ότι είναι πατριώτης. Σε κάθε περίπτωση καλός είναι και σε αυτό το επεισόδιο αλλά και στο άλλο για τα μονοπώλια στην Ελλάδα τα λέει καλά. Αυτό που λέει στο τέλος για δεσπόζουσα θέση στα αγγλικά είναι extracting rent - rentier ή αλλιώς ραντιέρης στα κομμουνιστικά.
Επίσης ο μπούλης ο βαφειάς τι σκουπίδι
Κρητικός είναι εκτός και μιλάμε για άλλον Μαρινάκη.Yochanan έγραψε: ↑09 Ιουν 2024, 20:45Δεν είναι Κρητικός; Νόμιζα ότι είναι πατριώτης. Σε κάθε περίπτωση καλός είναι και σε αυτό το επεισόδιο αλλά και στο άλλο για τα μονοπώλια στην Ελλάδα τα λέει καλά. Αυτό που λέει στο τέλος για δεσπόζουσα θέση στα αγγλικά είναι extracting rent - rentier ή αλλιώς ραντιέρης στα κομμουνιστικά.
Επίσης ακούγεται πως ο Βαφειας είναι ένας από αυτούς που βρίσκονται πίσω από την κασέλα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Ερμής έγραψε: ↑10 Ιουν 2024, 20:14Κρητικός είναι εκτός και μιλάμε για άλλον Μαρινάκη.Yochanan έγραψε: ↑09 Ιουν 2024, 20:45Δεν είναι Κρητικός; Νόμιζα ότι είναι πατριώτης. Σε κάθε περίπτωση καλός είναι και σε αυτό το επεισόδιο αλλά και στο άλλο για τα μονοπώλια στην Ελλάδα τα λέει καλά. Αυτό που λέει στο τέλος για δεσπόζουσα θέση στα αγγλικά είναι extracting rent - rentier ή αλλιώς ραντιέρης στα κομμουνιστικά.
Επίσης ακούγεται πως ο Βαφειας είναι ένας από αυτούς που βρίσκονται πίσω από την κασέλα.
Απ'το Αγρινιο ειναι. Το εχει πει 100 φορες. Σχεδον σε καθε επεισοδιο.
- nik_killthemall
Αξιολογος ο Αγρινιος, η μονη παραφωνια ειναι πως θεωρει σοβαρους κατι τσουνηδες που ειναι τερμα παπατζες.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Ο Μαρινάκης η ο Βαφειας;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑10 Ιουν 2024, 23:28Ερμής έγραψε: ↑10 Ιουν 2024, 20:14Κρητικός είναι εκτός και μιλάμε για άλλον Μαρινάκη.Yochanan έγραψε: ↑09 Ιουν 2024, 20:45
Δεν είναι Κρητικός; Νόμιζα ότι είναι πατριώτης. Σε κάθε περίπτωση καλός είναι και σε αυτό το επεισόδιο αλλά και στο άλλο για τα μονοπώλια στην Ελλάδα τα λέει καλά. Αυτό που λέει στο τέλος για δεσπόζουσα θέση στα αγγλικά είναι extracting rent - rentier ή αλλιώς ραντιέρης στα κομμουνιστικά.
Απ'το Αγρινιο ειναι. Το εχει πει 100 φορες. Σχεδον σε καθε επεισοδιο.
περιέργως συμφωνώ μαζί σου. Και μένα με χάλασε οτι θεωρεί τον Τσούνη σοβαρό.nik_killthemall έγραψε: ↑10 Ιουν 2024, 23:31Αξιολογος ο Αγρινιος, η μονη παραφωνια ειναι πως θεωρει σοβαρους κατι τσουνηδες που ειναι τερμα παπατζες.
O Μιλτιάδης Μαρινάκης είναι από το Ηράκλειο, ο Βαγγέλας γεννήθηκε στον Πειραιά, η μητέρα του είναι ποντιακής καταγωγής, που κολάει το Αγρίνιο δε ξέρω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 3381 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
15 Οκτ 2024, 09:02
-
-
Νέα δημοσίευση Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν - Πώς να γίνετε εκατομμυριούχος με λίγα κλίκ
από Unique » 30 Ιουν 2024, 12:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 195 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
30 Ιουν 2024, 13:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θες να γινεις Ευρωβουλευτης? Κανε αιτηση τώρα!
από George_V » 08 Φεβ 2024, 14:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
08 Φεβ 2024, 14:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Χάρης Δούκας διεκδικεί την ηγεσία του πασοκ
από southern » 12 Ιουν 2024, 16:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 75 Απαντήσεις
- 2187 Προβολές
-