https://www.capital.gr/oikonomia/390128 ... -oi-logoi/Μόλις 1 στους 3 ιδιοκτήτες ακινήτων (36%) έχει προχωρήσει σε αύξηση ενοικίου κατά τη διάρκεια της τελευταίας τριετίας, ενώ 6 στους 10 έχουν κρατήσεις τις τιμές σταθερές (62%), δείγμα της σύνεσης που έχει επικρατήσει μεταξύ της πλειονότητας των εκμισθωτών κατά τη διαδικασία της ανανέωσης των μισθωτηρίων συμβολαίων τους και του κλίματος συνεννόησης που υπάρχει με την πλειονότητα των μισθωτών τους
ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΣΥΝΕΤΗ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΣΥΝΕΤΗ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Re: ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΣΥΝΕΤΗ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 13:29https://www.capital.gr/oikonomia/390128 ... -oi-logoi/Μόλις 1 στους 3 ιδιοκτήτες ακινήτων (36%) έχει προχωρήσει σε αύξηση ενοικίου κατά τη διάρκεια της τελευταίας τριετίας, ενώ 6 στους 10 έχουν κρατήσεις τις τιμές σταθερές (62%), δείγμα της σύνεσης που έχει επικρατήσει μεταξύ της πλειονότητας των εκμισθωτών κατά τη διαδικασία της ανανέωσης των μισθωτηρίων συμβολαίων τους και του κλίματος συνεννόησης που υπάρχει με την πλειονότητα των μισθωτών τους

Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Γω ως χριστιανοκομμούνι έκανα και μείωση 10% σε ζευγάρι απ΄την αρχική τιμή ενοικίου. 

- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Εγώ έχω τρία διαμερίσματα των 80 τμ, τα νοικιάζω σε νέα ζευγάρια, 1 από Ικαρία, άλλο από Αγρίνιο και το 3 από Αλβανία,
με 250 ευρώ το μήνα, θα μπορούσα άνετα να έπαιρνα και 600, όχι, 250 και όποιο ζευγάρι αποκτήσει παιδί, για 4 μήνες τους
πληρώνω εγώ τα νοίκια τους. Μέχρι στιγμής έχουμε 2 αλβανάκια, οι άλλοι οι δικοί μας είναι "γειά σας"
με 250 ευρώ το μήνα, θα μπορούσα άνετα να έπαιρνα και 600, όχι, 250 και όποιο ζευγάρι αποκτήσει παιδί, για 4 μήνες τους
πληρώνω εγώ τα νοίκια τους. Μέχρι στιγμής έχουμε 2 αλβανάκια, οι άλλοι οι δικοί μας είναι "γειά σας"
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Οι νεοδημοκράτες να τα βλέπουν αυτά που πλήττουν τον πολιτισμό και προωθούν τη ραγιάδικη καφρίλα. ¨οσο για σένα μπράβο σου. Είσαι πατριώτης και μακάρι να σκέφτονταν όλοι έτσι.Esperos έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 20:30Εγώ έχω τρία διαμερίσματα των 80 τμ, τα νοικιάζω σε νέα ζευγάρια, 1 από Ικαρία, άλλο από Αγρίνιο και το 3 από Αλβανία,
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 37 Απαντήσεις
- 802 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
15 Νοέμ 2024, 18:19
-
-
Νέα δημοσίευση Στο πλευρό των Ρωssoτουρκων ο εμπορας μας...
από Οργισμένος » 25 Μαρ 2024, 21:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 856 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
26 Μαρ 2024, 13:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είμαι στο πλευρό σου ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
από giorgos mpekos » 31 Ιαν 2024, 13:42 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 438 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
02 Φεβ 2024, 12:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το Εθνικό Μέτωπο στο πλευρό των πλημμυροπαθών
από Golden Age » 10 Σεπ 2023, 21:44 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 397 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης