ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΣΥΝΕΤΗ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΣΥΝΕΤΗ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 13 Φεβ 2025, 13:29

Μόλις 1 στους 3 ιδιοκτήτες ακινήτων (36%) έχει προχωρήσει σε αύξηση ενοικίου κατά τη διάρκεια της τελευταίας τριετίας, ενώ 6 στους 10 έχουν κρατήσεις τις τιμές σταθερές (62%), δείγμα της σύνεσης που έχει επικρατήσει μεταξύ της πλειονότητας των εκμισθωτών κατά τη διαδικασία της ανανέωσης των μισθωτηρίων συμβολαίων τους και του κλίματος συνεννόησης που υπάρχει με την πλειονότητα των μισθωτών τους
https://www.capital.gr/oikonomia/390128 ... -oi-logoi/

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Re: ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΣΥΝΕΤΗ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 13 Φεβ 2025, 16:09

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
13 Φεβ 2025, 13:29
Μόλις 1 στους 3 ιδιοκτήτες ακινήτων (36%) έχει προχωρήσει σε αύξηση ενοικίου κατά τη διάρκεια της τελευταίας τριετίας, ενώ 6 στους 10 έχουν κρατήσεις τις τιμές σταθερές (62%), δείγμα της σύνεσης που έχει επικρατήσει μεταξύ της πλειονότητας των εκμισθωτών κατά τη διαδικασία της ανανέωσης των μισθωτηρίων συμβολαίων τους και του κλίματος συνεννόησης που υπάρχει με την πλειονότητα των μισθωτών τους
https://www.capital.gr/oikonomia/390128 ... -oi-logoi/

:wave:
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 13 Φεβ 2025, 16:16

:giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 13 Φεβ 2025, 16:20

Γω ως χριστιανοκομμούνι έκανα και μείωση 10% σε ζευγάρι απ΄την αρχική τιμή ενοικίου. :g030:

Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos » 13 Φεβ 2025, 20:30

Εγώ έχω τρία διαμερίσματα των 80 τμ, τα νοικιάζω σε νέα ζευγάρια, 1 από Ικαρία, άλλο από Αγρίνιο και το 3 από Αλβανία,
με 250 ευρώ το μήνα, θα μπορούσα άνετα να έπαιρνα και 600, όχι, 250 και όποιο ζευγάρι αποκτήσει παιδί, για 4 μήνες τους
πληρώνω εγώ τα νοίκια τους. Μέχρι στιγμής έχουμε 2 αλβανάκια, οι άλλοι οι δικοί μας είναι "γειά σας"
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 13 Φεβ 2025, 20:43

Esperos έγραψε:
13 Φεβ 2025, 20:30
Εγώ έχω τρία διαμερίσματα των 80 τμ, τα νοικιάζω σε νέα ζευγάρια, 1 από Ικαρία, άλλο από Αγρίνιο και το 3 από Αλβανία,
με 250 ευρώ το μήνα, θα μπορούσα άνετα να έπαιρνα και 600, όχι, 250 και όποιο ζευγάρι αποκτήσει παιδί, για 4 μήνες τους
πληρώνω εγώ τα νοίκια τους. Μέχρι στιγμής έχουμε 2 αλβανάκια, οι άλλοι οι δικοί μας είναι "γειά σας"
Οι νεοδημοκράτες να τα βλέπουν αυτά που πλήττουν τον πολιτισμό και προωθούν τη ραγιάδικη καφρίλα. ¨οσο για σένα μπράβο σου. Είσαι πατριώτης και μακάρι να σκέφτονταν όλοι έτσι.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών