Καταχώρηση Ένδειξης Μετρητή (ΔΕΗ)

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Καταχώρηση Ένδειξης Μετρητή (ΔΕΗ)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah » 13 Φεβ 2025, 16:07

Τι στον πούτσο γαμώ την τριτοκοσμική μπανανία σας γαμώ;

Εδώ και 3-4 μήνες σταμάτησαν να έρχονται οι υπενθυμίσεις για να πάρω ένδειξη και να την καταχωρήσω στο σύστημα (το myΔΕΗ τους, μη χέσω).

Όταν μπαίνω μέσα, βλέπω ότι έχει εξαφανιστεί τελείως και η δυνατότητα καταχώρησης, η φόρμα δηλαδή που υπήρχε για κάθε παροχή.

Είναι που έχουν γαμήσει γενικώς τις ιστοσελίδες τους; (που όντως τις έχουν γαμήσει, πρέπει να κάνεις αποδοχή cookies σε ΚΑΘΕ σελίδα, όχι μια φορά μόνο κατά την είσοδο, γαμώ τους απόφοιτους της ΚΟΡΕΛΚΟ και του ΙΕΚ ΞΥΝΗ που έχουν προσλάβει για προγραμματιστές)

Είναι μήπως ότι το κάνουν επίτηδες για να στέλνουν παραφουσκωμένους έναντι μπας και εξισορροπήσουν τα γαμημένα τα οικονομικά τους.

Ότι κι αν είναι, είναι ντροπή.

Εμπεδοκλής

Re: Καταχώρηση Ένδειξης Μετρητή (ΔΕΗ)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 13 Φεβ 2025, 16:10

Allah έγραψε:
13 Φεβ 2025, 16:07
Τι στον πούτσο γαμώ την τριτοκοσμική μπανανία σας γαμώ;

Εδώ και 3-4 μήνες σταμάτησαν να έρχονται οι υπενθυμίσεις για να πάρω ένδειξη και να την καταχωρήσω στο σύστημα (το myΔΕΗ τους, μη χέσω).

Όταν μπαίνω μέσα, βλέπω ότι έχει εξαφανιστεί τελείως και η δυνατότητα καταχώρησης, η φόρμα δηλαδή που υπήρχε για κάθε παροχή.

Είναι που έχουν γαμήσει γενικώς τις ιστοσελίδες τους; (που όντως τις έχουν γαμήσει, πρέπει να κάνεις αποδοχή cookies σε ΚΑΘΕ σελίδα, όχι μια φορά μόνο κατά την είσοδο, γαμώ τους απόφοιτους της ΚΟΡΕΛΚΟ και του ΙΕΚ ΞΥΝΗ που έχουν προσλάβει για προγραμματιστές)

Είναι μήπως ότι το κάνουν επίτηδες για να στέλνουν παραφουσκωμένους έναντι μπας και εξισορροπήσουν τα γαμημένα τα οικονομικά τους.

Ότι κι αν είναι, είναι ντροπή.
Νομίζεις ότι ο κατακερματισμός της ΔΕΗ έγινε για να έχεις καλύτερη εξυπηρέτηση;
Κατά τα λοιπά εδώ:
https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/newcct ... tml?type=8

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 13 Φεβ 2025, 16:23

Προσφατα κατεβαινω να παω στην δουλεια και βλεπω δυο τυπους να δουλευουν στα ρολογια ρευματος της οικοδομης.Το αυτοκινητο τους εγραφε ΔΕΔΗΕ και ηταν παρκαρισμενο επανω στο πεζοδρομιο με την μουρη να κλεινει σχεδον την εισοδο της οικοδομης σαν να οδηγουσε καουμποις.Ακολουθει η εξης στιχομυθια

Εγω:Kαλημερα,τι ακριβως κανετε εδω παιδια;Δεν απανταει κανενας
Αυτοι:Σιγη
Εγω:Επειδη δεν μαρεσει να ρωταω δυο φορες η σταματατε τωρα η σας σταματαω με αλλον τροπο εγω.
Aυτοι:Την δουλεια μας κανουμε κυριε αντικαθιστουμε τους παλαιους μετρητες με νεους εξυπνους μετρητες.
Εγω:Kαι γιατι δεν μας ενημερωσατε οτι θα κανετε παρεμβαση στους μετρητες μας;
Αυτοι:Δεν γνωριζουμε κυριε δεν ειναι δικη μας δουλεια παρτε τηλ στα κεντρικα
Εγω:Ok ποσους μετρητες αλλαξατε μεχρι τωρα;
Αυτοι:Tρεις
Εγω:Φανταζομαι κοβετε το ρευμα στο διαμερισμα στου οποιου αλλαζετε τον μετρητη ε;
Αυτοι: E ναι φυσικα
Εγω:Kαι ποσους απο τους τρεις ιδιοκτητες ειδοποιησατε εστω απο το θυροτηλεφωνο για το οτι θα προκαλεσετε διακοπη ρευματος ;Ποσους απο τους υπολοιπους;
Αυτοι:Γιατι να ειδοποιησουμε;
Εγω:Ξερω γω ,για να κλεισουν ας πουμε συσκευες μπου μπορει να παθουν ζημια,για να βγουν απο το μπανιο που κανουν εκεινη την ωρα και να μην μεινουν στο σκοταδι; για να κανονισουν τι θα κανουν με το φαι που μαγειρευουν ,γιατι μπορει να ειναι καποιος ανθρωπος επανω με καποιο σοβαρο προβλημα οπως πχ μηχανημα παροχης οξυγονου κτλ κτλ;
Aυτοι:Eνταξει κυριε θα ειδοποιησουμε τωρα

Γυρνωντας το απογευμα 13 απο τα 18 διαμερισματα ειχαν λαβει εγγραφο πως ο παλιος τους μετρητης πιθανον ειχε πειραχτει και οτι διαπραταμε πιθανη ρευματοκλοπη
Τα 5 διαμερισματα που δεν ελαβαν το σχετικο εγγραφο ηταν αυτα στα οποια δεν προλαβαν να αλλαξουν μετρητη
Το ιδιο εγγραφο ανεφερε πως οι μετρητες θα εξεταστουν στα εργαστηρια του παροχου και θα μας κοινοποιησουν το τελικο πορισμα
Δεν καλεσαν κανενα ιδιοκτητη πριν αφαιρεσουν τον υποπτο κατ αυτους μετρητη οπως ειχαν υποχρεωση ουτε το εκαναν παρουσια δικαστικου λειτουργου οπως ειχαν επισης υποχρεωση απο την στιγμη που θεωρησαν οτι υπαρχει πιθανοτητα ρευματοκλοπης

Μιλαμε για τεραστιο μπουρδελο

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 13 Φεβ 2025, 19:29

SeaHawk έγραψε:
13 Φεβ 2025, 16:23
SpoilerShow
Προσφατα κατεβαινω να παω στην δουλεια και βλεπω δυο τυπους να δουλευουν στα ρολογια ρευματος της οικοδομης.Το αυτοκινητο τους εγραφε ΔΕΔΗΕ και ηταν παρκαρισμενο επανω στο πεζοδρομιο με την μουρη να κλεινει σχεδον την εισοδο της οικοδομης σαν να οδηγουσε καουμποις.Ακολουθει η εξης στιχομυθια

Εγω:Kαλημερα,τι ακριβως κανετε εδω παιδια;Δεν απανταει κανενας
Αυτοι:Σιγη
Εγω:Επειδη δεν μαρεσει να ρωταω δυο φορες η σταματατε τωρα η σας σταματαω με αλλον τροπο εγω.
Aυτοι:Την δουλεια μας κανουμε κυριε αντικαθιστουμε τους παλαιους μετρητες με νεους εξυπνους μετρητες.
Εγω:Kαι γιατι δεν μας ενημερωσατε οτι θα κανετε παρεμβαση στους μετρητες μας;
Αυτοι:Δεν γνωριζουμε κυριε δεν ειναι δικη μας δουλεια παρτε τηλ στα κεντρικα
Εγω:Ok ποσους μετρητες αλλαξατε μεχρι τωρα;
Αυτοι:Tρεις
Εγω:Φανταζομαι κοβετε το ρευμα στο διαμερισμα στου οποιου αλλαζετε τον μετρητη ε;
Αυτοι: E ναι φυσικα
Εγω:Kαι ποσους απο τους τρεις ιδιοκτητες ειδοποιησατε εστω απο το θυροτηλεφωνο για το οτι θα προκαλεσετε διακοπη ρευματος ;Ποσους απο τους υπολοιπους;
Αυτοι:Γιατι να ειδοποιησουμε;
Εγω:Ξερω γω ,για να κλεισουν ας πουμε συσκευες μπου μπορει να παθουν ζημια,για να βγουν απο το μπανιο που κανουν εκεινη την ωρα και να μην μεινουν στο σκοταδι; για να κανονισουν τι θα κανουν με το φαι που μαγειρευουν ,γιατι μπορει να ειναι καποιος ανθρωπος επανω με καποιο σοβαρο προβλημα οπως πχ μηχανημα παροχης οξυγονου κτλ κτλ;
Aυτοι:Eνταξει κυριε θα ειδοποιησουμε τωρα

Γυρνωντας το απογευμα 13 απο τα 18 διαμερισματα ειχαν λαβει εγγραφο πως ο παλιος τους μετρητης πιθανον ειχε πειραχτει και οτι διαπραταμε πιθανη ρευματοκλοπη
Τα 5 διαμερισματα που δεν ελαβαν το σχετικο εγγραφο ηταν αυτα στα οποια δεν προλαβαν να αλλαξουν μετρητη
Το ιδιο εγγραφο ανεφερε πως οι μετρητες θα εξεταστουν στα εργαστηρια του παροχου και θα μας κοινοποιησουν το τελικο πορισμα
Δεν καλεσαν κανενα ιδιοκτητη πριν αφαιρεσουν τον υποπτο κατ αυτους μετρητη οπως ειχαν υποχρεωση ουτε το εκαναν παρουσια δικαστικου λειτουργου οπως ειχαν επισης υποχρεωση απο την στιγμη που θεωρησαν οτι υπαρχει πιθανοτητα ρευματοκλοπης

Μιλαμε για τεραστιο μπουρδελο

Μλκ ΓΓ, τζάμπα γατόνι μας το παίζεις. Ζήκο ε,ζήκο :smt005:
Και ΔΕΔΗΕ μοστράρουν τώρα ; Υποκλίνομαι :blm:

Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah » 20 Φεβ 2025, 13:03

Τελικά έχουν κάνει το εξής:

Αρχίζουν σιγά σιγά να καθιερώνουν μηνιαία καταμέτρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Σε μία από τις παροχές μου έχει ξεκινήσει ήδη, εδώ και τρεις μήνες έρχεται λογαριασμός κάθε μήνα και είναι εκκαθαριστικός.

Στις άλλες δύο, δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, αλλά ισχύει η εξής μεταβατική κατάσταση: Μπορεί να δοθεί μέτρηση στον ΔΕΔΔΗΕ ανά πάσα στιγμή. Όταν ανοίξει το επόμενο παράθυρο καταμέτρησης, την χρησιμοποιούν για να βγάλουν εκκαθαριστικό, εκτός αν κάνουν δικιά τους μέτρηση. Αν δεν έχουν ούτε δικιά τους μέτρηση, ούτε του καταναλωτή, βγάζουν έναντι.

Για το λόγο αυτό, η καταχώρηση γίνεται πλέον μόνο απευθείας στον ΔΕΔΔΗΕ, όχι στους παρόχους. Εδώ: https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/newcct ... tml?type=8

Συνεπώς, για να μην σας πιάσουν κώτσο κάνετε το εξής:

Τσεκάρετε τον τελευταίο λογαριασμό σας για κάθε παροχή που έχετε. Στην δεύτερη σελίδα (αν ο πάροχος σας είναι η ΔΕΗ), είναι ένα κουτάκι που δείχνει τις μετρήσεις. Αν στο κάτω μέρος του κουτακίου έτσι:

Εικόνα

τότε δεν κάνετε τίποτα εκτός αν σας έρθει κανένας τρελλός λογαριασμός και θέλετε να τον αμφισβητήσετε.

Αν είναι έτσι:

Εικόνα

τότε τους στέλνετε εσείς μετρήσεις όποτε θέλετε, κατά προτίμηση στην αρχή κάθε μήνα, για να αποφεύγετε τους παραφουσκωμένους "έναντι".

Αυτά.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Οικονομία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών