Φορολογια κρυπτο
- Space_Passenger
Φορολογια κρυπτο
Σκεφτομαι να μπω στα κρυπτο. Αν αγορασω κρυπτο απο π.χ τη Binance και τα κρατησω - ΔΕΝ πουλησω για να τα κανω ευρω και να τα τραβηξω στη τραπεζα, φορολογουμαι ή οχι? Πρεπει να το δηλωσω?
Υπαρχει τροπος να κανεις τυχον κερδος σε πραγματικα λεφτα και να μην το μαθει η εφορια? Αποτι ξερω με revolut και paypal πλεον τα ελεγχει η εφορια.
Υπαρχει τροπος να κανεις τυχον κερδος σε πραγματικα λεφτα και να μην το μαθει η εφορια? Αποτι ξερω με revolut και paypal πλεον τα ελεγχει η εφορια.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Φορολογια κρυπτο
Πολλοι τζογαδοροι υπαρχουν τελικα
Απλα δεν τους εξεφραζε και πολυ η ρουλετα το μπλακτζακ το ποκερ και το στοιχημα και επεσαν με τα μουτρα στα κρυπτο.
Ποιο πολλοι ομως απο τους τζογαδορους ειναι αυτοι που πιστευουν οτι θα βγαλουν λεφτα χωρις να κανουν τιποτα
Απλα δεν τους εξεφραζε και πολυ η ρουλετα το μπλακτζακ το ποκερ και το στοιχημα και επεσαν με τα μουτρα στα κρυπτο.
Ποιο πολλοι ομως απο τους τζογαδορους ειναι αυτοι που πιστευουν οτι θα βγαλουν λεφτα χωρις να κανουν τιποτα
- Space_Passenger
Επι των ερωτησεων παρακαλω πολύ.
Πώς ξερεις οτι δεν κανω τιποτα? Και που σαι? Στα κρυπτο κανεις πραγματα.
Πώς ξερεις οτι δεν κανω τιποτα? Και που σαι? Στα κρυπτο κανεις πραγματα.
-
- Επικοινωνία:
Βρες ένα νέο λογιστή ή κάποιο λογιστικό γραφείο/εταιρεία και ρώτα ρε συ. Βασικά, ξεκίνα απ' τον λογιστή που έχεις ήδη, μπορείς να γνωρίζει. Δηλαδή, τόσα θέματα εδώ μέσα με τον καθένα να λέει το μακρύ του και το κοντό του, δεν είναι αρκετά για να κρίνεις πως δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να πάρεις τέτοιου είδους συμβουλές;
Anywayz, διάβασε και το παρακάτω άρθρο, απ' οτι φαίνεται από φέτος δεν χρειάζεται να ζούνε με τον φόβο όσοι ασχολούνται με τα κρυπτονομίσματα:
https://www.moneyreview.gr/business-and ... nomismata/
Anywayz, διάβασε και το παρακάτω άρθρο, απ' οτι φαίνεται από φέτος δεν χρειάζεται να ζούνε με τον φόβο όσοι ασχολούνται με τα κρυπτονομίσματα:
https://www.moneyreview.gr/business-and ... nomismata/
Δεν πειράζει, αυτοί τουλάχιστον κάτι κάνουν. Αλλοι παίζουν games. Το φαντάζεσαι; Κοντζαμ μαντράχαλοι και παίζουν games

Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Space_Passenger
Δεν αντιλεγω βεβαια οτι παιζω και στοιχημα (μικροποσα)
Και έχουν πρώην γκόμενες που είναι bisexual. Μη το ξεχνάμε αυτό: Bisexual.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Από όσα έχω διαβάσει δεν υπάρχει ακόμα φορολογικό καθεστώς.
Ήταν να μπει Δεκέμβριιο του 24. Νομίζω πήρε παράταση. Δλδη πόσο φόρο επί των κερδών θα δηλώνεις.
Η Ιταλία πρόσφατα το πήγε 40% αν δεν κάνω λάθος..άλλες χώρες είναι μηδέν..
Ο δικός μου λογιστής είπε πέρσι δεν τα δηλώνεις... (Που δεν είχα)
Υγ. Εγώ έχω μόνο bitcoin σε. "διαπραγματεύσιμο αμοιβαίο κεφάλαιο" etp. Νομίζω έχει φόρο 15% επί των κερδών άμα πουλήσεις.
Και είναι νόμιμο και δηλώνεται κανονικά και δεν κινδυνεύεις να σε χακαρουν κλπ από την άλλη δεν κατέχεις εσύ, μόνος σου το bitcoin και αγοράζεις πουλάς μόνο σε ώρες χρηματιστηρίου.
Από την άλλη είναι σε "χαρτί χρέους". Δλδη αμα πτωχεύσει η τράπεζα που εκδίδει το χαρτί , τα έχασες όλα. Πράγμα σπάνιο έως αδύνατο. (Λέμε τώρα)
Της wisdomtree etp.
Ήταν να μπει Δεκέμβριιο του 24. Νομίζω πήρε παράταση. Δλδη πόσο φόρο επί των κερδών θα δηλώνεις.
Η Ιταλία πρόσφατα το πήγε 40% αν δεν κάνω λάθος..άλλες χώρες είναι μηδέν..
Ο δικός μου λογιστής είπε πέρσι δεν τα δηλώνεις... (Που δεν είχα)
Υγ. Εγώ έχω μόνο bitcoin σε. "διαπραγματεύσιμο αμοιβαίο κεφάλαιο" etp. Νομίζω έχει φόρο 15% επί των κερδών άμα πουλήσεις.
Και είναι νόμιμο και δηλώνεται κανονικά και δεν κινδυνεύεις να σε χακαρουν κλπ από την άλλη δεν κατέχεις εσύ, μόνος σου το bitcoin και αγοράζεις πουλάς μόνο σε ώρες χρηματιστηρίου.
Από την άλλη είναι σε "χαρτί χρέους". Δλδη αμα πτωχεύσει η τράπεζα που εκδίδει το χαρτί , τα έχασες όλα. Πράγμα σπάνιο έως αδύνατο. (Λέμε τώρα)
Της wisdomtree etp.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 15 Απρ 2025, 14:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Τώρα διάβασα, το πάνε για 15% των κερδών . Όπως τα etp χρυσού/κρυπτο κλπ. Αλλά δεν ξέρω άμα ψηφίστηκε. Πολλοί έτσι το δηλώνουν. Άλλοι καθόλου
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κρυπτο-πρόεδρος» δηλώνει ο Τραμπ επιδιώκοντας τη στήριξη του τεχνολογικού τομέα
από southern » 08 Ιουν 2024, 10:58 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 108 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
08 Ιουν 2024, 10:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο θα μειωθεί η φορολογία των μισθωτών από το τσεκούρωμα των αυτοαπασχολουμενων;
από Ληστοσυμμορίτης » 04 Νοέμ 2023, 18:06 » σε Οικονομία - 43 Απαντήσεις
- 1099 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
06 Νοέμ 2023, 15:14
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 170 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Philip Mortimer
05 Απρ 2025, 17:10