Βαριέμαι να μαγειρέψω κι έφαγα....
Re: Βαριέμαι να μαγειρέψω κι έφαγα....
Γεια σας παιδιά. Χριστός Ανέστη χρόνια πολλά!!! Βοηθάω μια φίλη στη δημιουργία ενός blog που αφορά συνταγές.. Δεν έβρισκα τρόπο να το προωθήσω οπότε σκέφτηκα να το αναρτήσω εδώ!!! Αν δεν σας κάνει κόπο και θέλετε ρίξτε μια ματιά!!! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας !!!https://zwgrafiasrecipes.blogspot.com/ 

Γύρω στις 22 με θέρισε η πείνα. Το χέρι πήγε αυτοματα στο efood και έστησε από το μηδέν δύο βαρβάτες κρέπες με σπαταλα τα υλικά. Ζαμπόν, τυρί, μπέικον, χωριάτικο λουκάνικο, μαγιονεζα, πατάτες τηγανιτές, μανιτάρια και φέτα η αλμυρή.
Λευκή σοκολάτα, νουτελα, μερέντα, μπανάνα, σιρόπι καραμελας, φυστίκι, γκοφρετα μπουένο, η γλυκιά.
Ήμουν σχεδόν στην επιβεβαίωση της παραγγελίας, έμενε μόνο ένα κλικ. Αλλά στάθηκα δυνατός. Δεν το πάτησα.
Τρίχρωμη σαλάτα, κρεμμύδι, σκόρδο, λίγο τυρί και μια φέτα ψωμί. Αυτό ήταν το δείπνο. Και μπράβο μου.
Λευκή σοκολάτα, νουτελα, μερέντα, μπανάνα, σιρόπι καραμελας, φυστίκι, γκοφρετα μπουένο, η γλυκιά.
Ήμουν σχεδόν στην επιβεβαίωση της παραγγελίας, έμενε μόνο ένα κλικ. Αλλά στάθηκα δυνατός. Δεν το πάτησα.
Τρίχρωμη σαλάτα, κρεμμύδι, σκόρδο, λίγο τυρί και μια φέτα ψωμί. Αυτό ήταν το δείπνο. Και μπράβο μου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Από το efood η σαλάτα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Λολ
Μια έτοιμη σαλατα μπάρμπα Στάθης ήταν με ρόκα και άλλα δύο υλικά που δεν τα θυμάμαι.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Α οκ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Namrail έγραψε: ↑27 Απρ 2020, 23:25Γύρω στις 22 με θέρισε η πείνα. Το χέρι πήγε αυτοματα στο efood και έστησε από το μηδέν δύο βαρβάτες κρέπες με σπαταλα τα υλικά. Ζαμπόν, τυρί, μπέικον, χωριάτικο λουκάνικο, μαγιονεζα, πατάτες τηγανιτές, μανιτάρια και φέτα η αλμυρή.

Μαλάκα, η κρέπα στην αρχή με πήγε για έμφραγμα, ένιωσα ζαλάδα, πόνο, και μούδιασμα. Ευτυχώς με επανέφερες με τη σαλάτα. Τι κακό σου κάναμε;

Ordem e Progresso.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
και νουτελα και μερεντα και σιροπι και στοκο λευκης σοκολατας!
απο τους συνδυασμους που αν τους φαω δεν θα ξανασκεφτω τον κρνιο
απο τους συνδυασμους που αν τους φαω δεν θα ξανασκεφτω τον κρνιο
Αλήθεια θα τα έτρωγες αυτά;Namrail έγραψε: ↑27 Απρ 2020, 23:25Γύρω στις 22 με θέρισε η πείνα. Το χέρι πήγε αυτοματα στο efood και έστησε από το μηδέν δύο βαρβάτες κρέπες με σπαταλα τα υλικά. Ζαμπόν, τυρί, μπέικον, χωριάτικο λουκάνικο, μαγιονεζα, πατάτες τηγανιτές, μανιτάρια και φέτα η αλμυρή.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ευπαθεια;
Χθες δεν είχα φάει όλη μέρα οπότε τις δύο κρεπουλες τις χτυπούσα άνετα. Και παραπάνω μπορούσα.Naida έγραψε: ↑28 Απρ 2020, 21:43Αλήθεια θα τα έτρωγες αυτά;Namrail έγραψε: ↑27 Απρ 2020, 23:25Γύρω στις 22 με θέρισε η πείνα. Το χέρι πήγε αυτοματα στο efood και έστησε από το μηδέν δύο βαρβάτες κρέπες με σπαταλα τα υλικά. Ζαμπόν, τυρί, μπέικον, χωριάτικο λουκάνικο, μαγιονεζα, πατάτες τηγανιτές, μανιτάρια και φέτα η αλμυρή.
Αλλά έδειξα χαρακτήρα.
- Κόκκορας
ενταξει δεν εχω και το πιο δυνατο οισοφαγο,εχω θεμα ναι,αλλα δηλαδη αν καταπιω μια χειροβομβιδα θα θεωρηθω ευπαθης απο τον ιατροδικαστη;

Και πως θα αισθανόσουνα μετά; δεν θα ξερναγες;Namrail έγραψε: ↑28 Απρ 2020, 21:46Χθες δεν είχα φάει όλη μέρα οπότε τις δύο κρεπουλες τις χτυπούσα άνετα. Και παραπάνω μπορούσα.Naida έγραψε: ↑28 Απρ 2020, 21:43Αλήθεια θα τα έτρωγες αυτά;Namrail έγραψε: ↑27 Απρ 2020, 23:25Γύρω στις 22 με θέρισε η πείνα. Το χέρι πήγε αυτοματα στο efood και έστησε από το μηδέν δύο βαρβάτες κρέπες με σπαταλα τα υλικά. Ζαμπόν, τυρί, μπέικον, χωριάτικο λουκάνικο, μαγιονεζα, πατάτες τηγανιτές, μανιτάρια και φέτα η αλμυρή.
Αλλά έδειξα χαρακτήρα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Κόκκορας
το πιο μπρουταλ που χω κανει τελευταιους μηνες
ηταν ενα περιφημο μπουγατσατζιδικο στην μητροπολεως στην Θεσσαλονικη που χα παει.θα ξερου οι γνωστες
πηραμε την περιβοητη μπουγατσα του πηγμενη ομως σε μερεντα!λεγαν την δοκιμαζουν πολυ,λαικο προσκυνημα κ.λπ
αλλα επρεπε να υποψιαστω απο τον μ.ο ηλικιας οσων την τρωγανε!
μετα απο λιγες μπουκιες ενιωθα μια φουντωση μια φλογα.
αρχισαν να μου ρχονται κατα νου κατι τευχη απο ιατρικα αρθρα για το σακχαρο κ.λπ ολη την διαδικασια που συντελειται σε τετοιες περιπτωσεις
σταματησα εγκαιρως και το πηγα ποδαρατος μεχρι το σπιτι με βημα γκεμπρελασιε...
ηταν ενα περιφημο μπουγατσατζιδικο στην μητροπολεως στην Θεσσαλονικη που χα παει.θα ξερου οι γνωστες
πηραμε την περιβοητη μπουγατσα του πηγμενη ομως σε μερεντα!λεγαν την δοκιμαζουν πολυ,λαικο προσκυνημα κ.λπ
αλλα επρεπε να υποψιαστω απο τον μ.ο ηλικιας οσων την τρωγανε!
μετα απο λιγες μπουκιες ενιωθα μια φουντωση μια φλογα.
αρχισαν να μου ρχονται κατα νου κατι τευχη απο ιατρικα αρθρα για το σακχαρο κ.λπ ολη την διαδικασια που συντελειται σε τετοιες περιπτωσεις

σταματησα εγκαιρως και το πηγα ποδαρατος μεχρι το σπιτι με βημα γκεμπρελασιε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 28 Απρ 2020, 21:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τον έφαγα σαν άνδρας
από Ζενίθεδρος » 01 Δεκ 2023, 18:30 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 0 Απαντήσεις
- 677 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
01 Δεκ 2023, 18:30
-