Ποιος το απέφευγε από παλια; Ο πιο συνηθισμένος μεζές στα καφενεία του Πειραιά και των νησιών ήταν μια μαριδα/γαυρος/αθερινα και φέτα. Όπως επίσης και οι γαρίδες σαγανάκι.
Μήπως εννοείς το αυγό με τα θαλασσινα; εκεί ίσως.
Το λέει και το τραγούδι:
Αυτό πάλι δεν ξέρω από που προκύπτει.Δηλαδή δεν τρώμε μαγιονέζα (=ωμό αυγό με σπορέλαιο) με το ψάρι;
Ακριβως.
Τη μαγιονέζα την έχω αφαιρέσει από το μυαλό μου, δε μ'αρέσει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ούτε 'γω
πάντα βάζω τυρί στα μακαρόνια, ακόμη κι όταν έχουν θαλασσινά
Δεν έχω αντιρρήσεις περί ορέξεως. Του καθενός το στομάχι είναι περιουσία του. Π.χ. έχω φάει στην Μαδρίτη ψάρι σε πήλινο, κοκκινιστό, με τυρί ψημένο από πάνω.
Το ζυμαρικό δεν είναι πλήρης τροφή και είναι απολύτως συνοδευτικό και μόνο. Ηλίθιο είναι να έχεις το ζυμαρικό σαν πλήρη τροφή. Πιο άκυρες, κενές θερμίδες δεν βρίσκεις, εκτός και αν είναι τίποτα ολικής, ρεβυθιού, φακής κλπ.
είμεθα αντιθέτου ιδεολογίας
άπαξ του δεκαπενθημέρου, για βασική τροφή παρασκευάζεται φάβα και μόνον φάβα (μετά καραμελωμένων κρεμμυδοπράσων και προσθήκης κούρι - σανσκριτικά curry)
εκ Λήμνου, ουχί οποία-οποία
SpoilerShow
Σαλαμούσας, δοκιμάστε υπεύθυνα
Tα ζυμαρικά λέω, αξίζουν μόνο, αν ειναι φτιαγμενα από όσπριο ή ολικής. Δεν ξέρω πού κολλάνε οι φάβες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.