Αλκοολουχα ποτα. Τι σας αρέσει να πινετε?
Re: Αλκοολουχα ποτα. Τι σας αρέσει να πινετε?
Μπύρα και μαρτίνι. Και κοκτέιλς βεβαίως.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
κανα Ουι-σκάκι την Πρωτοχρονιά το τσούζουμε
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Παίξε μπάλα σε λίγο πιο ποιοτικό ρουμι απο αβανα (κράκεν πχ), πιες το σκέτο και θα με θυμηθείς.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Μόνο εγώ πίνω μηλίτη εδώ μέσα;

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Πίνω και εγώ, δεν το πρόσεξα στην λίστα

- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Ήπια κοκτειλ zombie εδω στη λαρισα σ ενα εστιατοριο μπαρ και το πληρωσα 11,5 ευρω. Της λεω πριν τι φερνετε συνοδευτικα? Μου λεει τορτιγιες. Τελικα μ εφερε μονο 5 φυστικια. Για ενα κοκτειλ 11,5 ευρω παρακαλω ξαναλεω. Τις λεω φευγοντας ειστε απαραδεκτοι. Μηπως επρεπε να φωναξω και τον υπευθυνο?
Ακουω σχολια.
Ακουω σχολια.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Nαι Κάρεν, έπρεπε. Θα σε άκουγε με προσοχή και μπορεί να καλούσε και τον Άρτιομ από την πόρτα να ακούσει και αυτός την ιστορία σου.lonelyrider έγραψε: ↑02 Αύγ 2023, 22:55Ήπια κοκτειλ zombie εδω στη λαρισα σ ενα εστιατοριο μπαρ και το πληρωσα 11,5 ευρω. Της λεω πριν τι φερνετε συνοδευτικα? Μου λεει τορτιγιες. Τελικα μ εφερε μονο 5 φυστικια. Για ενα κοκτειλ 11,5 ευρω παρακαλω ξαναλεω. Τις λεω φευγοντας ειστε απαραδεκτοι. Μηπως επρεπε να φωναξω και τον υπευθυνο?
Ακουω σχολια.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Σκέψου πως με 1.5-2 ευρώ πίνεις ένα τσίπουρο ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΜΕΖΕ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ .lonelyrider έγραψε: ↑02 Αύγ 2023, 22:55Ήπια κοκτειλ zombie εδω στη λαρισα σ ενα εστιατοριο μπαρ και το πληρωσα 11,5 ευρω. Της λεω πριν τι φερνετε συνοδευτικα? Μου λεει τορτιγιες. Τελικα μ εφερε μονο 5 φυστικια. Για ενα κοκτειλ 11,5 ευρω παρακαλω ξαναλεω. Τις λεω φευγοντας ειστε απαραδεκτοι. Μηπως επρεπε να φωναξω και τον υπευθυνο?
Ακουω σχολια.
Και είσαι απο την Λάρισα...και πλήρωσες και 11,5 ευρώ...και σε φυστικωσαν

taliban έγραψε: ↑02 Αύγ 2023, 23:02Σκέψου πως με 1.5-2 ευρώ πίνεις ένα τσίπουρο ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΜΕΖΕ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ .lonelyrider έγραψε: ↑02 Αύγ 2023, 22:55Ήπια κοκτειλ zombie εδω στη λαρισα σ ενα εστιατοριο μπαρ και το πληρωσα 11,5 ευρω. Της λεω πριν τι φερνετε συνοδευτικα? Μου λεει τορτιγιες. Τελικα μ εφερε μονο 5 φυστικια. Για ενα κοκτειλ 11,5 ευρω παρακαλω ξαναλεω. Τις λεω φευγοντας ειστε απαραδεκτοι. Μηπως επρεπε να φωναξω και τον υπευθυνο?
Ακουω σχολια.

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- lonelyrider
Πες μου πρωτα πως θ αντιδρουσες εσυ? Θα τα σπαγες ολα ρε μαγκα?taliban έγραψε: ↑02 Αύγ 2023, 23:02Σκέψου πως με 1.5-2 ευρώ πίνεις ένα τσίπουρο ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΜΕΖΕ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ .lonelyrider έγραψε: ↑02 Αύγ 2023, 22:55Ήπια κοκτειλ zombie εδω στη λαρισα σ ενα εστιατοριο μπαρ και το πληρωσα 11,5 ευρω. Της λεω πριν τι φερνετε συνοδευτικα? Μου λεει τορτιγιες. Τελικα μ εφερε μονο 5 φυστικια. Για ενα κοκτειλ 11,5 ευρω παρακαλω ξαναλεω. Τις λεω φευγοντας ειστε απαραδεκτοι. Μηπως επρεπε να φωναξω και τον υπευθυνο?
Ακουω σχολια.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Επρεπε να ζητήσεις να μιλήσεις με τον μάνατζερ της.lonelyrider έγραψε: ↑02 Αύγ 2023, 23:22Πες μου πρωτα πως θ αντιδρουσες εσυ? Θα τα σπαγες ολα ρε μαγκα?taliban έγραψε: ↑02 Αύγ 2023, 23:02Σκέψου πως με 1.5-2 ευρώ πίνεις ένα τσίπουρο ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΜΕΖΕ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ .lonelyrider έγραψε: ↑02 Αύγ 2023, 22:55Ήπια κοκτειλ zombie εδω στη λαρισα σ ενα εστιατοριο μπαρ και το πληρωσα 11,5 ευρω. Της λεω πριν τι φερνετε συνοδευτικα? Μου λεει τορτιγιες. Τελικα μ εφερε μονο 5 φυστικια. Για ενα κοκτειλ 11,5 ευρω παρακαλω ξαναλεω. Τις λεω φευγοντας ειστε απαραδεκτοι. Μηπως επρεπε να φωναξω και τον υπευθυνο?
Ακουω σχολια.
Απλά δεν ξαναπηγαίνεις σε αυτό το μέρος. Σιγά μην κάνεις θέμα για 11.5 ευρώ.
- lonelyrider
Φιλε δεν ειναι το θεμα τα 11,5 ευρω. Αλλα το θεμα ειναι οτι σε κοροιδευουν και σε περναν για μαλακα. Ασε που ειναι εξωφρενικο απο μονο του με 11,5 ευρω κοκτειλ να σου φερνουν μονο 5 φυστικια. Απατεωνες. Αυτο δεν μπορει να γινεται ανεκτο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 102 Απαντήσεις
- 3089 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
24 Νοέμ 2024, 11:32
-