Μου πρότεινε μια κοπέλα στο σουπερμάρκετ έναν χαλβά με καραμελωμένα αμύγδαλα και ήταν πραγματικά υπέροχος. Χύμα, όχι συσκευασμένος. Δεν θυμάμαι όνομα.BigChiefWahoo έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 02:20Χαλβά άσπρο σκληρό,με αμύγδαλα,έχει φάει κανείς σας ;
Παραδοσιακό πασχαλινό γλυκό,έχει ξαναγίνει τρέντυ.
Αγαπημένο Πασχαλινό εδεσμα
Re: Αγαπημένο Πασχαλινό εδεσμα
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Το ξέρω αυτό το φαγητό,το έχω δει σε ταξιδιωτικό βίντεο.
Αν ξέρω ότι ένα πιάτο έχει αρνί δεν το πλησιάζω.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Έμοιαζε με κομμάτι ασβέστη στην όψη ; Έτσι είναι αυτός που λέω εγώ,πολύ σκληρός,πάρα πολύ σκληρός βασικά,είναι κάτασπρος και έχει στίγματα από αμύγδαλα,καμμιά σταφίδα,τέτοια.
Όχι, δεν ήταν τόσο άσπρος και σκληρός (ακούγεται κάπως αυτό).BigChiefWahoo έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 02:25Έμοιαζε με κομμάτι ασβέστη στην όψη ; Έτσι είναι αυτός που λέω εγώ,πολύ σκληρός,πάρα πολύ σκληρός βασικά,είναι κάτασπρος και έχει στίγματα από αμύγδαλα,καμμιά σταφίδα,τέτοια.
Έχει μια στρώση ψιλοκομμένα αμύγδαλα στην μέση και χοντροκομμένα στην κορυφή. Πολύ ωραίος ο άτιμος.
Δεν έχω τέτοια θέματα πρωτευουσιάνε. Εχθές ήμουν ξύπνια από τις 5 το πρωί, κοιμήθηκα στις 3 το ξημέρωμα και στις 7 το πρωί ήμουν με το μάτι γαρίδα. Αλιά από σας που κοιμάστε όλη μέρα να αναπληρώσετε το χαμένο βραδινό υπνακο σας.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 01:27
πάει 2 παιδί μου, κοιμήσου
έχεις να ξυπνήσεις και αξημέρωτα να ετοιμάσεις ως γυναίκα-νοικοκυρά-σύμβολο καταπίεσης το φαλλοκρατικό τραπέζι, δεν είσαι πρωτευουσιάνος τουρίστας
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Naida έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 10:13Δεν έχω τέτοια θέματα πρωτευουσιάνε. Εχθές ήμουν ξύπνια από τις 5 το πρωί, κοιμήθηκα στις 3 το ξημέρωμα και στις 7 το πρωί ήμουν με το μάτι γαρίδα. Αλιά από σας που κοιμάστε όλη μέρα να αναπληρώσετε το χαμένο βραδινό υπνακο σας.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 01:27
πάει 2 παιδί μου, κοιμήσου
έχεις να ξυπνήσεις και αξημέρωτα να ετοιμάσεις ως γυναίκα-νοικοκυρά-σύμβολο καταπίεσης το φαλλοκρατικό τραπέζι, δεν είσαι πρωτευουσιάνος τουρίστας
Έτοιμο το αρνί να υποθέσω ή ακόμα το περιποιείσαι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Για γνήσιους μερακλήδες το έδεσμα
από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας » 19 Μαρ 2024, 16:05 » σε Μαγειρική - 0 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
19 Μαρ 2024, 16:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αγαπημένο σας παιχνίδι ως παιδι
από zteo » 06 Απρ 2024, 21:31 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 56 Απαντήσεις
- 1293 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από antaras