Communio Sancta έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 13:30
Το προσωπικό πάρα πολύ ευγενικό. Το αφεντικό κάνει πολύ λεζάντα για την αυθεντικότητα του προϊόντος, και τα πολλά λόγια με κουράζουν. Αλλά η διαδικασία φτιαξίματος είναι πολύ καλή.
(δεν έχω πάει, μια ματιά στα σχόλια έριξα, σημειώθηκε όμως για δοκιμή)
Ερμής έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 13:10
4 άτομα και πρέπει να ηπιαμε συνολικά 10-12 μπύρες. Κοινώς ένα σαραντάρι ήταν οι μπύρες στο περίπου.
επέμεινα στις τιμές, διότι κάποιες μερίδες φαίνονται πολύ πετίτ, αλλά δεν πολυ έχω επαφή με την εστίαση πλην γνωστών στεκιών εδώ και κάνα 2χρονο, μπορεί να είναι γενικό φαινόμενο
για να ρίξω το (ταπεινό) μου πετραδάκι και γω στην πληροφόρηση, δοκίμασα πριν καιρό το Νόστιμο (ίδιο οικοδομικό τετράγωνο με το Τέλειον). Τυχαία δοκιμή, απέξω δεν σου γεμίζει επ' ουδενί το μάτι. Επιβεβαίωσα πρόσφατα και δεύτερη φορά, το αρχικό συμπέρασμα. Πίτα αλάδωτη αλλά πεντανόστιμη και καπνισμένη τόσο όσο. Κρέας πολύ νόστιμο. Δεν θυμάμαι αν είχε πατάτα αλλά το τυλιχτό είχε αυτό το σωληνοειδές σχήμα και όχι της χοάνης.
Για λόγους βαλιουφορμανει, συνήθειας, ζεστού σέρβις και γερμανικής ιδιοσυγκρασίας, εξακολουθώ να ανηφορίζω την περιοχή με πρωταρχικό στόχο το Τέλειον. Αν όμως πέσετε σε μεγάλη ουρά/έλλειψη τραπεζιού ή πεινάσετε ημέρα Δευτέρα που δεν ευκαιρεί, είναι μια πολύ αξιόλογη εναλλακτική ο δίπλα.
επίσης ο κ.Τέλειος έχει το ίδιο κακό των Il toto από εσπρεσσάδικα
Στους πιστούς θαμώνες του, εκτός από εραστές της καλής πρώτης ύλης, συγκαταλέγονται πολλοί τρέντουλο πρωχοκάγκουρες
ηλικίας από
Beriaμέχρι
vantonoκαι δεν μπορείς να κάτσεις σαν άνθρωπος. Πολύ θόρυβος (για τον θόρυβο και μόνο), κάπνα, αμάξια πάνω στο πεζοδρόμιο. Το διπλανό είναι αρκετά πιο ήσυχο.