Σας εκνευρίζει κι εσάς ο Μπάρμπα Δήμος;
- Communio Sancta
Σας εκνευρίζει κι εσάς ο Μπάρμπα Δήμος;
Ή εγώ είμαι ο μόνος κομπλεξικός και νευρικός παράξενος; Γιατί εκνευρίζομαι από αυτό το concept και το θεωρώ δήθεν και πως μου προσβάλει τη νοημοσύνη; Τώρα βλέπω και τα βιντεάκια του στο Facebook και εκνευρίζομαι. Τι ακριβώς είναι αυτό που με πειράζει;
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.
Re: Σας εκνευρίζει κι εσάς ο Μπάρμπα Δήμος;
Σε ενοχλεί αυτο που ενοχλεί όλους μας.Communio Sancta έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 19:21Ή εγώ είμαι ο μόνος κομπλεξικός και νευρικός παράξενος; Γιατί εκνευρίζομαι από αυτό το concept και το θεωρώ δήθεν και πως μου προσβάλει τη νοημοσύνη; Τώρα βλέπω και τα βιντεάκια του στο Facebook και εκνευρίζομαι. Τι ακριβώς είναι αυτό που με πειράζει;
Ξεκίνησε απο ωραίο συνοικιακό μαγαζί, ανοίχτηκε μετά με πλήρη αποτυχία, πράγμα που μάλλον του κόστισε πολλά λεφτά, οπότε τώρα έχει ρίξει όλο το βάρος στην καραγκιοζιστικη διαφήμιση (συν τα λεφτά που σκάει σε Τσουβελαιους) για να μαζέψει οτι μαζεύεται.
Εφαγε μεγάλο κάζο με την αλυσίδα που ξεκίνησε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Communio Sancta
Re: Σας εκνευρίζει κι εσάς ο Μπάρμπα Δήμος;
Κοίτα, με τη γεύση του δεν έχω πραγματικό πρόβλημα πολύ καλή. Από τότε που πρωτοάνοιξε, μου την έδινε μια δηθενιά, μια καραμπαμπιά, ένας στόμφος στο marketing. Μια υπερβολή.Ερμής έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 14:42Σε ενοχλεί αυτο που ενοχλεί όλους μας.Communio Sancta έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 19:21Ή εγώ είμαι ο μόνος κομπλεξικός και νευρικός παράξενος; Γιατί εκνευρίζομαι από αυτό το concept και το θεωρώ δήθεν και πως μου προσβάλει τη νοημοσύνη; Τώρα βλέπω και τα βιντεάκια του στο Facebook και εκνευρίζομαι. Τι ακριβώς είναι αυτό που με πειράζει;
Ξεκίνησε απο ωραίο συνοικιακό μαγαζί, ανοίχτηκε μετά με πλήρη αποτυχία, πράγμα που μάλλον του κόστισε πολλά λεφτά, οπότε τώρα έχει ρίξει όλο το βάρος στην καραγκιοζιστικη διαφήμιση (συν τα λεφτά που σκάει σε Τσουβελαιους) για να μαζέψει οτι μαζεύεται.
Εφαγε μεγάλο κάζο με την αλυσίδα που ξεκίνησε.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο δρόμο?
από Unique » 13 Φεβ 2025, 08:00 » σε Μηχανοκίνηση - 156 Απαντήσεις
- 2806 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
02 Μαρ 2025, 22:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ρε μπάρμπα, από 'δω ρεεεεεεε!
από Kauldron » 07 Ιουν 2024, 11:16 » σε Διεθνής πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 1072 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
16 Ιουν 2024, 16:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η γωνία του μπάρμπα που κάθεται με την νεολαία
από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας » 23 Φεβ 2024, 22:29 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 281 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
23 Φεβ 2024, 22:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βάνα Μπάρμπα: ωδή στον Θεόδωρο Πάγκαλο
από Σενέκας » 06 Ιουν 2023, 10:46 » σε Life style - 17 Απαντήσεις
- 1051 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος