Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
δεν προλαβαίνεις γομπακ, 15 λεπτά περίπου θέλει να ανέβει το σήμα οτι οκ, χόρτασες. Εκεί μέσα προλαβαίνεις να φας και άλλα αν είναι νόστιμα, μετά πάει το παράθυρο ευκαιρίας. Πρέπει να τα πάρεις όλα μαζί και ελπίζεις.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια

Ένα σώμα χρειάζεται πρόγραμμα στο φαγητό. Δεν μπορείς να το φέρνεις στα όρια του.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Χαιρομαι που το λυσαμε το θεμα,μπηκε και ο σατανικος βλεπω στην ενοτητα να σας εξηγησει πως δεν νιωθει αισθημα πεινας ακομα και μετα απο 48 ωρες αφαγιας.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Οχι καθημερινα τουλαχιστον. Μια φορα, θα συμβει και αυτο.Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιαν 2019, 18:43Ένα σώμα χρειάζεται πρόγραμμα στο φαγητό. Δεν μπορείς να το φέρνεις στα όρια του.
Αυτο πρεπει να ναι μεγαλος μυθος

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μετα τις δυο μερες, δεν πεινας. Μεχρι τις πεντε εφτασα, μεχρι τις εφτα ετρωγα μια κουταλια αμυγδαλοβουτυρο το βραδυ χωρις να πειναω, μετα εφαγα γιατι μου ειχε λυθει η απορια. Καποια στιγμη φανταζομαι πεινας παλι.
σε όλες τις ταινίες ράμπο έβγαζε 2 ώρες χωρίς μπουκιά, ψέμματα λες.Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιαν 2019, 18:43Ένα σώμα χρειάζεται πρόγραμμα στο φαγητό. Δεν μπορείς να το φέρνεις στα όρια του.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ όταν δεν τρώω σωστά, είμαι σα να έχω μπει στην πρίζα, δεν ηρεμω με τίποτα, τρελαίνω κόσμο.
Εννοείται!!enaon έγραψε: ↑19 Ιαν 2019, 18:51σε όλες τις ταινίες ράμπο έβγαζε 2 ώρες χωρίς μπουκιά, ψέμματα λες.Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιαν 2019, 18:43Ένα σώμα χρειάζεται πρόγραμμα στο φαγητό. Δεν μπορείς να το φέρνεις στα όρια του.
πλάκα κάνεις

εγώ μπορώ να σταματήσω και στην μέση το φαγητό άνετα, ενώ πεινάω σαν λύκος. Υπολογίζω την ποσότητα, σταματάω και σε 15 λεπτά με αφήνω ήσυχο.

Στην ανθρωποφαγο πες τα που νομιζει οτι αν μεινει νηστικη θα καταρρευσει

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ξυπνάς τον κανίβαλο μέσα μου.GoBack έγραψε: ↑19 Ιαν 2019, 18:53Στην ανθρωποφαγο πες τα που νομιζει οτι αν μεινει νηστικη θα καταρρευσει
Τρολινγκ σε μενα ρε αλητη;Το σημειωσα.
το σωστά είναι σαν να λέμε και τσίπς αρκεί να είναι με ρίγανη απο τα καλά, όχι απαραίτητα χρωματιστά πράγματα κλπ ε;Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιαν 2019, 18:52Εγώ όταν δεν τρώω σωστά, είμαι σα να έχω μπει στην πρίζα, δεν ηρεμω με τίποτα, τρελαίνω κόσμο.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εννοώ να φάω νορμάλ ποσότητες μεσημέρι και απόγευμα - βράδυ. Να έχω βάλει κάτι στο στόμα μου το πρωί (και εννοώ φαγώσιμο και πόσιμο κι όχι κάτι άλλο) και ενδιάμεσα κανένα φρούτο ή γιαούρτι. Μιλάμε για τόσο πολύ φαί.enaon έγραψε: ↑19 Ιαν 2019, 18:56το σωστά είναι σαν να λέμε και τσίπς αρκεί να είναι με ρίγανη απο τα καλά, όχι απαραίτητα χρωματιστά πράγματα κλπ ε;Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιαν 2019, 18:52Εγώ όταν δεν τρώω σωστά, είμαι σα να έχω μπει στην πρίζα, δεν ηρεμω με τίποτα, τρελαίνω κόσμο.
Ε ειναι αναλογα και τη σωματικη δραστηριοτητα. Αν και τοτε περπατουσα 7 με 10 χλμ τη μερα. Τις πρωτες δυο μερες πεινας ομως. Πεινας. Δεν ξερω αν μετα αρχιζεις να καις λιπος δικο σου, μπορει να λεω και μπουρδες, και γιαυτο να μην πεινας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
15 Φεβ 2025, 18:31