Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
-
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Ε αφού είδες τι λες ενα τζατζίκι 7,5; λολ
Οχι οτι υπερασπίζομαι το μαγαζι, εχω παει και ειναι καραμουφα και εάν σε λογαριασμό 200αρι με χρεωναν 5 ευρω για πσωμακι θα τους το έβαζα στον πάτο τον λογαριασμό αν δεν ειχα παραγγείλει εγω το ψωμί πάντα με στάνταρ τιμη στον κατάλογο αλλα ειναι παράνομο κουβερ ανα ατομο
Το βασικό προβλημα με την εστίαση στην αθηνα ειναι οτι αν δεν πας στα μουρατα μαγαζιά που το χουν καμει επιστήμη, δεν ευχαριστιέσαι οχι φαγί απλως, αλλα μια σπιρτοζα ιδέα, ενα κατι που ξεφεύγει απο την πεπατημενη, που θα σε κανει να ξεχασεις τις υπόλοιπες υπερτιμολογισεις στην λυπητερη. Επαρχία θα πας σε έναν μπάρμπα έστω γνωστού γνωστου, θα σε φέρει τον λογαριασμό στο κωλοχαρτο, θα πλερωσεις χρυσές τις κοκακολες ή τα χόρτα ή τους κολοκυθοκιοφτεδες αλλα θα φας μια στο τόσο μια μπριτζόλα ψημένη σωστα, έναν κόκορα κρασάτο που τον είδες να σουλατσαρει μπαίνοντας, μια σάλτσα στα παϊδια που δεν πετυχαίνεις μετα στην κουζινα σου που να χτυπάς τον κωλο σου κατω. Μέχρι και σε κάργα τουριστικά μέρη, με κυρίως μενού για τον γιουτσο, θα φας μια χωριάτικη όπου ω του θαυματος το αγγουράκι και η πιπερια θα μυρίζουν πραγματι φύση. Ξαναλεω για οικονομικές επιλογές ομιλώ, αλλιώς και η Αθηνα παράδεισος ειναι. Για εμενα που εξοργιζομαι με τον κοσμο που συντηρει μαγαζιά τελείως μουφες λόγω καλου σημείου ή δεν ξερω γω τι αλλο, η μασαμπού πρεπει να ψάξει άγνωστα διαμαντακια που δεν πατάει άνθρωπος ή μονο οι τριγύρω. Εκει ακομα και φόλα να φαει, ας παει στο παλιαμπελο, δεν γλιτωνεται το φούντο του ταβερνιαρη ούτως ή αλλως. Και σε αυτον τον ιερό σκοπό πρεπει να συνεισφερουμε ολοι μας.
Υγ
Όταν λες χαλάει μισο μισθό καποιος , υπολόγισε και τα ποσα ατομα βρε αδερφε που τρώνε, λολ
Οχι οτι υπερασπίζομαι το μαγαζι, εχω παει και ειναι καραμουφα και εάν σε λογαριασμό 200αρι με χρεωναν 5 ευρω για πσωμακι θα τους το έβαζα στον πάτο τον λογαριασμό αν δεν ειχα παραγγείλει εγω το ψωμί πάντα με στάνταρ τιμη στον κατάλογο αλλα ειναι παράνομο κουβερ ανα ατομο
Το βασικό προβλημα με την εστίαση στην αθηνα ειναι οτι αν δεν πας στα μουρατα μαγαζιά που το χουν καμει επιστήμη, δεν ευχαριστιέσαι οχι φαγί απλως, αλλα μια σπιρτοζα ιδέα, ενα κατι που ξεφεύγει απο την πεπατημενη, που θα σε κανει να ξεχασεις τις υπόλοιπες υπερτιμολογισεις στην λυπητερη. Επαρχία θα πας σε έναν μπάρμπα έστω γνωστού γνωστου, θα σε φέρει τον λογαριασμό στο κωλοχαρτο, θα πλερωσεις χρυσές τις κοκακολες ή τα χόρτα ή τους κολοκυθοκιοφτεδες αλλα θα φας μια στο τόσο μια μπριτζόλα ψημένη σωστα, έναν κόκορα κρασάτο που τον είδες να σουλατσαρει μπαίνοντας, μια σάλτσα στα παϊδια που δεν πετυχαίνεις μετα στην κουζινα σου που να χτυπάς τον κωλο σου κατω. Μέχρι και σε κάργα τουριστικά μέρη, με κυρίως μενού για τον γιουτσο, θα φας μια χωριάτικη όπου ω του θαυματος το αγγουράκι και η πιπερια θα μυρίζουν πραγματι φύση. Ξαναλεω για οικονομικές επιλογές ομιλώ, αλλιώς και η Αθηνα παράδεισος ειναι. Για εμενα που εξοργιζομαι με τον κοσμο που συντηρει μαγαζιά τελείως μουφες λόγω καλου σημείου ή δεν ξερω γω τι αλλο, η μασαμπού πρεπει να ψάξει άγνωστα διαμαντακια που δεν πατάει άνθρωπος ή μονο οι τριγύρω. Εκει ακομα και φόλα να φαει, ας παει στο παλιαμπελο, δεν γλιτωνεται το φούντο του ταβερνιαρη ούτως ή αλλως. Και σε αυτον τον ιερό σκοπό πρεπει να συνεισφερουμε ολοι μας.
Υγ
Όταν λες χαλάει μισο μισθό καποιος , υπολόγισε και τα ποσα ατομα βρε αδερφε που τρώνε, λολ
-
Ορέστη μια προταση σε εθνικ κουζινα κοντα κέντρο χωρίς χιπστεραδες, να το τιμουν κυρίως οι της αντιστοιχης εθνικότητας αλλα να εχει μια πινελιά προσαρμοστικοτητας οχι φτερό καρχαρία με ακρίδες σοτε σε ημιυπόγειο της Αχαρνών
Ξερω οτι γνωρίζεις πράγματα και καταστάσεις, φίλε, άνοιξε το στομα σου
Υγ
Οχι φαλαφελαδικο, εννοειται
- hellegennes
Συγγνώμη που τα ελληνικά δεν κάνουν διάκριση μεταξύ του one και του a, αλλά εννοούσα το δεύτερο (για το τζατζίκι).microαστική Λινάτσα έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 02:28Ε αφού είδες τι λες ενα τζατζίκι 7,5; λολ
Υγ
Όταν λέω μισό μισθό, εννοώ μια φυσιολογική παρέα 5-8 άτομα. Ε, αν πλήρωναν 200 ευρώ ο καθένας νομίζω ότι δεν θα έγραφαν στο phorum.com.gr αλλά στο grimaldiforum.mc
Στην Θεσσαλονίκη πάντως τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Δηλαδή τρως σε καλό μαγαζί με τα μισά λεφτά τούτης 'δώ της απόδειξης. Την προηγούμενη Πέμπτη πήγαμε με τον αδερφό μου και την γυναίκα του σε ένα μαγαζί στον Εύοσμο (τυχαίο, ούτε καν το ξέραμε), το οποίο μέσα ήταν πολύ ευχάριστο, στιλ εστιατόριο-μπαρ. Το φαγητό ήταν οκέι, δεν πέταξα και στο ταβάνι, αλλά πλερουά 35 ευρώ. Την προηγούμενη εβδομάδα πήγαμε σε άλλο μέρος (καφεμπάρ εστιατόριο), καινούργιο, που επίσης δεν είχαμε ξαναπάει και πλερουά 16 ευρώ το άτομο και το μαγαζί ήταν εξαιρετικό από κάθε άποψη και το φαγητό γαμάτο. Εννοείται ότι υπάρχει και σαπίλα, αλλά τουλάχιστον είναι φθηνή σαπίλα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Εντάξει τα φοιτητικά στέκια δεν ειναι το πιο αντιπροσωπευτικο δειγμα, για να κρίνεις όλη την πολη. Απο περιέργεια, αν εχεις κατάλογο εύκαιρο βάλε να δουμε διαφορές. Διοτι συμφωνώ με καστομ οτι τέτοιες τιμες παίζουν γενικα (και η μη αντιπροσωπευτικοτητα έγκειται στην ποιότητα)
Η μασαμπού εχει και μεγαλη αγαπη σε μπινελικοειδη, κοακολες, φαντάζομαι το εχεις λάβει υπόψιν σου αυτο για σωστή σύγκριση
Η μασαμπού εχει και μεγαλη αγαπη σε μπινελικοειδη, κοακολες, φαντάζομαι το εχεις λάβει υπόψιν σου αυτο για σωστή σύγκριση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος microαστική Λινάτσα την 24 Ιαν 2019, 02:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Επισης το καινούργιο μαγαζί καλώς ή κακώς σπάνια δείχνει το πραγματικό του προσώπο. Οχι απαραίτητα απο κουτοπονηρια, μερικές φορες προσαρμόζεται και βιαιως στα οικονομοτεχνικα δεδομένα, ετσι;
Δεν στο παίζω υπερασπιστης της αθηνας, μακάρι να ειναι όπως τα λες και πρώτος θα ερθω να δειπνησω σαλονικη, αλλα επειδή στην θεωρία ειναι πιο αόριστα τα πραγματα, αμα ανεβάσεις μενού, ειναι πιο καλη φάση
Δεν στο παίζω υπερασπιστης της αθηνας, μακάρι να ειναι όπως τα λες και πρώτος θα ερθω να δειπνησω σαλονικη, αλλα επειδή στην θεωρία ειναι πιο αόριστα τα πραγματα, αμα ανεβάσεις μενού, ειναι πιο καλη φάση
Οι μεταναστες ειναι φτωχοι και πηγαινουν σε φτωχικα στεκια. Ισως κατι εκτος κεντρου να ειναι πιο κοντα στα προτυπα της μεσαιας ταξης.microαστική Λινάτσα έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 02:34Ορέστη μια προταση σε εθνικ κουζινα κοντα κέντρο χωρίς χιπστεραδες, να το τιμουν κυρίως οι της αντιστοιχης εθνικότητας αλλα να εχει μια πινελιά προσαρμοστικοτητας οχι φτερό καρχαρία με ακρίδες σοτε σε ημιυπόγειο της Αχαρνών
Ξερω οτι γνωρίζεις πράγματα και καταστάσεις, φίλε, άνοιξε το στομα σου
Υγ
Οχι φαλαφελαδικο, εννοειται
Εγω εχω προτεινει στα παιδια να πανε για κινεζικο Ιασωνος και Λεωνιδου. Βλεπω καμια φορα να κουβαλανε κατι περιεργα τροφιμα μεσα, αλλα δε βλεπω ποτε πελατεια. Παιζει να ειναι και βιτρινα αυτα τα εστιατορια για αλλες δραστηριοτητες/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ορέστης 35 την 24 Ιαν 2019, 03:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Η μπάλα στην εξέδρα, φίλε
Δεν είπα οτι θελω λούσα
Πες και εκτός κέντρου οκ, αρκεί να μην εννοεις Ελευσίνα ξερωγω
Δεν είπα οτι θελω λούσα
Δε συχναζω εκτος κεντρου. Ο 2019 εισαι;microαστική Λινάτσα έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 03:00Η μπάλα στην εξέδρα, φίλε
Δεν είπα οτι θελω λούσα
-
Μια φορα με είχαν παει σε ενα αιγυπτιακό? Κοντά ομονοια με σκαλιτσα ανέβαινες σε παρακμιακό κτίριο, μεσα ολα οκ και μονο μαυρουκοι για υπάλληλοι πελατες, ειχα φαει πολυ καλα αλλα δεν θυμαμαι πού
- hellegennes
Δεν θέλω να το κάνω γιατί το θεωρώ αντιδεοντολογικό. Άλλο πράγμα η κριτική κι άλλο να ανέβει ο κατάλογος με τιμές.microαστική Λινάτσα έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 02:56Επισης το καινούργιο μαγαζί καλώς ή κακώς σπάνια δείχνει το πραγματικό του προσώπο. Οχι απαραίτητα απο κουτοπονηρια, μερικές φορες προσαρμόζεται και βιαιως στα οικονομοτεχνικα δεδομένα, ετσι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
ΧΕΛΗ και μαγαζι να πεις, τα περισσότερα εχουνε φωτο καταλόγου σε 3-4 παρόμοια σαιτ φαγητοκριτικων. Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, δεν επιμένω αλλα αν εγώ παρω πχ μια εξαιρετική κοτόσουπα με X ευρω στο Α μαγαζι δεν συνεπάγεται οτι το Β μαγαζι που θα παρεις εσυ μια ανοστη αστακομακαροναδα με Χ>> ευρώ ειναι χειρότερο. Και σορυ κιόλας αλλα μολις ειπες ανηθικους τους μασαμπουκαιους. Μπορεί να τους βρίζω σε χίλια δυο αλλα τοπικ, μπορει να μην πηγαινα για εκατο λογους, αλλα ανήθικη την αλληλοβοήθεια των καταναλωτών δεν την λες. Ανήθικο μετεφρασα τον ορο αντιδεολογικο, δηλαδη αντιδεολογικο θα πω να εισαι ταβερνιαρης εσυ και να ανεβαζεις κριτικές για αλλα για θαψιμο, ειδάλλως τι φαση; Ξαναλεω δεν το θέτω τοπικιστικα το ζήτημα, δες το αρχικό μου ποστ, να συγκρίνω μήλα με μήλα θελω
Υγ
Η καντίνα του σταγκιδη προς τα δυτικά, οχι τα μαγειρευτά στο κέντρο, το ψητοπωλείο, υπάρχει ακομα;
Υγ
Η καντίνα του σταγκιδη προς τα δυτικά, οχι τα μαγειρευτά στο κέντρο, το ψητοπωλείο, υπάρχει ακομα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος microαστική Λινάτσα την 24 Ιαν 2019, 03:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειναι γεματη η Αθηνα απο Μαιανδρου μεχρι Βικτωρια με πακιστανοινδικα. Δεν εχω φαει ποτε σε καποιο γιατι σιχαινομαι.microαστική Λινάτσα έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 03:04Μια φορα με είχαν παει σε ενα αιγυπτιακό? Κοντά ομονοια με σκαλιτσα ανέβαινες σε παρακμιακό κτίριο, μεσα ολα οκ και μονο μαυρουκοι για υπάλληλοι πελατες, ειχα φαει πολυ καλα αλλα δεν θυμαμαι πού
στην πανόρμου που δεν πήγαν τα παιδιά, στην άλλη άκρη δηλαδή που είναι ζωντανή, έχει ένα φοβερό ινδοδενξέρωτίειναιαυτά πάντως, διαλέγεις απο χίλια μπολάκια, εφιάλτης μου έμοιαζε εμένα αλλά οκ, τρομεροί είναι.
-
Δυο ινδικά ξερω εκεί μαν μου, ενα στο καθετο στο φανάρι λιανκουρ;;; και ενα στην συνεχεια της λαμψα;;; που παει απο Κηφισιάς για Γαλάτσι ξερωγω. Ποιό λες;
- hellegennes
Αντιδεοντολογικό είπα, όχι ανήθικο. Και η δεοντολογία είναι προσωπικό ζήτημα. Αν δεν κάνω λάθος, δε, οι μασαμπουκαίοι κάνουν κριτικές συνήθως, δεν βάζουν τιμοκαταλόγους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 323 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
15 Φεβ 2025, 18:31