Ανώνυμη και μυστηριώδης - σκούρα ξανθιά με χαλκόχρωμες πινελιές - μεστή κατασταλαγμενη ώριμη γεύση .

Εντάξει, φαντάζομαι ότι το εννοεί σαν "μερακλώνεις" ή κάτι τέτοιο.
Ρε Καβαλιέρε, μια ερώτηση. Είδα να ανεφέρεις αρκετές μπύρες που "χάλασαν τη γεύση τους" πιο πάνω, πέρα από την Γκίνες.
Παίζει και αυτό. Αλλά όταν, ας πούμε, είσαι λάτρης μιας μπύρας, και την πίνεις, και στη διάρκεια 2 ετών σου βρωμάει, παίζει και να έχει χαλάσει. Άλλωστε το ότι οι εταιρείες μπορούν να βάλουν νερό στο κρασί τους για οικονομικούς λόγους, δεν είναι νέο. Όπως και το να βελτιωθούν για ανταγωνιστικούς λόγους. Αυτό το έκανε η Χάινεκεν όταν είδε πως δεν είναι πλέον ο Πάπας, κι ότι ο κόσμος αλλάζει. Π.χ., για τις Weiß Franziskaner, Paulaner, επειδή τις πίνω πολλά χρόνια, κι επειδή η κλίκα μου επίσης τις πίνει ναι το συζητάμε, το γάμησαν το θέμα. Δεν πίνονται πλέον.shrike έγραψε: ↑21 Απρ 2018, 14:45Ρε Καβαλιέρε, μια ερώτηση. Είδα να ανεφέρεις αρκετές μπύρες που "χάλασαν τη γεύση τους" πιο πάνω, πέρα από την Γκίνες.
Επειδή μου φαίνεται λίγο παράξενο ξαφνικά να αλλάξαν συνταγές, πρώτες ύλες κλπ όλοι μαζί, μήπως (λέω εγώ τώρα) άλλαξαν τα δικά σου γούστα ή η γεύση σου κι όχι οι μπύρες;