ας γραψω και εγω δυο λογια για το Tamarind
Χωρος-ατμοσφαιρα 8/10
ειμασταν στον χωρο καπνιστων που ηταν πιο κοντα στην εξοδο και δεν ειχε πολυ καλο φως
το τραπεζι ειχε παντως χωρο για να ακουμπησεις τα πιατα και για να περνουν οι διερχομενοι χωρις να σε σκουντανε ολη την ωρα
bonus ο τυπακος με το κλαρινετο ο οποιος δεν ενοχλουσε καθολου και μπορουσες να ακουστεις χωρις να γκαριζεις
Εξυπηρετηση 9/10
οι σερβιτοροι knew their stuff και τα φαγητα ηρθαν ζεστα, ολα μαζι και χωρις να περιμενεις ιδιαιτερα
Ποιότητα φαγητού 9/10
στον καταλογο που μας εφεραν διπλα απο το ονομα καθε πιατου υπηρχαν μικρες πιπεριες που εδειχναν ποσο καυτερο ειναι το καθε πιατο
1 πιπερια=λιγο καυτερο, 2 πιπεριες=μετρια καυτερο, 3 πιπεριες=πηρε φωτια το κορδελιο
επειδη λοιπον α)μου αρεσουν γενικα τα καυτερα β) την τελευταια φορα που ζητησα το πιο καυτερο πιατο δεν καταλαβα σχεδον τιποτα ζητησα το red curry που ειχε 3 πιπεριες απο διπλα
μπορω να πω οτι ηταν υπεροχα καυτερο, σε βαθμο που καιγομουν και το ευχαριστιομουν ταυτοχρονα
το πιατο ηταν ενας καυτερος χυλος με κομματια μοσχαρακι μεσα το οποιο ηταν πολυ γευστικο και μαλακο και διαφορες αλλες πρασιναδες μεσα, οι οποιες ηταν μερος του πιατου αν και θα το προτιμουσα χωρις αυτα
εφγα περιπου το μισο (και με κουταλι στο τελος

) και μπορω να το πω οτι το ευχαριστηθηκα πληρως, ασχετα αν δεν το εφαγα ολοκληρο
δεν σκεφτηκα να πω στον ερμη να φαει λιγο περισσοτερο, καθως ηταν κρυωμενος και με 4-5 κουταλιες νομιζω οτι θα αισθανοταν πολυ καλυτερα
δοκιμασα και απο το ορεκτικο με το μοσχαρακι και τις πιτες, το οποιο ηταν πολυ καλα ψημενο αλλα δεν εκαιγε ιδιαιτερα
Value for money 8/10
νομιζω οτι για το φαγητο τα 20 ευρω που δωσαμε ηταν πολυ καλη τιμη
Αν θα ξαναπήγαινα;
αν και δεν ειμαι πολυ φιλος των εθνικ εδω θα ξαναπηγαινα