Περιμένω ψωμί ζυμωτο και ραβανί. Άμα εχεις γαμάτη συνυφαδιά..
ραβανι εεε?
κι εγώ θελω...
Αν με παρακαλέσεις αρκετά, θα το σκεφτώ.
αν ειναι να παρακαλεσω παω εδω απο πανω και αδειαζω όλο το ζαχαροπλαστείο
σαν γλυκατζου που ειμαι επρεπε απο μονη σου να με παρεις τηλ να παω στα κτελ να το παραλαβω
τώρα δε θα σου ξαναμιλήσω ( για τα επομενα 10 δευτερόλεπτα )
Τσατνει φράουλα με καγιεν που το έμαθα εκ των υστέρων. Αφού το πέρασα για μαρμελάδα. Βάζω δύο φέτες σε φρυγανιά και τις τρώω τάχιστα, ακούω από μέσα τη σύζυγό να μου λέει
"έγινε καλό το τσατνει;".
Εκείνη ήταν η στιγμή που άρχισα να βγάζω κ φωτιές
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ήμουν χωριό.
Χθες βράδυ έγινε κραιπαλη με τα φιλαράκια με αγριογούρουνο και άφθονο ροζέ κρασι.
Σήμερα μεσημερι η μάνα για αποτοξίνωση έφτιαξε αγρια μανιτάρια τηγανιτα με λαδι,αλάτι και ρίγανη.
Στο τέλος εριξα και λίγο λεμόνι και ήταν απίστευτα
Γύρισα πριν λίγο στο σπίτι
φορτωμένος από τα φιλαράκια με καμμιά δεκαριά κιλά κρέας (κυνήγι) και περίπου 4-5 κιλά άγρια πέστροφα.
Ξηγηθηκαν απίστευτα γι άλλη μια φορά!
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.